Afgelopen weken heb ik al een aantal nieuwste Nyx Professional Make-up goodies laten zien en vandaag is het de beurt aan de nieuwste eyeliners. Want voor ieders wil heeft NYX een eyeliner ontworpen die het maken van een strakke wing, een kunstwerkje, een dikke of een dunne wing. In dit artikel laat ik je de ‘Thats the Point Eyeliners’ zien!

NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

Ja, wie kent het niet. NYX Professional Make-up is inmiddels een begrip in Nederland. Een make-up merk dat toch heel vriendelijk voor je portemonnee is maar aan de andere kant ook gewoon alles heeft én van goede kwaliteit is. Ik vind het een heel fijn merk en heb al een heleboel make-uppies hiervan.
De nieuwe collectie make-up is weer eens heerlijk. Ik kreeg ze allemaal om uit te proberen maar wil ze niet in één artikel plaatsen. Waarom niet? Het artikel wordt dan te lang (boring) of ik moet heel veel informatie skippen om het artikel een beetje korter te houden. En dat vind ik zonde. Vandaag ga ik jullie dus de nieuwste eyeliners laten zien! Ben je benieuwd naar de poeders? Kijk dan even hier. En de nieuwste metallic en matte lippies vind je hier.

THAT'S THE POINT EYELINERS

THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

De nieuwste eyeliners van NYX Professional Make-up zijn de ‘That’s the Point’ eyeliners. If you can dream it you can draw it zeggen ze zelf bij NYX.
De liners zijn sowieso allemaal waterproof en zijn lekker zwart gepigmenteerd.
Iedere eyeliner heeft een andere vorm of punt, hiermee kun je dus verschillende looks creëren zonder moeilijk te doen met een eyeliner die die ene look net wat moeilijker maakt. Van sponzen punten tot angled uiteinden en markeerstift tips heeft iedere liner dus weer een speciaal nut. Dramatisch, natuurlijk of artsy. Wat jij wil!

A BIT EDGY

THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP
THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

De ‘A Bit Edgy‘ liner is een klassieke zwarte eyeliner die scherpe en dunne lijnen kan maken met de angled tip.
Deze eyeliner is favoriet bij de dames met kleinere oogleden (geen te dikke liner meer!).
Je kunt er in ieder geval heel dunne lijnen mee tekenen maar ook creatief aan de slag gaan door wimpertjes te tekenen op het oog.

PUT A WING ON IT

THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP
THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

Door naar de ‘Put a Wing on it‘. Deze liner is dus speciaal om wings te zetten. Maar normale en gewone wings? Nope. Deze eyeliner is weer uniek omdat het uiteinde van de eyeliner een precieze applicator heeft die ervoor zorgt dat je ook in je inner corner van je oog een mooie strakke lijn krijgt.

SUPER EDGY

THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP
THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

En tot slot de ‘Super Edgy‘.  Dit uiteinde is klein en angled waardoor je hele scherpe wings kunt trekken op het ooglid. Ook is deze eyeliner super geschikt voor de creatievelingen onder ons want je kunt er ook een lekkere graphic look mee maken. Ook een dramatic cut crease en een bold winged liner is makkelijk te doen met de Super Edgy.

THAT'S THE POINT EYELINERS VAN NYX PROFESSIONAL MAKE-UP

De looks met deze eyeliners ga je zeker terugzien op mijn instagram! Follow May Cate.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Deze nieuwste eyeliners zijn vanaf september te koop bij alle NYX stores en uiteraard ook online bij Douglas.

Gebruik jij vaak een liquid eyeliner? Zo ja, wat doe je er dan mee?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May