Als het goed is dan moeten we er allemaal aan geloven. Een ouder wordende huid. Er zijn gelukkig honderden verschillende producten hiervoor op de markt. Ontkomen doen we er niet aan maar we kunnen het wel minder snel laten gebeuren én de huid zo gezond mogelijk laten houden. De nieuwste lijn van Estée Lauder: Revitalizing Supreme + is gericht op de wat oudere huid. En ja, ik behoor tot die doelgroep. Dus kom maar op!

REVITALIZING SUPREME + FACIAL

ESTEE'S NIEUWSTE LIJN: REVITALIZING SUPREME +

De naam Facial klinkt misschien niet zoveel zeggend. Althans, het is voor je gezicht. Dat kan ik er uit opmaken. Dat klopt. De volledige naam luidt Revitalizing Supreme +: Global Anti-Aging Refinishing Facial en bevat 75ml voor gemiddeld €45.
Het wordt omschreven als een exfoliërende crème met een dubbele werking. Het wordt geactiveerd door water en verwijdert doeltreffend droge en dode huidcellen.
Ook maakt het de poriën minder zichtbaar en verbetert het de huidstructuur. Het hydrateert, verfrist en verwijdert onzuiverheden en overmatig talg.

ESTEE'S NIEUWSTE LIJN: REVITALIZING SUPREME +
ESTEE'S NIEUWSTE LIJN: REVITALIZING SUPREME +

Heerlijk, ik hou van exfoliërende spulletjes. Heel fijn om te gebruiken voordat je je make-up aanbrengt omdat je huid dan lekker glad is en geen velletjes of iets dergelijks heeft.
De geur van de lijn is trouwens echt heel erg lekker. De crème had ik al eerder geprobeerd en ik ben er verslaafd aan, maar dat komt straks. Deze facial ruikt dus exact hetzelfde als de crème.
Het is ook een crème-achtige textuur met hele kleine scrubdeeltjes. Wanneer ik het in aanraking laat komen met water dan gaat het schuimen en kan ik het over mijn hele gezicht masseren. De scrubdeeltjes zijn superfijn waardoor deze ook geschikt is voor de wat gevoeligere of dunnere huid. Na gebruik voelt mijn huid meteen lekker zacht aan.

EYE BALM

ESTEE'S NIEUWSTE LIJN: REVITALIZING SUPREME +

Door naar een oogcrème waar je uiteindelijk ook aan moet geloven. De Revitalizing Supreme + Cell Power Eye Balm is verkrijgbaar voor €60 voor 15ml.
Het wordt omschreven als een extreem voedende oogcrème die de huid zichtbaar steviger, soepeler en gladder maakt. Het laat de fijne lijntjes, rimpels, wallen en donkere kringen vervagen. De toegevoegde zeelavendelextract stimuleert de nieuwe celenergie en de crème is verrijkt met Triple Nourishing Complex met antioxidanten, anti-irritanten en ingrediënten die de vochtbalans van de huid herstellen.

ESTEE'S NIEUWSTE LIJN: REVITALIZING SUPREME +
ESTEE'S NIEUWSTE LIJN: REVITALIZING SUPREME +

De oogcrème zit in exact hetzelfde potje als de gezichtscrème alleen dan wat kleiner. Je hebt er natuurlijk ook minder van nodig.
Ook de geur bevalt me weer prima. Deze ruikt ook hetzelfde als de andere producten uit de lijn. De crème zelf vind ik niet echt een balm maar echt een crème die wel weer lekker romig is en prettig aanbrengt en uit blend onder de ogen. Ik gebruik deze oogcrème het liefst ’s avonds voordat ik ga slapen.

GEZICHTSCRÈME

ESTEE'S NIEUWSTE LIJN: REVITALIZING SUPREME +

Tot slot de gezichtscrème. Deze Revitalizing Supreme + Light: Global Anti-Aging Cell Power Creme Oil-Free is in twee maten verkrijgbaar. Namelijk in de 30ml €69 en de 50ml €103.
De Light versie verschilt natuurlijk van de reguliere versie van deze crème. Zoals je al kunt raden is deze crème ultra licht, zacht en werkt het vochtinbrengend.
Deze crème is geschikt voor een normale en gecombineerde huid. Het bevat namelijk geen olie, gaat de overtallige talg productie tegen (bye pukkels) en maakt de poriën minder zichtbaar.  De huid wordt verder nog beschermt door de toevoeging van een aantal anti-oxidanten en anti-irritanten. Het belooft de fijne lijntjes en rimpeltjes te laten vervagen.

ESTEE'S NIEUWSTE LIJN: REVITALIZING SUPREME +

Zoals ik al zei heb ik deze crème dus al eerder gebruikt (yes, ik ben snel hoor. Meteen toen hij uitkwam). En ik gebruik hem al een tijdje nu. Vooral in de ochtend. Want in de avond gebruik ik standaard de olie uit de Advanced Night Repair lijn.
Ik vind hem heerlijk aanvoelen en ook absoluut een aanrader als je make-up gebruikt. Omdat de crème geen olie bevat blijft je make-up dus prima op haar plaats. Ook wanneer je geen primer gebruikt. Het potje is al bijna voor de helft leeg, dus ja, het is één van mijn favorieten.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden.
Sowieso verkoopt Ici Paris XL, Douglas en Mooi Parfumerie het merk.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Ben jij al toe aan Anti-Age producten?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May