Niet alle sheet maskers zijn Koreaans en ook niet alle sheet maskers zijn spuuglelijk. Nou ja, mooi is anders maar ze hebben hun best gedaan met een sexy face look. De Starskin Lace maskertjes stralen luxe en stijl uit. En ze zijn nog fijn ook! In deze review vind je de lace maskertjes + natuurlijk de foto’s van het masker zelf.

STARSKIN

SEXY WITH STARSKIN LACE MASKERS

STARSKIN® is gecreëerd op basis van de expertise van dermatologen en schoonheidsspecialisten van de sterren en geïnspireerd en geproduceerd in Korea, de oorsprong van ’s werelds meest geavanceerde huidverzorging technologieën.Een verbluffend perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt. Iedere vrouw vraagt zich af wat de beauty geheimen zijn van de glamoureuse filmsterren die over de rode loper flaneren. Met de introductie van STARSKIN® worden Hollywoods best bewaarde geheimen eindelijk onthuld. Sterproduct is de Bio-Cellulose sheet masker, welk deel uitmaakt van de innovatieve collectie. Deze volgende generatie van sheet maskers wordt door experts beschouwd als de gouden standaard voor huidbehandeling. STARSKIN®’s Glowstar™ Foaming Peeling Perfection Puff en haar Double-Layer Technology Hand and Foot Masks zijn goed ontvangen vanwege hun effectieve en professionele spa-behandeling voor thuisgebruikers.

Niet geheel onbelangrijk: Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en chemische kleurstoffen. Verder is het merk OOK nog eens gecertificeerd cruelty free ♡

LIFTING LACE PLUMPING MASKER

SEXY WITH STARSKIN LACE MASKERS

Het Starskin Lifting Lace: Plumping Masker is te koop voor gemiddeld €10 per masker. Ja, dat is best wel veel voor een masker. Waarom dit masker dan bijzonder is?
Het is een Lifting Lace™ V-Shape Compression Lace Mask en is geïnspireerd op de medische wetenschap en compressiebehandelingen.
Het masker werkt zowel zichtbaar gezichtsdefinitie-verbeterend als verzorgend, dit dankzij een formule van anti-aging extracten.
Het masker is gemaakt van rekbare en ademende katoenvezels die er, in combinatie met de serum, voor zorgen dat het masker altijd naadloos aansluit en een natuurlijke facelift belooft. Het belooft de huid te verstevigen en de doffe en futloze huid te herdefiniëren. Daarnaast vermindert het ook de fijne lijntjes en rimpels!

SEXY WITH STARSKIN LACE MASKERS
SEXY WITH STARSKIN LACE MASKERS

Wanneer ik het masker uit de verpakking haal dan zit het masker zelf in een soort gaasje ter bescherming. Het masker is geheel gedrenkt in een soort vloeistof. Ik ga ervan uit dat dit de serum is en ruikt redelijk neutraal.
Als het masker opengevouwen is dan ziet het er toch altijd een beetje luguber uit vind ik! Sheet maskertjes doen me soms een beetje denken aan horror films haha.
Deze is dan toch net wat liever door het kant waarvan het masker is gemaakt.

SEXY WITH STARSKIN LACE MASKERS
SEXY WITH STARSKIN LACE MASKERS

Het masker leg je in principe gewoon op je gezicht met de gaten voor de ogen en de neus op de juiste plek.
Wat grappig is aan dit masker, is dat er ook gaten voor de oren zijn. Meerderen zelfs. Namelijk aan de zijkant van het masker, maar ook aan de onderkant wat doorloopt vanaf de hals.
Hierdoor is dus het hele gezicht én de hals goed bedekt met het masker en de serum en schuift het dus niet per ongeluk van het gezicht af. Best handig. Hoewel ik wel een beetje last van mijn ene oor kreeg, misschien had ik die kant niet zo goed gedaan.
Ik heb het masker een minuut of 20 laten zitten en het er vervolgens afgehaald. Was het overtollige serum op je gezicht niet van je gezicht af maar masseer het goed in en laat het dan lekker zitten. Het doet namelijk nog haar werk!
Wat grappig is, mijn huid voelde inderdaad strakker na het masker en ik voelde dat het serum, na het verwijderen van het masker, ermee doorging.
Nu heb ik niet echt veel rimpels dus kan ik het niet zo op het uiterlijk beoordelen, maar het voelde wel zeker wat strakker aan!

STARSKIN LIFTING LACE REVAMPING MELTAWAY LACE EYE MASK

SEXY WITH STARSKIN LACE MASKERS

Vervolgens hebben we ook nog het lace eye mask. Voluit: Lifting Lace™ Revamping Meltaway Lace Eye Masks en kost ook rond de €10.
Deze heb ik al eerder gereviewd dus ik ga dat niet volledig doen in dit artikel! Ben je toch nieuwsgierig naar de review van dit maskertje? Dan kun je hier even kijken.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De maskertjes van Starskin zijn allemaal verkrijgbaar bij Douglas.

Wat vind jij van Sheet maskers?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May