Even een korte mededeling want het merk Paula’s Choice komt met een geheel nieuw product waar ik héél nieuwsgierig naar ben! En guess what? Dat product is per VANDAAG bekend gemaakt. Ik mag jullie dus de primeur geven. Lees je het artikel even voor meer informatie? Je mag dit namelijk niet missen!

C15 SUPER BOOSTER

De booster is in Amerika al een mega bestseller en vanaf vandaag kun je deze dus ook in Nederland krijgen! Het wordt omschreven als letterlijk een booster voor de huid dat je alleen kunt gebruiken of in combinatie met een serum of een dagcrème.
De booster zit helemaal vol met Vitamine C dat heel veel goede effecten heeft op de huid, het verheldert namelijk een doffe huid, het beschermt de huid tegen vrije radicalen en ontstekingsreacties en het ondersteunt de werkzaamheid van een zonneproduct. Ook gaat het huidveroudering tegen. Meerdere vliegen in één klap dus 😉

‘Now, the skin can be replenished with Vitamin C and other proven antioxidants for an anti- aging solution
to supercharge your skin’’, aldus Paula Begoun.

De speciale formule bevat een sterk geconcentreerde vorm van Vitamine C en krachtige anti-oxidanten en huidherstellende ingrediënten. En het mooie is: de booster is geschikt voor ieder huidtype.

PAULA'S CHOICE C15 SUPER BOOSTER
PAULA'S CHOICE C15 SUPER BOOSTER

Deze superbooster is dus vanaf vandaag verkrijgbaar via de website van Paula’s Choice. Ben je nu benieuwd naar de review? Ik ga er vandaag meteen mee beginnen. Dus over een aantal weekjes ga ik mijn resultaat met jullie delen en plaats ik meteen wat voor- en na fotootjes!

Benieuwd naar de review? Volg me dan op Facebook of May Cate. Dan weet je precies wanneer het online staat!

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May