Is het al kerst?!? Nog anderhalve maand en het is weer zo ver. Maar tot die tijd mogen we ons met de voorpret bezighouden. De Bodyshop Adventskalender van dit jaar is weer een pláátje. Ik heb alvast wat uitgepakt om jullie een idee te geven wat je kunt vinden in de kalender. Kijk je mee?

THE BODYSHOP

THE BODYSHOP ADVENTSKALENDER + UNBOXING

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!
The Bodyshop is een hele grote campagne begonnen tegen het testen op dieren (YAY voor The Bodyshop!). Het doel is om 8 miljoen handtekeningen te verzamelen zodat ze het kunnen voorleggen aan de VN.

Ga nu naar DEZE WEBSITE en teken de petitie als jij de dierproeven ook wilt stoppen! Many Thanks!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hierrrr.

THE BODYSHOP ADVENTSKALENDER + UNBOXING

THE BODYSHOP ADVENTSKALENDER

De tijd van het jaar is weer aangebroken! Hoe droevig ik ook word van het weer, hoe blij ik word van alle nieuwe collecties en adventskalenders. Zo ook met deze van The Bodyshop.
Deze kalender heet 24 Days of Beauty en is verkrijgbaar voor €55 bij The Bodyshop.
Er zijn twee verschillende kalenders te koop, de andere variant is de 25 Days of Game Changing Advent-ures voor €85.
Als je wilt dat het een verassing blijft wat je vindt, dan moet je zeker niet op ‘Meer lezen’ klikken op de website van The Bodyshop want daar staan alle producten vermeld.
Ik kan alvast verklappen dat er heel veel huidverzorging inzit, maar ook make-up producten en tools. Erg leuke dingen in ieder geval!

UNBOXING

THE BODYSHOP ADVENTSKALENDER + UNBOXING

Ga ik hem hier helemaal unboxen? NO way José! Ik wil ook een beetje lol hebben. Daarom ga ik in dit artikel de eerste drie dagen openen en laten zien wat erin zit zodat je een impressie hebt.
De rest zal ik allemaal op de dag zelf unboxen via mijn Instagram story. Dus als je me nog niet volgt op Instagram, now is the time: @May_Cate.

Ten eerste het uiterlijk. Superleuk! Instant happiness zeg maar. Het doet me denken aan de jaren ’70, de flowerpower tijd en I love it.
Ook is de box redelijk zwaar, wat betekent dat hij goed is gevuld! Fijn 🙂

DAG 1

THE BODYSHOP ADVENTSKALENDER + UNBOXING

In het vakje van dag 1 vind ik al een fijn product. Namelijk een Mango Lip Butter. Hij ruikt VET lekker en hij blijkt ook erg lekker te smaken. Want mijn hond heeft geprobeerd het potje op te eten. Gelukkig is dat niet gelukt, maar animals love The Bodyshop too dus haha.
Heerlijke lijn dit, en dus al meteen een tof product op dag één.

DAG 2

THE BODYSHOP ADVENTSKALENDER + UNBOXING

In het vakje van dag 2 zit een Mango Shower Gel. Uit dezelfde lijn als de Lip Butter dus. Lekker hoor.
Wat ik trouwens ook altijd leuk vind aan adventskalenders is dat je hierdoor van alles kunt uitproberen en uiteindelijk je favoriete producten in full size kunt kopen. Ook zijn deze kalenders super om cadeau te doen aan iemand.

DAG 3

THE BODYSHOP ADVENTSKALENDER + UNBOXING

Tot slot hebben we nog dag 3. Hierin vind ik een zeepje in de geur Frosted Plum. Superlekker.
Zeepjes zijn namelijk best wel fijn, niet persé ouderwets. Je kunt ze gebruiken om neer te leggen in het toilet (zeker deze leuke vormpjes), maar ook je lichaam wassen met zeep is niet eens verkeerd. We smeren ons toch allemaal lekker in!

VERKRIJGBAARHEID

Het zal je wellicht niet verbazen, want de Adventskalenders zijn natuurlijk te koop via de website van The Bodyshop. Ik weet niet zeker of ze deze kalenders ook in de winkel hebben dus dat durf ik niet te beloven. Maar als je toch in de buurt bent kun je altijd even een kijkje nemen.

Heb jij al een beauty adventskalender gescoord dit jaar? Of ben je het van plan?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May