De huid meer egaal maken: De poriën verkleinen, littekentjes en rimpeltjes verminderen en roodheden + pukkeltjes voorkomen. Klinkt perfect toch? Dat is wat de Skin Renewal set van Swiss Clinic belooft. Met een Skin Roller en een serum, meer niet.
Dus ik was héél benieuwd! Vooral de poriën en de littekentjes mogen van mij wel wat minder. In dit artikel vertel ik je alles over de Skin Roller en laat ik natuurlijk ook voor- en na foto’s zien!

SWISS CLINIC

SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA

Het merk Swiss Clinic is van Scandinavische origine, ik ben echt fan van de huidverzorgings-merken uit Scandinavië. Verwarrend was voor mij even de naam “Swiss’ Clinic. Ik dacht eerst dat het merk dan ook Zwitsers was. Dat is dus niet het geval, wel werkt het merk met een team in Zwitserland waar ze hoog technologische schoonheidsproducten en -behandelingen met actieve, natuurlijke ingrediënten ontwikkelen! Interessant!
Wanneer je op de website kijkt, dan zie je ook vooral huidverzorgingsproducten, en ze zien er prachtig uit. Heel luxe. Ook hebben ze een aantal haarverzorgings-producten en dieet producten.

SKIN RENEWAL

SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA

In dit artikel ga ik dus de Skin Roller laten zien en ook de resultaten die ik na 7 dagen heb opgemerkt.
De Skin Renewal set bestaat uit drie producten is te koop voor €96. Als eerste vind je de Derma Roller, dit is een soort rollertje met hele kleine naaldjes. Je kunt kiezen uit twee verschillende naaldlengtes, 0,2mm en 0,5mm.
Als je net begint adviseer ik je een 0,2mm roller tenzij je huid echt problematisch is, dan kun je kiezen voor de langere naaldjes. In dit artikel vind je de 0,2mm variant.

SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA
SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA

Wat doet de Skin Roller dan precies? De roller bevat dus naaldjes van chirurgisch staal. Om precies te zijn 540 micro-naalden en daarmee maakt het micro kanalen in de huid waardoor de huid reageert alsof het beschadigd is. Dat lijkt niet goed te zijn, maar dat is het wél aangezien het daardoor het genezingsproces en de productie van collageen produceert.
De ‘gaatjes’ die in de huid worden gemaakt zorgen er ook voor dat de actieve ingrediënten uit het serum optimaal worden opgenomen. Zelfs tot 300% meer dan wanneer je de roller niet zou gebruiken.
Het serum is dus eigenlijk ook een musthave bij die Skin Roller. Deze zit in het flesje die bij de set wordt geleverd.

SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA
SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA

Het Rejuvenating Serum is een anti-aging serum en is een huidherstellende gel met het actieve bèta-glucaan ingrediënt dat ervoor zorgt dat de collageen aanmaak wordt geactiveerd en de verjonging van de huid wordt gestimuleerd. Ook versnelt het de natuurlijke genezingsproces van de huid. Verder bevat het nog Vitamine E en Hydroxyprolisilane C N. De serum is trouwens parfumvrij.
In combinatie met de Skin Roller zorgt het serum er dus 300 keer sneller voor dat de fijne lijntjes, rimpeltjes en littekens worden vermindert, de huid wordt verzacht, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, de elasticiteit van de huid verbetert én de poriën verkleint.
Verder vind je in de set nog een Sanatizing Spray. Deze spuit je voor gebruik op de roller om te desinfecteren.

GEBRUIK

SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA

Zelf heb ik de Skin Roller en de Serum precies 7 dagen gebruikt. En ik was heel benieuwd, want je zou redelijk snel resultaat moeten gaan zien.
Ten eerste vind ik het uiterlijk van de producten erg mooi, het straalt luxe maar ook minimalisme uit. Daar hou ik wel van.

De roller moet alle richtingen op worden gerold

Ik gebruik de roller het liefste in de avond. Want je gezicht kan er een beetje rood van worden en zo heeft het ook de hele nacht de tijd om haar werk te doen.
Ik begin met het reinigen van mijn huid zoals altijd alleen gebruik ik nog geen crèmes of olie. Na het reinigen pak ik de roller en ga ik hiermee over mijn huid, ik begin bij mijn wangen en ga dan door naar mijn kin en voorhoofd. Maar dat is wat jij zelf het prettigst vindt of welke zone jij wilt behandelen. Ik doe mijn hele gezicht.
Het is de bedoeling dat je de roller horizontaal én verticaal gebruikt. Dus lekker alle kanten op en een aantal minuten lang. Daarna breng je direct het serum aan op de huid.

SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA
SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA

Dus, naaldjes enzo op de huid. Dat zou toch pijn moeten doen? Eerlijk gezegd valt dat écht alles mee. De eerste keer voel ik het wel een klein beetje maar nadat ik het aantal dagen heb gedaan voel ik het niet eens meer. Ik kan lekker rollen zonder maar een klein beetje pijn te hebben.
Ik denk dat de 0,5mm wel wat pijnlijker is maar die heb ik niet geprobeerd. Deze moet je ook alleen gebruiken als je echt diepe rimpeltjes, littekens of poriën hebt.
De behandeling moet 5 tot 7 dagen worden herhaald en daarna moet je de huid wat rust gunnen. Ongeveer een weekje voordat je weer verder gaat met de behandeling.

VOOR

SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA
SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA
SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA

NA

SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA
SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA
SWISS CLINIC: SKIN ROLLER REVIEW + VOOR EN NA

Zoals je hierboven kunt zien is er wel degelijk verschil te zien! En dat al na 7 dagen!
Ook kun je zien dat ik écht geen perfecte huid heb. Mijn poriën zijn niet ieniemienie en ook ik heb last van roodheid. Ik ga dus lekker door met de behandeling en kan niet wachten hoe het eruit ziet over een aantal weken. Ik hou jullie op de hoogte!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Swiss Clinic zijn te bestellen via de Nederlandse website. Hier vind je ook meer informatie over alle producten.
De Skin Renewal set is te koop voor €96. Dat is voordeliger dan dat je de producten los zou kopen, wat in principe natuurlijk gewoon kan. Het serum kun je, als de ene op is, weer bestellen voor €69 en de roller voor €42. De Sanitizing Spray is verkrijgbaar voor €12.
Tipje: Lees even goed alle instructies door en kijk eventueel het filmpje waarin wordt laten zien hoe je de producten gebruikt. Handig!

Heb jij al eens een Derma Roller gebruikt?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf $

May