Jullie hebben ze misschien al bij me voorbij zien komen op social media. Maar nog niet hier. Het merk Oenobiol is nu namelijk ook verkrijgbaar in Nederland.
Het zijn supplementen die ervoor zorgen dat je huid verbetert, je haar, je nagels of dat je bruiner wordt. Ze hebben het in ieder geval allemaal! In dit artikel laat ik je zien wat ze hebben en wat ik heb uitgekozen! Very interesting. Promised!

OENOBIOL

NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN

Als eerste zal ik wat over het merk vertellen. Het is in Nederland namelijk hageltje nieuw dus ik denk dat veel van jullie geen idee hebben wat het precies is.
Tegenwoordig leeft iedereen best wel bewust. Je wilt er goed uitzien, je eet gezond en probeert regelmatig te sporten. Hartstikke goed en fijn natuurlijk maar aanvullende, natuurlijke ondersteuning kan je lichaam net dat beetje extra bieden.
De beauty capsules van Oenobiol dragen namelijk bij aan schoonheid van binnenuit. De capsules bevatten natuurlijke voedingsstoffen die je optimaal ondersteunen en heeft ook een groot assortiment in de ondersteuning die jij belangrijk vindt.

Voeding is een heel belangrijk onderdeel. Schoonheid begint van binnenuit.

Het merk is al heel lang bekend én populair in Frankrijk. Dr. Marie Béjot is een arts en voedingsdeskundige die is opgegroeid in Afrika waar haar voorliefde voor natuur en medicinale plantenkunde ontstond.
Natuurlijke voeding was in het gezin Béjot iets belangrijks en zo is het Oenobiol Paris ook ontstaan.
In 1978 (toen al ja!) opende deze dokter haar eerste kliniek in Parijs die gericht was op het bestrijden van huidveroudering en overgewicht met een sterke focus op voedingsleer.
Omdat zij steeds meer bewust werd van het belang van voeding in haar medische praktijk, inspireerde haar dit om de beauty supplementen te gaan maken.

DE VERSCHILLENDE PRODUCTEN

Er zijn in totaal 15 producten onderverdeeld in:

Beauty support:

 • Oenobiol Beautysupport: Voor een mooie en stralende huid, haar en nagels
 • Oenobiol Beautysupport 45+: biedt ondersteuning bij de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering en voor mooi haar en sterke nagels.

Silhouette:

 • Oenobiol boost: Verbrandt tot 400 kcal per dag en helpt vet te verbranden dankzij wakamé (ontwikkeld op basis van de natuurlijke ingrediënten wakamé en granaatappelpittenextract)
 • Oenobiol Capteur 3-in-1: Absorbeer vetten en suikers (snelle en langzame) en vermindert de eetlust
 • Oenobiol Support Energie: Voor extra energie bij vermoeidheid dankzij Vitamine C
 • Oenobiol Verminder Tussendoortjes: Vermindert de behoefte aan tussendoortjes dankzij johannesbroodpitmeel

Skin Support:

 • Oenobiol Skin Support Anti-Age: is te gebruiken bij de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels en lijntjes
 • Oenobiol Jonge Huid: Draagt bij aan een soepele en stralende huid
 • Oenobiol Gevoelige Huid: voedt de gevoelige huid van binnenuit
 • Oenobiol Relax: zorgt voor een stralende huid tijdens drukke en stressvolle periodes (ontwikkeld op basis van o.a. lavendelolie, magnesium en Q10)

Skin Support Sun:

 • Oenobiol Autobronze Teint: Voor een natuurlijke en stralende goudbruine teint zonder zon
 • Oenobiol Sun Age Protect: Bereidt de huid voor op de zon bij de eerste tekenen van huidveroudering
 • Oenobiol Sun Sensitive Skin: Bereidt de bleke en gevoelige huid voor op de zon

Al deze Skin Support Sun producten bevatten GEEN toevoeging van beta-caroteen en bevatten WEL natuurlijke ingrediënten zoals lycopeen en luteïne.

