Als je in de winter een beetje kleur wilt hebben dan is de zonnebank je enige optie. Tenzij je iedere winter op vakantie gaat naar een of ander zonnig oord. Wat belangrijk is als je onder de zonnebank ligt is dat je de juiste producten gebruikt. Devoted Creations is een merk dat verschillende zonnebank crèmes en tanning producten heeft voor ieder huidtype.
Vandaag review ik voor het eerst een product als dit, leuk dus! En mocht ik om te testen lekker een aantal keer onder de zonnebank. My job isn’t so bad at all.. 😉 Lees het artikel voor de review! 

DEVOTED CREATIONS

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

Devoted Creations is een merk dat ten eerste al dierproefvrij is! Fijn, ze hebben het keurmerk dus geen twijfel over mogelijk.
Het merk is gespecialiseerd in ’tanning skincare’ oftewel zonnebank/bruinings- huidverzorging. En heeft daardoor een groot assortiment crèmes maar bijvoorbeeld ook brilletjes voor onder de zonnebank en make-up.
In Nederland is dit merk vaak te koop in een zonnestudio en op de website van Devoted Creations vind je alle verkooppunten in Nederland. Dat zijn er aardig wat hoor!

Door naar de producten!

BELIEVE IN PINK GOLD

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

Ik begin met de ‘Believe in Pink Gold’ uit de ‘Believe in Pink’ lijn. Een lange en grote goudkleurige fles die mij meteen al aansprak.
Dus uiteraard heb ik deze als eerste geprobeerd.

Wat belooft de crème? 
Ten eerste is het belangrijk te weten dat deze crème bedoelt is voor iemand die wat vaker heeft gezond. Ga je met je spierwitte billetjes voor het eerst zonnen is dit niet de beste keuze. Dat komt namelijk omdat deze crème een bruiningsversneller is met 40-voudige DHA bronzer.
(DHA is een op suiker gebaseerd ingrediënt en reageert op de huid door een natuurlijke gebruinde kleur achter te laten). Verder bevat de crème champagne- en siliconen extracten en is gecombineerd met natuurlijke oliën die de huid weer hydrateren.


First of all, hij ruikt heerlijk! Bij het openen en het aanbrengen vond ik het écht heel lekker ruiken. Na het zonnen krijg ik toch een bepaald ‘zonnebank-geurtje’ en is de geur wel alweer weg.  Maar ik ga na het zonnen toch altijd naar huis en douche ik na een aantal uurtjes. Mij is ooit verteld dat je niet meteen na het zonnen moet douchen omdat de crèmes vaak nog even doorwerken. Of dat echt zo is, geen idee. Maar ik doe het gewoon zo.

En ja, ik ben écht een stuk bruiner geworden. Oké, ik ben wel onder de 1600 gegaan van Ergoline, dat is de hoogste.
Mijn gezicht was vooral lekker gekleurd wat vaak minder snel kleurt dan de rest van mijn lichaam en voelde ook absoluut niet droog aan op mijn huid. Qua hydratatie is deze crème dus ook erg fijn.
Ik denk zomaar dat dit mijn favoriet is van alle producten..

OH SO SEXY

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

Door naar de volgende. Namelijk een mega grote fles uit de lijn ‘So Naughty Nude’ namelijk de ‘Oh So Sexy‘. Ik vind de namen wel echt superleuk!
Dit is een moisturizer die je dus na het zonnen gebruikt. Geadviseerd wordt om eerst te douchen en het aan te brengen voordat je gaat slapen.
De moisturizer laat je bruine kleur langer aanhouden en heeft zelfs een anti-aging werking die cellulitis tegengaat en de huid verstevigd.

