Het is weer tijd voor een nieuwe geur! Agent Provocateur heeft namelijk een nieuw pareltje: Aphrodisiaque en ik was verkocht toen ik hem rook… Very sexy en verslavend. In het artikel van vandaag vind je meer informatie! 

APHRODISIAQUE

NIEUW: APHRODISIAQUE PARFUM VAN AGENT PROVOCATEUR

De nieuwe geur van Agent Provocateur is Aphrodisiaque en is inmiddels al te koop! Een flesje van 40ml heb je voor €65 en een fles van 80ml is er voor €95. In deze review zie je de 80ml variant.
Het concept voor de nieuwe geur is ‘Onweerstaanbare aantrekkingskracht’. Het mysterieuze en bedwelmende gevoel dat in de lucht hangt van minnaars die elkaar vinden zonder woorden. Klinkt heerlijk toch?
De combi van een vonk in de ogen, een stilzwijgend spreken van een so obvious lichaamstaal en daarbij de ultieme opwindende geur maakt dat je verlangen niet meer te stuiten is. Pure chemie in haar meest explosieve vorm dus.

De flacon heeft een sexy design door de voluptueuze rondingen die natuurlijk geïnspireerd zijn op de vrouw. Het doosje heeft (zoals je op de foto ziet) luxueuze zwarte zijden met satijnfinish die de sensualiteit van het vrouwenlichaam en haar zachte huid voorstellen.

NIEUW: APHRODISIAQUE PARFUM VAN AGENT PROVOCATEUR
NIEUW: APHRODISIAQUE PARFUM VAN AGENT PROVOCATEUR

Het parfum is een provocerend bedwelmend afrodisiacum dat al je zintuigen prikkelt. De geur is namelijk een elegante, sexy, warme en muskusachtige skin scent.
De topnoten van deze parfum zijn (volgens Agent Provocateur beschreven): Verlokkelijke braambes, Stralende jasmijn en witte peper.
Het hart is Zwarte honing, Koningin van de nacht en Luxueuze vanilleorchidee.
Tot slot is de basis een mix van Sensuele muskus, Betoverende hars en Romige muskus.

NIEUW: APHRODISIAQUE PARFUM VAN AGENT PROVOCATEUR
NIEUW: APHRODISIAQUE PARFUM VAN AGENT PROVOCATEUR

Ik kan je vertellen dat ik héél blij word van de geur. Ik ben meestal niet zo erg bloemig maar ik vind deze zó lekker. Het is een combinatie tussen een zoetige en een intens verleidelijke geur.
De geur is een Eau de Parfum en blijft daarom ook lekker lang hangen op het lichaam maar als je wat in je haar spuit dan ruik je dit de volgende dag zelfs nog. Love it.
Ik ben sowieso al gek van muskus geurtjes en dat zit in de basis van deze parfum, ook vanille vind ik heerlijk. Door de braambes wordt de parfum wat minder zwaar en dus iets zoeter en lichter qua geur.
Voor mij is deze parfum geschikt voor de zomer, de winter, de herfst én de lente. Waarschijnlijk is ‘ie dus snel op haha.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Deze geur van Agent Provocateur (hey, dat rijmt. Cool) is verkrijgbaar bij de zelfstandige parfumerie en verschillende filialen van DA Beauté en Mooi parfumerie.
De Mooi Parfumerie is trouwens een heel fijne winkel om te shoppen, er zit er hier eentje in de buurt maar ik probeer er zo min mogelijk heen te gaan want mijn portemonnee is altijd een beetje verdrietig..
Anyways, je kunt de geur daar natuurlijk dus ook gewoon even ruiken! Weet je al hoe hij ruikt of wil je hem sowieso toch kopen? Op google vind je de goedkoopste shop waar je de geur kunt vinden door even te vergelijken!

Wat vind jij fijne geuren? Bloemig, poederig, zwaar of fris? Of misschien iets heel anders?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May