Hair Support:

 • Oenobiol Veerkracht: Helpt het haar van binnenuit te voeden (ontwikkeld op basis van het natuurlijk ingrediënt blauwe bosbes extract)
 • Oenobiol Volume ondersteunt vermoeid en futloos haar, vooral bij wisselingen van seizoenen.

WAAR HEB IK VOOR GEKOZEN?

Uiteraard kies je voor de supplementen waarvan jij denkt dat je ze goed kunt gebruiken.
Ik koos daarom voor de volgende drie supplementen:

OENOBIOL AUTOBRONZE TEINT

NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN

Deze trok meteen mijn aandacht! De Autobronze Teint  €24,99 voor 30 capsules (1 maand).  Niemand wilt er bleekjes bij lopen en in de winter is er bar weinig zon te bekennen in Nederland. En dan is ook niet het moment om te gaan liggen in je bikini.
Verder heb ik de zonnebank zo goed als vaarwel gezegd. Af en toe wil ik er nog wel eens onder stappen maar het is zó schadelijk voor je huid.
Ik was dus heel benieuwd naar deze variant van Oenobiol.

NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN
NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN

Deze formule is op basis van Kurkuma, tomaten-, groot afrikaantjes- en algenextract. Deze ingrediënten zorgen dus voor een natuurlijke en egale stralende teint zonder zon.
De tabletjes neem je iedere dag voor of na het eten. En in ieder geval drie maanden lang. Ik ben nog niet bij de drie maanden uitgekomen trouwens. Maar tegen die tijd zie je weer een blogje verschijnen waarin ik je mijn resultaten laat zien.

OENOBIOL BEAUTY SUPPORT

NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN

Ook koos ik voor de Beauty Support (€19,99 voor 60 capsules, 2 maanden). Dit vind ik ook een heel interessant product want deze supplementen zorgen dus voor een gezonde huid, gezonde nagels én gezonder haar.
Dankzij een combinatie van avocadopittenolie, biotine, aloë vera en verschillende mineralen en vitaminen voedt het de huid, nagels en haren van binnenuit.

NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN
NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN

Deze capsules zijn weer groen van kleur. En er zitten meer capsules in deze pot dan in de Autobronze teint. In verhouding zijn deze supplementen dus ook veel goedkoper eigenlijk.
Ik ben heel benieuwd hoe het over een paar maandjes gaat!

OENOBIOL VEERKRACHT

NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN

De Oenobiol Veerkracht supplementen kosten €39,99 voor 180 stuks. Dat is voor een 3 maanden kuur.
Deze supplementen zijn speciaal bedoeld voor alleen het haar. Het belooft je haar namelijk glanzend en mooi te laten worden.
De formule voedt het haar van binnenuit en is samengesteld uit cystine, verschillende B-vitaminen zoals biotene, koper, zink en extract van blauw bosbes.

NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN
NIEUW IN NEDERLAND: OENOBIOL BEAUTY SUPPLEMENTEN

In het begin dacht ik nog ‘Goh, wat een grote pot. Dat duurt een eeuwigheid’. Maar ik moet echt eens leren om gebruiksaanwijzingen te lezen. Van deze capsules neem je er namelijk 2 per dag.
Dit zijn trouwens geen capsules maar tabletten. Ook weer anders dan de voorgaande supplementen. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte van mijn ervaring!! Ik ben zelf ook erg benieuwd hoor.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Alle Oenobiol producten zijn vanaf nu al verkrijgbaar bij onder andere Etos! Heel gemakkelijk dus.
Binnenkort komen de producten ook in de schappen van andere winkels maar daarvan houd ik jullie nog op de hoogte.
Wil je meer informatie over het merk, de supplementen en bijvoorbeeld de ingrediënten? Dan kun je dit bekijken op de website van Oenobiol.
Over een maandje of twee post ik nog een artikel met de resultaten van mijn Oenobiol kuur! So excited!

Slik jij al beauty- / gezondheidssupplementen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May