Ik weet niet hoe ze het doen maar Babor komt om de haverklap weer met nieuwe producten. Het skincare merk die jullie vast al kennen als je vaker mijn blog leest, komt nu met producten om te reinigen en te peelen.
In dit artikel probeer ik het masker uit de lijn en de toning essence.

BABOR CLEANSING

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

Ik heb echt al een shitload of producten van Babor gebruikt en ze bevallen me iedere keer weer. Als je benieuwd bent naar andere producten dan kun je hier even een kijkje nemen.
Deze keer gaat het over de Cleansing lijn. Die is namelijk nieuw. Het team van Babor heeft zich laten leiden door een eenvoudig, werkzaam principe. Namelijk de zachte werking die met anti-pollutie effect punten scoort.
Het reinigen van de huid is belangrijk, maar evenzo belangrijk is de huid te beschermen tegen milieustress.
Deze producten beschermen je huid daartegen door een nieuwe anti-ox werkstof combinatie van citroenen-bioflavonoïden en aloë vera. Extracten uit broccoli activeren de vorming van de huidige detox-enzymen en speciaal klaargemaakt appelwater schakelt een extra turbo in.
Babor belooft hiermee dus de huid schoon te maken maar tegelijkertijd ervoor te zorgen dat de huid serums en crèmes nog beter opnemen.

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

CLEANSE & PEELEN MASK

Het masker onthult met licht peelingeffect een perfect verzorgde huid. Het Cleanse & Peel Mask bevat 50ml en kost €18,50.
Het masker belooft hoornschilfertjes en talg te verwijderen met salicylzuur en kaolien.
De peellichaampjes zorgen er tegelijk voor dat de huid weer zacht aanvoelt en de Provitamine B5 versterkt de huidbarrière.

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES
REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

Ten eerste vind ik het uiterlijk van dit product mooi! Lekker wit wat voor mij frisheid en luxe uitstraalt. De dop is goudkleurig.
Het masker zit in een tube en ruikt ook lekker fris. De textuur van het masker is een soort dikke romige crème met korreltjes. Die korreltjes zorgen weer voor het peel-effect.

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES
REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

Het aanbrengen van het masker heb ik gedaan met een speciale kwast. Dat vind ik zelf altijd fijner.
Het is prima aan te brengen ook al is de crème zo ontzettend dik. Vervolgens heb ik het een minuut of 10 á 15 in laten trekken.
Het masker droogt ook op de huid maar niet zoals een klei masker dat doet, het begint niet te trekken. Het droogt simpelweg gewoon op.
Uiteindelijk heb ik mijn handen nat gemaakt en ben ik het masker gaan inmasseren om het vervolgens af te spoelen.
Tijdens het inmasseren wordt de huid meteen licht gescrubd door de korreltjes wat best fijn is. Ook is het masker erna makkelijk af te spoelen!
Mijn huid voelt erna alsof het inderdaad is gescrubd. Het is lekker zacht en alle velletjes zijn verdwenen.

THERMAL TONING ESSENCE

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

Vervolgens door naar de Thermal Toning Essence die 200ml bevat en verkrijgbaar is voor €23,50.
Deze toning essence bevat zuiver thermaal water uit Aken. En is volgepakt met waardevolle mineralen en sporenelementen en vermindert daardoor het gespannen gevoel van de droge huid.
De toning essence bevat daarnaast nog citroenen-bioflavonoïden (net als het masker), extracten uit aloë vera en broccoli. De essence zorgt er voor dat de huidbarrière wordt versterkt en de vocht- en lipidenhuishouding in evenwicht wordt gebracht.

REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES
REINIGEN EN PEELEN: BABOR'S NIEUWSTE GOODIES

Oké, nu ben ik eerlijk. Ik gebruik vrijwel nooit toners, of essences of waters. Ik ben een skincare freak maar anders ben ik straks nog 3 uur bezig met mijn huidverzorgingsproducten-routine haha.
Deze toning essence van Babor zit in een fles met een pomp en ruikt heel subtiel en zacht. Niet te heftig gelukkig. Maar dat ben ik trouwens ook wel gewend van het merk.
Dit product is het beste te gebruiken na het reinigen van je huid en vóór het aanbrengen van je crème. Het maakt de huid wel lekker extra schoon en voegt een hoop fijne vitaminen en goede ingredienten toe aan je huidverzorging.
Ik zal het niet snel gebruiken, maar als je een fan bent van toners, huidwaters en essences dan moet je deze zeker toch eens proberen.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Babor zijn niet te koop in je reguliere drogisterij of apotheek. Het merk is namelijk toch wel wat exclusief.
Zo kun je de producten bijvoorbeeld kopen in de salons die het merk gebruiken of via de webshop van Babor zelf.

Wat is jouw skincare routine?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May