Ik kan mijn social media niet openen of ik zie de bloggers en vloggers hysterisch doen over de nieuwste mascara van L’Oreal. Namelijk de Paradise Extatic. Ik heb gelijk de brow pommade en de kajal eyeliner geprobeerd en ik ben benieuwd of het de hype waard is of dat je deze hype gerust wel mag overslaan.

PARADISE EXTATIC

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

It’s in a name. Iedereen is extatisch over de mascara van deze collectie. L’Oreal heeft namelijk drie verschillende producten uitgebracht onder deze lijn. En ze zijn allemaal gefocust op de ogen.
De alom geprezen mascara dus, de brow pomade en tot slot nog een zwarte kajal eyeliner.
Als blogger zijnde ben ik misschien een tikkeltje vreemd maar ik ben juist altijd op zoek naar iets nieuws en ren dus niet persé de trends achterna. Toch kwam het wel heel dichtbij, ik kwam ze op snapchat tegen, op instagram en op Facebook. Dus ja, dan moet ik het toch proberen want jullie willen ook graag weten of de producten het waard zijn om te halen. Here we go!

MASCARA

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

Ik begin natuurlijk met de mascara. Ik snap, na het lezen van het persbericht, écht opeens waarom deze mascara een hype is.
Het bevat namelijk Castor olie. En voor het geval je het nog niet wist, castor olie wordt gebruikt wanneer je wilt dat het haar sneller groeit en het werkt blijkbaar echt. Veel vrouwen zweren erbij.
Naast dat het deze olie bevat is het natuurlijk ook belangrijk dat het iets met je wimpers doet. Want anders kun je net zo goed alleen een serum aanschaffen.

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?
L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

De mascara belooft in ieder geval om je wimpers volume te geven en een spectaculaire lengte. Het borsteltje wordt omschreven als ultra zacht en is daardoor ook prettig aan te brengen.
Qua uiterlijk moet ik zeggen dat de mascara er top uitziet. Het doet haar naam aan want ik associeer de goudbronzen kleur met een zomers paradijs en het oogt vrolijk en toch luxe.
Het borsteltje is lekker vol en de mascara ziet er romig uit en lijkt niet te klonteren bij het omhoog trekken van het borsteltje.

BEFORE

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

AFTER

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

Oké, ik moet bekennen, I am impressed. Ik heb op de Before foto mijn wimpers al gekruld met de krultang dus heb absoluut niet vals gespeeld.
De wimpers lijken inderdaad véél langer en dikker. Ik ben echt heel positief verrast door deze mascara. Als die castor olie ook nog eens haar werk doet dan heb ik toch wel één van mijn favoriete mascara’s gevonden.
Het enige nadeel aan de mascara is dat het makkelijk kan gaan klonteren. Het vergt dus enig subtiliteit om de mascara aan te brengen. Ga niet klakkeloos zitten smeren maar zorg dat je de haartjes met het borsteltje goed spreidt.
De mascara is verkrijgbaar voor €14,99. En ja, het is het waard. Ik zeg hype!

BROW POMADE

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

En door naar de Brow Pomade. Dit soort product is mijn favoriete wenkbrauw product. Ik gebruik het liefst een pomade om mijn wenkbrauwen mee te doen. De Paradise Extatic Pomade is te koop voor €14,99 en is in drie kleuren verkrijgbaar. De kleur in deze review is de middelste.
Normaal gesproken ga ik voor een van de donkerste kleuren maar misschien staat dit ook wel wat natuurlijker.

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?
L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

Het uiterlijk ziet er ook leuk uit. Dezelfde rosé goudbronzen kleur als de mascara. Ik hou van de kleur en alleen daarom al zou mijn oog erop vallen in de winkel.
De vorm is mij niet helemaal onbekend. Want ik ken dit soort potjes al van Benefit Cosmetics. Die zijn alleen iets duurder. Het potje bestaat namelijk uit de pomade (het product zelf) en uit het dekseltje komt een wenkbrauw kwastje. Het enige wat je dus nog nodig hebt voor perfect geshapete brows is een wenkbrauw borsteltje.

BEFORE

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

AFTER

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

De kleur is dus lichter dan dat ik normaal gebruik maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook wel mooier vind zo.. Het maakt mijn oogopslag iets minder hard.
De pomade is zachter dan de andere pomades die ik ben gewend. Hierdoor heb ik de neiging om dus teveel op mijn wenkbrauw aan te brengen waardoor er korreltjes inkomen. Een beetje subtiel werken dus en dan zit het prima. Ik vind het product zelf ook prima qua prijs. En ik zal hem zeker vaker gebruiken.

METEEN SHOPPEN:

KAJAL EYELINER

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

En dan tot slot de Paradise Extatic Kajal. De ‘eyeliner’, die te koop is voor €13,99. Er is namelijk wel een verschil tussen kajal, eyeliner en kohl potlood. Een Kajal bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en roet, uitermate geschikt dus voor gevoelige ogen en voorkomt infecties. Het is naast make-up dus ook een soort huidverzorgingsproduct.

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?
L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

Het potlood heeft een mooie chique vorm en de punt zelf is lekker lang en puntig. Hierdoor kun je dus ook goed bij de kleine hoekjes. Het slijpen van de punt lijkt me iets lastiger. Misschien is het geen probleem maar dat moet ik nog even ondervinden.
De pigmentatie is super, na 1 keer over de huid gaan is het echt pikzwart zoals je kunt zien op de foto hierboven.

BEFORE

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

AFTER

L'OREAL PARADISE EXTATIC LIJN: DE BESTE MASCARA?

Eerlijk gezegd ben ik niet van de oogpotloden. Als ik een eyeliner gebruik dan is dat meestal een liquid eyeliner zodat ik heel precies kan werken. Zoals je ziet heb ik namelijk kleine ogen en zijn mijn oogleden ook niet meer die van een 16-jarige. Zwart potlood gebruik ik wel nog eens in mijn bovenste waterlijn maar verder niet. Ik ben dus ook niet heel tevreden over het resultaat hierboven op de foto. Maar mocht je wel een frequent oogpotlood gebruiker zijn dan is dit wel weer een heel fijn product.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Paradise Extatic collectie van L’Oreal is nu overal al verkrijgbaar. In iedere drogisterij of parfumerie die L’Oreal verkoopt vind je deze producten al. Denk aan Etos, Kruidvat en DA.
Online kun je natuurlijk ook altijd shoppen. Als je dat doet dan zou ik gewoon even googlen naar de webshop met de laagste prijzen 😉

Heb jij de Paradise Extatic lijn al geprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May