Als er iemand fan is van het merk Moroccan Oil dan ben ik het wel. Hele fijne producten voor je haar, ruiken fantastisch en doen het bij mij altijd goed.
Ik mocht de Thickening Lotion uitproberen, een lotion die belooft je haar voller en dikker te maken. Meteen al! Dus ja, dat wilde ik natuurlijk ook. In de review vind je wat ik ervan vind.

MOROCCAN OIL

Moroccan Oil is een merk met verschillende haarverzorgingsproducten die allemaal argan olie bevatten. En as you all know is argan olie een soort wondermiddeltje. Niet alleen voor de haren maar ook voor de huid.
Het is geen goedkoop merk maar absoluut een merk die je een keer geprobeerd moet hebben. Ik begon ooit met de originele Moroccan Oil olie en heb daar in het begin van mijn blog eens wat over geschreven. Liever bekijk je het niet, maar wil je het echt even zien dan kan dat hier.

Een mix tussen een strandvakantie en een luxe spa

Alle producten van dit merk ruiken heerlijk en ze hebben allemaal dé signature geur, namelijk en mix tussen een heerlijke vakantie op het strand en een luxe spa. I love it. De geur vind ik sowieso erg fijn. Maar daar heb ik het verder over in het artikel.

THICKENING LOTION

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

Deze Thickening Lotion is verkrijgbaar voor €32,90 en bevat 100ml. Het belooft het haar instant voller en dikker te maken. Maar hoe dan?
Het wordt als volgt uitgelegd:

Moroccanoil Thickening Lotion breidt direct de haarschacht uit, versterkt elke haarstreng zonder het bijeffect van kroezig of statig haar en zorgt voor vol en volumineus haar, van wortel tot kruin.
Traditionele volume bouwende producten geven het haar een verticale lift, maar Moroccanoil Thickening Lotion werkt aan het uitbreiden van het haar voor een vollere, meer dimensionale stijl. Moroccanoil Thickening Lotion is geformuleerd op basis van hoge kwaliteit polymeren en quinoa eiwitten. Maakt het haar van binnenuit voller en sterker, waardoor er een soort “bescherming” op alle haarstrengen komt die het haar verzacht en versterkt. De toevoeging van vitaminerijke arganolie hydrateert en voedt het haar en geeft het een zachte, tastbare finish.

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME
ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

De Thickening Lotion is dus perfect voor mensen met fijn tot medium-dik haar. Zelf heb ik redelijk veel haar maar toch wel fijn haar. Dus een volume boost oftewel een vollere bos haar is bij mij welkom.
Als eerste de verpakking: ziet eruit zoals ik verwacht van dit merk. Ik vind de kleur geweldig, het is één van mijn lievelingskleuren dus dit trekt mij sowieso wel aan.
De geur is ook zoals ik die ken, heerlijk ik hou ervan. Hij blijft ook lekker lang hangen en ik heb heel lang de olie alleen al voor de geur gebruikt. De lotion ruikt gewoon hetzelfde en blijft ook in het haar hangen.

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

Ik breng de lotion aan op handdoek-droog haar na het douchen.
Je hebt maar heel weinig nodig voor het hele haar. Zo groot als een muntstuk staat ook in het gebruiksadvies. De lotion is echt een lotion, niet te dik en niet te dun waardoor het dus ook makkelijk is te verdelen over het hele haar.
Het plakt niet aan mijn handen wat ik meteen al prettig vind. Ik heb daar namelijk echt een hekel aan als producten aan mijn handen blijven kleven..

Mijn haar lijkt wel wat voller te ogen ja

Je kunt ervoor kiezen het haar te föhnen of het gewoon op te laten drogen. Wanneer het wordt geföhnd krijg je sowieso meer volume natuurlijk dus dat raad ik zelf wel aan.
Doet het echt wat met de volume van mijn haar? Het lijkt wel wat voller te ogen ja.. Het lijkt iets voller. Wat grappig.
Ik merk alleen dat het het pluizen niet echt tegengaat dus gebruik ik toch nog een beetje olie voor in de puntjes.

EINDOORDEEL

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

Ja Moroccan Oil kan weinig fout doen in mijn ogen. Ik vind het merk ten eerste al heel fijn en de geur daar ben ik gek op.
De Thickening Lotion geeft me nu niet een dikke volumeboost maar daar zijn natuurlijk andere producten voor te koop, wel laat het mijn haar iets voller ogen én heel lekker ruiken. Een standaard product dus dat ik gebruik tijdens het verzorgen van mijn haar. Ik ben er erg blij mee!

Meer informatie over het product is te vinden op de website van Moroccan Oil.

Was jij al bekend met een product van Moroccan Oil?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May