Halloween komt er weer aan! Over 4 dagen is het zo ver, maar de feestjes zullen dit weekend vooral plaatsvinden.
Zoek je nog inspiratie? In deze post laat ik mijn Halloween looks zien! Enjoy.

CANDY SKULL

Een redelijk makkelijke look om te maken is de Candy Skull. Hiervoor heb je niet persé skills of aparte spullen nodig.
Je kunt je eigen favoriete kleuren gebruiken. Zelf heb ik in deze look wat accenten met glitter gemaakt. Onder mijn ogen zie je wat roze glitters en ook in de schaduws bij de zijkanten van mijn mond.

DEAD SCARECROW

De Dead Scarecrow (ja vogelverschrikkers leven sowieso niet haha) is ook niet heel erg moeilijk maar hier heb je wel speciale witte schmink voor nodig. Met een oogpotlood ga je vervolgens de lijnen tekenen en dat is het zo een beetje.
Eigenlijk ook appeltje eitje dus!

WHY SO SERIOUS?

Vervolgens een lastige. Hiervoor heb je namelijk latex nodig, nepbloed en iets van FX make-up skills. Met latex en wc papier maak je de vorm naast je mond die je vervolgens inkleurt met rode make-up en nepbloed.
De rest van de look mag zoals je zelf wilt. Mooi hoeft het niet te zijn namelijk.

Dit waren de Halloween looks van dit jaar. Ik kan niet wachten tot volgend jaar! Misschien dat ik stiekem tussendoor wat looks maak. Want het blijft altijd superleuk om lekker los te gaan!

Wat wordt jouw look dit jaar?

May