As we speak, ik ga vandaag op vakantie. Heerlijk niet? En ik neem mee.. Heel veel uiteraard. Maar ook deze Styling Travel Kit van Moroccan Oil. Eén van mijn favoriete haarverzorgingsmerken (de geur is zálig) en zeker één van mijn favoriete haarolie.
In dit artikel vind je meer informatie over deze travel kit. Je kunt het namelijk op deze manier bijvoorbeeld proberen, of zoals ik het aanschaffen voor je vakantie. Handig!

MOROCCAN OIL

MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT

Moroccan Oil is een merk met verschillende haarverzorgingsproducten die allemaal argan olie bevatten. En as you all know is argan olie een soort wondermiddeltje. Niet alleen voor de haren maar ook voor de huid.
Het is geen goedkoop merk maar absoluut een merk die je een keer geprobeerd moet hebben. Ik begon ooit met de originele Moroccan Oil olie en heb daar in het begin van mijn blog eens wat over geschreven. Liever bekijk je het niet, maar wil je het echt even zien dan kan dat hier. Ook laatst heb ik nog een artikel geschreven over de Thickening Lotion.

Een mix tussen een strandvakantie en een luxe spa

Alle producten van dit merk ruiken heerlijk en ze hebben allemaal dé signature geur, namelijk en mix tussen een heerlijke vakantie op het strand en een luxe spa. I love it. De geur vind ik sowieso erg fijn. Maar daar heb ik het verder over in het artikel.

STYLING TRAVEL KIT

MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT

De Styling Travel Kit is een nieuw product in het assortiment! Deze kit bevat vier Moroccan Oil producten en een supercute en handig toilettasje om het in mee te nemen en is te koop voor €38,85. Zoals ik al zei, vandaag stap ik in het vliegtuig onderweg naar Griekenland (heerlijk) en nee, mijn huis is niet onbewoond dus don’t bother. Maar goed, ik neem dus deze kit mee en je ziet het vast voorbij komen op mijnMay Cateof Snapchat :-).

Anyways. Deze Styling Travel kit herstelt en versterkt het haar terwijl je het styled. Je vindt de best selling repair shampoo en conditioner in de kit, de hydrating styling cream en de Moroccanoil treatment, mijn favoriete olie!

REPAIR SHAMPOO & CONDITIONER

MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT

Zoals ik al eerder aangaf is dit Repair Duo een bestseller van Moroccanoil en dat snap ik wel. Want het zijn twee hele fijne producten. Ze ruiken (natuurlijk) heel erg lekker en ze maken het haar heel lekker zacht en minder stug. Tenminste bij mij wel.
De shampoo reinigt het haar op milde wijze terwijl de heropbouwende keratine en vetzuren het beschadigde haar weer repareren. Verder belooft het de vochtbalans en de elasticiteit te herstellen.

MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT
MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT

De conditioner bevat net als de shampoo keratine en vetzuren die het beschadigde haar repareren en verder zorgt de conditioner voor zacht en glanzend haar.
Ik ben altijd heel erg tevreden over de Moroccanoil producten en ook deze mogen in het rijtje prima producten komen! De geur is lekker, en het doet wat het belooft. Hij zit al in mijn koffer.

HYDRATING STYLING CREAM

MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT

Het volgende product in de kit is de Hydrating Styling Cream en deze conditioneert, hydrateert en brengt pluizig haar onder controle.
De stylingcream is vochtinbrengend en hoeft niet te worden uitgespoeld waardoor het haar lekker zacht aanvoelt.  De cream bevat natuurlijk arganolie wat je haar heel erg fijn vindt!

MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT
MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT

Wat ik altijd prettig vind aan het merk is dat alle producten eenzelfde geur hebben. Hierdoor kun je lekker alles door elkaar gebruiken zonder dat je op een gegeven moment 100 verschillende geuren in het haar hebt. Want dat wordt dan weer iets minder lekker.
Alle producten ruiken vrijwel identiek en je kunt dus naar hartelust alles gebruiken wat je wilt of nodig hebt.
De Styling Cream is een cream die ik persoonlijk niet snel zal kopen maar het wel fijn vind in gebruik. Ik ga toch liever voor de olie!

MOROCCANOIL TREATMENT

MOROCCAN OIL STYLING TRAVEL KIT

En tot slot de Moroccanoil Treatment. Niet alleen mijn favoriet maar van heel veel anderen ook. Dit is dé basis voor ieder huidtype en de olie zit bomvol arganolie. Nou ja, het ís dus argan olie.
De olie kan worden gebruikt voor conditionering, styling en als finishing touch. Ik prefereer de finishing touch want mijn haar gaat er heel mooi van glanzen en de pluizen zijn weg.
De formule op basis van arganolie is daarnaast ook rijk aan anti-oxidanten en dat wordt direct door het haar opgenomen.
Wanneer je fijn of lichtgekleurd haar hebt kun je beter kiezen voor de ‘light variant’.
Deze olie ruikt trouwens heel intens, heel lekker en blijf ik lang in mijn haar ruiken. Ik kan er van alles over zeggen maar echt heel eerlijk, deze olie gebruik ik al jaren en was daarom heel blij met een nieuw exemplaar 🙂

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Moroccanoil zijn onder andere te koop bij verschillende webshops. Je kunt altijd even googelen. Je kunt er natuurlijk het beste voor kiezen om de producten aan te schaffen via de webshop van Moroccanoil zelf. Hier kun je ook alle informatie goed lezen en bekijken als je dit nog nodig vindt.
Altijd handig om te proberen zijn deze travel kits zodat je eerst kunt kijken of de producten je bevallen. Dan hoef je niet meteen de fullsize producten aan te schaffen 🙂

Wat doe jij in je haar voordat of nadat je het gaat stylen?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May