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

En deze ruikt ook MEGA lekker. Hij heeft een ‘Vanilla-Orchid’ geur en laat nu net vanille één van mijn favoriete geuren zijn. Lekker zoet, doet me denken aan de zomer.
Maar het belangrijkste is natuurlijk of het doet wat het zegt. Of het mijn kleur echt langer laat aanhouden kan ik niet met zekerheid zeggen. Maar dat de crème mijn huid hydrateert dat voel ik absoluut.
Het voelt zacht en gehydrateerd aan en de volgende ochtend zijn mijn benen niet droog (wat wel vaak het geval is in de winter). En een gehydrateerde huid blijft ook langer bruin dus op zich is het dan wel logisch dat de bruine kleur ook langer blijft.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet eerder een moisturizer heb gekocht voor na het zonnen. Ik deed het meestal met een reguliere bodylotion of bodycrème maar aangezien deze moisturizer ook een aantal bronzers bevat is het toch wel een goede toevoeging op mijn zonnebank bezoekjes.

SACHETS

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME

Ook kreeg ik nog een aantal ‘sachets’ oftewel samples. Deze zakjes ken je vast wel als je vaker naar de zonnebank gaat. De zakjes zijn redelijk goedkoop maar bij vaker gebruik toch duurder dan een fles.
De zakjes zijn dus handig om te kijken of een crème je bevalt of niet. Je kunt altijd om advies vragen bij de zonnestudio welke crème voor jou huid het meest geschikt is en dit vervolgens proberen met een zakje als dit.
Zelf doe ik trouwens twee keer met een zakje en ik doe niet heel zuinig.

De zakjes die ik kreeg zijn ‘Matte Black’, ‘Woke up Like This’ en ‘Colleganetic 2-in 1’. De laatste heeft mijn vriend al geprobeerd en hij vond hem in ieder geval lekker ruiken. Ook hij was lekker bruin. Verder had hij geen idee wat hij van de crème moet vinden… Mannen he.. Haha.
De laatste heeft in ieder geval een anti-aging werking en is fijn voor de mensen die al wat ouder zijn dan 18.

BRONZER

VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

Oke en hoe cool is dit! Ik kreeg er ook nog een poeder bronzer bij. Superleuk. Ik heb hem meteen uitgeprobeerd na het zonnen en ik schrok me dood, ik was echt mega bruin! Haha.
De dag erna was het wél mooi, het hele bruine en rode was wat weggetrokken en de bronzer maakte mijn gezicht net even wat mooier en egaler bruin.
Je kunt er trouwens ook voor kiezen om de bronzer op alleen de wangen/onder het jukbeen of bij de haargrens te gebruiken. Ik heb het licht over mijn hele gezicht aangebracht.
Voor de zomer trouwens top!

ZONNEBANKJE PAKKEN? DEVOTED CREATIONS CRÈME
VIDEO: CLARINS SKIN PREPS
VIDEO: CLARINS SKIN PREPS

Voor on the road zit er trouwens een handig kwastje bij maar ik gebruik het liever met een grote poederkwast om het egaal op mijn gezicht aan te brengen.
De poeder is een minerale poeder en heeft een matte finish. Wat fijn is want hierdoor lijkt het ook wat natuurlijker. Je kunt er altijd nog een highlighter bij gebruiken of een dewy setting spray voor eroverheen.

OORDEEL

Ik heb nu de crème een aantal keer gebruikt en ik vind hem heerlijk. Ook de moisturizer na afloop geeft het gevoel dat het ‘af’ is zeg maar. Het is zonde om je bruine kleurtje snel te laten verdwijnen.
In de zomer ga ik de moisturizer zeker ook gebruiken na het zonnen, want hij houdt mijn huid echt gehydrateerd en daarnaast ruikt ie gewoon lekker.
Stiekem gebruik ik hem ook gewoon ’s morgens als bodylotion. Lekker!

Ik kende het merk wel al van de zonnestudio waar ik altijd kom en haal vaak gewoon zakjes. Als deze fles op is ga ik weer voor een nieuwe fles. Welke weet ik nog niet maar ze zien er allemaal superleuk uit. Zelf kies ik in ieder geval vaak voor een crème met sterke bronzers.

Gebruik jij wel een crème tijdens het zonnen onder een zonnebank?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May