Wat doe jij allemaal in je handtas als je weggaat? Ik neem sowieso altijd een parfum mee (even sprayen kan nooit kwaad en stel je voor dat je het ineens erg warm krijgt en wat gaat zweten? The horror!) en een lipstick want die moet toch worden bijgewerkt.
Deze keer laat ik je mijn ‘on the go’ musthaves zien. Een bodyshop parfum en een lipstick. Enjoy! 

THE BODYSHOP

Ik ben al lange tijd een fan! Want de producten van The Bodyshop zijn altijd animal friendly, wat me sowieso al heel erg aantrekt en ook zijn de producten zo natuurlijk mogelijk, zo niet volledig natuurlijk.
Zo ben ik heel lang fan geweest van de oliën die ik in mijn haar aanbracht en gewoon 3 dagen lang bleef ruiken. Loved it.
Verder is The Bodyshop ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!
The Bodyshop is een hele grote campagne begonnen tegen het testen op dieren (YAY voor The Bodyshop!). Het doel is om 8 miljoen handtekeningen te verzamelen zodat ze het kunnen voorleggen aan de VN.

Ga nu naar DEZE WEBSITE en teken de petitie als jij de dierproeven ook wilt stoppen! Many Thanks!

THE BODYSHOP PARFUM & LIPSTICK

THE BODYSHOP PARFUM

Wat ik nooit vergeet mee te nemen is een parfum. Je weet nooit wie je tegenkomt, hoe je aan het einde van de dag ruikt en vind het zelf ook gewoon lekker om mijn parfum even bij te werken.
Ik koos voor deze review voor de Nigritella Eau de Parfum van The Bodyshop. Deze parfum heb je al voor €38 voor 50ml. Dat is best een grote fles.
De parfum is een bloemige mix van rode vanille orchidee en is omringd met een weelderige geur van tuberoos en vanille (mijn favoriet!). De geur doet Oosters aan en brengt je meteen naar de bergtoppen van de Alpen waar deze bloem groeit.

THE BODYSHOP PARFUM & LIPSTICK
THE BODYSHOP PARFUM & LIPSTICK

Wat leuk is aan deze parfum is dat de fles van gerecycled glas is en een natuurlijke houten dop heeft. Lekker bewust dus! Dat ken ik ook wel van The Bodyshop.
Verder vind ik het ook heel prettig dat het om een Eau de Parfum gaat en niet om een Eau de Toilette. Een Eau de Parfum ruikt je namelijk veel langer en is veel intenser qua geur.
De geur zelf vind ik heerlijk! Hij is wel wat zwaar dus voor de zomer zou ik eerder voor een frissere geur gaan maar voor de herfst en de winter is het perfect! Ik heb al regelmatig gehoord dat ik een lekker luchtje draag 😉

INTENSE LIPSTICK

THE BODYSHOP PARFUM & LIPSTICK

Door naar de lipstick. En niet zomaar eentje maar echt een statement lipstick. Het is de Matte Lipstick in de kleur Osaka Plum. Een prachtige diep bordeauxrode lipstick met een matte finish.
De lipstick kost €12 en is trouwens nog verkrijgbaar in nog 6 andere kleuren. Van nude tot steeds donkerder. Dit is de donkerste kleur van de matte lipstick lijn.
De lipstick is daarnaast 100% vegetarisch en zijn verrijkt met Community Trade Braziliaanse notenolie en bijenwas zodat je lippen ook worden verzorgd.

THE BODYSHOP PARFUM & LIPSTICK
THE BODYSHOP PARFUM & LIPSTICK

Het make-up mantra van The Bodyshop is ‘ play it clean, wear it bold’, wat inhoudt dat de vegetarische make-up zacht is voor de huid.
Nu vind ik ten eerste de kleur best mooi. Terwijl ik normaal gesproken niet zo van de donkere kleuren houdt. Maar deze rode kleur neigt niet zo naar bruin en dat vind ik persoonlijk mooier. De finish is inderdaad goed mat en is op te bouwen tot heel intens.
Na één keer aanbrengen zie je al redelijk wat pigment maar voor het beste resultaat zou ik drie laagjes per lip doen. De lipstick blijft ook prima zitten, niet de hele dag maar daarom is het ook een ‘on the go’ musthave 🙂

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Misschien had je het helemaal niet verwacht. Maar je kunt deze musthaves gewoon kopen bij The Bodyshop 😉
Om de parfum te ruiken of de kleurtjes te bekijken en te testen kun je natuurlijk ook altijd even binnenlopen bij The Bodyshop winkels.

Wat zijn jouw ‘On the Go’ musthaves?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May