Narsissists! Let op, want dit palette MOET-JE-HEBBEN! Het nieuwste Narsissist eyeshadow palette is een pareltje.
Hij is al te koop bij de Bijenkorf dus je kunt hem meteen scoren. In dit artikel laat ik je het palette zien, de swatches én de looks die ik ermee heb gemaakt.

NARSISSIST

NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK

Als je mij volgt dan weet je al dat ik exclusief #narsissist ben. Wat inhoudt dat ik altijd op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste producten en collecties én deze ook mag uitproberen. Heel tof natuurlijk want NARS is in Nederland (weer) een nieuw merk.
Een hele tijd geleden werd het merk ook al in Nederland verkocht, maar uiteindelijk hebben ze besloten om dit niet meer te doen. Als gevolg een hoop verdrietige narsissists. Nu moest je echt naar het buitenland of uit het buitenland bestellen als je iets van het merk wilde.
Sinds dit jaar niet meer! Want vanaf september wordt NARS verkocht bij de Bijenkorf. Sowieso online, maar ook kun je terecht in Amsterdam en in Utrecht bij de counter voor advies en zelfs make-overs.

NARSISSIST EYESHADOW PALETTE

NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK

Het palette wordt omschreven als intens gepigmenteerd en een intens resultaat. Klinkt goed dus. Het Narsissist Eyeshadow Palette is verkrijgbaar voor €55 en bevat 12 verschillende tinten. Van matte poeders tot metallic.

BOVENSTE RIJ V.L.N.R.

NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK

Kleuren:
Newbury Street: Wit goud (glimmer), Windsor: Warm beige (matte), Privilege: Goud (metaal), Dover: Neutraal bruin (mat)

MIDDELSTE RIJ V.L.N.R.

NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK

Kleuren:
Foix: Perzik (matte), Castille: Aards bruin (matte), Alnwick: Koper (glimmer), Beaumaris: Chocoladebruin (glimmend)

ONDERSTE RIJ V.L.N.R.

NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK

Kleuren:
Splendor: Tin (schitter), Versailles: Brons (glimmer), Montaillou: Donkerbruin (mat), Reale: Zwart (satijn)

MIJN MENING

NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK

Ik kan er niets aan doen maar ik was natuurlijk super enthousiast toen ik het palette kreeg. NARS is momenteel één van mijn favoriete make-up merken dus verwachtte ik er ook iets goeds van.
De kleuren vind ik ten eerste top. Deze kleuren gebruik ik zelf ook het liefst en voor de herfst is het natuurlijk ook een goede combinatie van tinten.
Ook vind ik het fijn dat er genoeg keuze is tussen matte, shimmer en glitter. Hiermee kun je dus vrijwel alle kanten op. Natuurlijk of lekker opvallend, met dit palletje kan het dus.
Ook vind ik de oogschaduw heel erg fijn blenden. Het gaat heel gemakkelijk en er is vrijwel geen fall-out wanneer ik het gebruik. Ook de pigmentatie is top. Ik kan niets anders zeggen dan een heel fijn palette en zeker de moeite waard!

LOOK

NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK
NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK
NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK
NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK
NARSISSIST EYESHADOW PALETTE SWATCHES & LOOK

Ik heb dus een wat natuurlijke ‘daily’ look gemaakt en een ‘avond’ look. Met wat meer donkere accenten.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is NARS tegenwoordig dus te koop bij de Bijenkorf. Je kunt online kijken maar ze hebben ook een NARS counter in Amsterdam en Utrecht en vanaf deze maand ook in Rotterdam. Yay!
Ook zien jullie vaak looks met producten van NARS op  mijn Instagram!

Ga jij voor de ‘daily’ look of liever voor de meer opvallende ‘avond’ look?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May