De herfst is weer in aantocht en eerlijk  gezegd wil ik er ng niet aan denken. Maar wat ik wél altijd heel fijn vind aan de seizoenswisselingen zijn de nieuwe collecties. Deze OPI Iceland collectie is LIFE! De nieuwste nagellak kleurtjes zijn zó mooi dat ik ze nu alvast met je wil delen. Enjoy!

OPI ICELAND COLLECTIE

OPI ICELAND COLLECTIE!

De allernieuwste collectie van OPI heet Iceland en reist naar het land van vuur en ijs (oh ik moet denken aan Game of Thrones!). IJsland is één van de topbestemmingen en dat is te danken aan het prachtige landschap, de diverse keuken en de unieke mode.
Daarom is er voor dit najaar een kleurenpalet geïnspireerd door het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lavavelden en gletsjers ontworpen.
De collectie weerspiegelt dus de prachtige natuur van IJsland. Denk aan water in de vorm van hete bronnen, watervallen en ijsbergen, open ijsblauwe luchten, met mos overspoelden lavavelden, zwarte zandstranden en uitgestrekte gebergten met vulkanische rotsformaties. Yes. Ook het ondergaan van de zon wordt meegenomen in de collectie met de oranje, wijnrode, mauve, violet en aubergine grijze kleuren.

De collectie is te koop vanaf 22 augustus (nu dus al) bij de webshop van OPI en bij de salons die het merk aanbieden.

DE KLEUREN

OPI ICELAND COLLECTIE!

De collectie bestaat uit maar liefst 12 kleuren en de nagellak potjes zijn te koop voor €14,95 per stuk voor een 15ml inhoud. Ook kun je kiezen voor een mini pack lakjes die verderop in dit artikel ook even aan bod komt. Deze is te koop voor €19,95.

THIS ISN'T GREENLAND

OPI ICELAND COLLECTIE!

ONE HECKLA OF A COLOR!

OPI ICELAND COLLECTIE!

REYKJAVIK HAS ALL THE HOT SPOTS

OPI ICELAND COLLECTIE!

KRONA-LOGICAL ORDER

OPI ICELAND COLLECTIE!

I'LL HAVE A GIN & TECTONIC

OPI ICELAND COLLECTIE!

AURORA BERRY-ALIS

OPI ICELAND COLLECTIE!

Van deze zes kleuren is mijn favoriet de ‘I’ll have a gin & tectonic’ vanwege de prachtige zachte pastel rozige kleur. Maar ook vind ik ‘Reykjavik has all the hot spots’ enorm tof omdat deze een wat metallic-achtige finish heeft.

MINI PACK

OPI ICELAND COLLECTIE!

Kun je nou een beetje moeilijk kiezen? Of wil je lekker afwisselen? Dan kun je ook kiezen voor het mini pack. Deze kost €19,95 en bevat vier kleuren (3.75ml) uit de collectie.
Namelijk:

  • Reykjavik Has all the Hot Spots
  • Aurora Berry-alis
  • Less is Norse
  • Suzi & the Arctic Fox
OPI ICELAND COLLECTIE!
OPI ICELAND COLLECTIE!

Over de nagellak zelf kan ik best kort zijn. Ik kende het merk natuurlijk allang en ben altijd heel tevreden over de lakjes van OPI. Ook in mijn eerdere reviews was ik altijd enthousiast.
Zo nu natuurlijk ook weer. De nagellak van OPI is van goede kwaliteit, blijft altijd goed zitten zonder te brokkelen na een dag en brengt ook makkelijk en snel aan.
De kleuren van de Iceland collectie vind ik heel tof. Ze zijn ontzettend gevarieerd waardoor er voor iedereen dus wel wat bij zit. Zo vind je pastel kleurtjes maar ook intense donkere mauve kleuren en felle roze kleuren.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Ik gaf het al eerder aan in het artikel dat je deze lakjes allemaal kunt kopen via de webshop van OPI. Ook kun je ze aanschaffen bij de salons die het merk verkopen.
Om te kijken welke dat zijn kun je een kijkje nemen op de website van OPI waar je kunt vinden waar bij jou in de buurt een salon te vinden is.
De lakjes zijn verkrijgbaar per nu en kosten €14,95 per stuk. De mini pack is te koop voor €19,95. Happy shopping!

Welk kleurtje vind jij het mooist?

Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een merk/bedrijf

May