We kennen ze wel toch? De EOS lipbalms? Mateloos populair, niet gek ook want ze zijn vet lekker. Ze ruiken lekker en ze zijn heerlijk voor de lippen. Oh, en ze zien er leuk uit. Maar toch misten we wat. Namelijk een EOS Shimmer balm. Dus, hebben ze een shimmer toegevoegd aan de vertrouwde lipbalm en die zijn ZO FIJN! 

EOS

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

Ik dacht dat ik al eerder een artikel over de EOS lipbalms had geschreven maar toch niet. Dan heb ik het alleen bij mijn instagram gelaten denk ik.
Dus eerst even wat informatie over het merk zelf. EOS betekent: Evolution Of Smooth en hebben een heleboel fijne lipbalms uitgebracht die allemaal even lekker ruiken en de lippen goed verzorgen.
Ze zijn het bekendst vanwege de lippen producten, maar wist je dat ze ook handcrèmes, bodylotion en scheercrème verkopen?
De producten zijn niet geheel vegan omdat het bijenwas bevat, maar verder bevatten de producten geen dierlijke ingredienten. Op de website staat dat EOS niet test op dieren, nu wordt het merk ook in Azië verkocht en wordt daar dus wel getest op dieren. Dus geheel dierproefvrij is het merk niet. Maar naast Azië doen ze in ieder geval niet aan dierproeven.

SHIMMER LIPBALM

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

De nieuwste pareltjes van EOS zijn de Shimmer Lipbalms. Ze hebben de standaard lipbalms en nog een aantal collecties met bijvoorbeeld verkoelende lipbalms en lipbalms met een factor om je lippen tegen de zon te beschermen. Maar ja, we misten dat kleurtje he..
Dat geeft net even dat extra. De Shimmer Lipbalms zijn te koop voor ongeveer €7 en hebben dezelfde ronde vorm als de originele lipbalms. Het verschil is dat de kleur ervan zwart is met een design op het dopje van de kleur van de shimmer.
De balm bevat shea butter, jojoba olie en de anti-oxidant Vitamine E. Verder is de balm gluten-, parabenen- en phthalaten vrij.

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES
REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

De Shimmer editie is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De Pearl (een parelmoer kleur), De Coral (een koraal, oranje kleur die ik WIL!) en de Sheer Pink die je in deze review ziet. Deze heeft een rozige parelmoer kleur en geeft dus een mooi soft effect. De swatch hierboven laat zien hoe de balm op de huid is.
Op de lippen is het een heel subtiel effect en geeft vrijwel geen kleur af maar vooral een roze-achtige shimmer. Ik vind hem heel mooi.
En natuurlijk zoals ik ben gewend van EOS ruikt de balm ook weer vet lekker.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De EOS lipbalms zijn volop online verkrijgbaar. Maar je kunt ze sowieso shoppen bij de Douglas. Online maar ook in de winkel zelf.
Wil je nou even kijken wat ze allemaal hebben of meer informatie vinden over het merk of de lipbalms? Dan kun je een kijkje nemen op de website van EOS zelf.

Gebruik jij vaak een lippenbalsem?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May