Ik ben een drama als het gaat om afvallen. Er moet een paar kilo af en ik vind het zo lastig om erop te letten. Mijn oog viel op de Skinny Tea van Örtte. Een thee die ervoor zorgt dat je stofwisseling, vetverbranding en energielevel wordt verbetert. Als theedrinken klinkt dit goed. Dus ik heb het geprobeerd!

ÖRTTE

NATUURLIJK AFVALLEN MET SKINNY TEA

Örtte is een Scandinavisch bedrijf dat gaat voor natuurlijke producten. Love it already (alleen de verpakkingen zijn al tof). Het bedrijf heeft verschillende thee producten in het assortiment en dit assortiment omvat een therapeutische mix van natuurlijke ingrediënten.
Alle producten zijn dus vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen, zoetstoffen, gehydrogeneerde vetten, bindmiddelen en vulstof.
Ik vond de Skinny Tea van dit merk heel interessant en die vond ik op de website Weightworld.nl.

SKINNY TEA

NATUURLIJK AFVALLEN MET SKINNY TEA

Örtte, 28 dagen Skinny Tea is één van de producten van het merk. Deze kuur heb je al voor €34,95 en hiermee kun je dus natuurlijk afvallen wat het doet is namelijk het metabolisme versnellen van het lichaam.
De thee is geheel samengesteld uit natuurlijke ingredienten en bestaat uit twee verschillende soorten thee. Namelijk een ‘Morning’ thee en een ‘Evening’ thee.
Als deze met elkaar worden gecombineerd dan blijkt dit extra effectief te werken.
De morning zak bevat 28 theezakjes en de evening zak bevat er 14. Dus precies de helft van de eerstgenoemde thee. Het is dus de bedoeling dat je om de dag een kop avond thee neemt.

MORNING TEA

NATUURLIJK AFVALLEN MET SKINNY TEA

EVENING TEA

NATUURLIJK AFVALLEN MET SKINNY TEA

VOORDELEN & BIJWERKINGEN

NATUURLIJK AFVALLEN MET SKINNY TEA

Er zijn geen bijwerkingen bekend van de thee. Wat ik persoonlijk nogal fijn vind want ik vind producten waarvan je ongeveer de helft van de dag op het toilet doorbrengt niet zo cool.
De voordelen van het drinken van de thee zijn onder andere meer energie geeft terwijl het toch het vet verbrand. Verder is het ook nog ontworpen om de eetlust te onderdrukken en de stofwisseling te vergroten.
Op deze manier val je dus af op een natuurlijke manier.

Verstandig is het om wel even op je vet- en suiker inname te letten tijdens de kuur

Wat natuurlijk wel logisch is, maar ik er toch even bij zeg is dat je het beste resultaat krijgt als je ook een beetje let op wat je eet.
Want als jij dagelijks 4 kopjes koffie met twee scheppen suiker neemt (zoals ik) en ’s avonds een zak Haribo snoep en brood met hagelslag naar binnen werkt dan schiet het natuurlijk ook niet op.
Probeer een maandje te letten op je suiker- en vet inname en probeer dit dus te minderen. Je kunt het zien als een soort kuurtje waarbij je ‘normaal’ kunt blijven eten zolang je maar gezond eet.

WAT VIND IK?

NATUURLIJK AFVALLEN MET SKINNY TEA

Oké, ten eerste vind ik het heel tof dat deze kuur helemaal natuurlijk is. Hierdoor weet je zeker dat er geen gekke ingrediënten binnenkomen zoals suikervervangers en dergelijke. What you see is what you get.
De samenstelling van de ingrediënten zorgen er dus weer voor dat je afvalt zonder bijwerkingen. Nou top, ik ga bijna op vakantie en ik ga ervoor.
De komende weken let ik dus op mijn voeding, beweeg ik wat meer en drink ik netjes iedere dag mijn Skinny Tea. Bikini lijf here I come! Zodra de 28 dagen om zijn krijgen jullie van mij een update hoor. Ik ga ervan uit dat ik toch wel wat ben afgevallen!
De smaak is trouwens ook echt dik prima. Normaal drink ik suiker met thee, nu dus niet. En het smaakt goed! Ik laat het zakje 5 minuten intrekken en het geeft een lekkere zachte maar kruidige smaak. Ik hou er wel van.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De 28 dagen Skinny Tea is uiteraard gewoon in Nederland te koop voor de prijs van €34,95 en die vind je op de website van Weightworld.nl.
Hier vind je ook meer informatie over de thee en eventueel nog andere producten waarmee je je kuur kunt combineren.
Ook is er een live chat functie. Je kunt dus ook om advies vragen als je het eventjes niet weet.
Ik ben benieuwd naar jullie resultaten!

Wat denk jij over natuurlijk afvallen?

$

May