Het is weer tijd voor een give away! Want Dermalogica lanceert haar gloednieuwe product op 5 oktober. En om dat te vieren mag ik deze weggeven aan mijn volgers! Het gaat om de Precleanse Balm + Mitt ter waarde van €49,99. Benieuwd naar het product en de winactie? In dit artikel lees je er alles over! 

DERMALOGICA

NIEUWSTE DERMALOGICA PRODUCT + GIVE AWAY!

Eerst zal ik kort wat informatie geven over het merk zelf. Ik kende het merk allang en gebruikte deze ook zelf een aantal jaren geleden voordat ik met bloggen begon.
Dermalogica ontstond al in 1986 en is dus net één jaartje jonger dan ik. De oprichtster had vooral een gezonde huid voor ogen en niet persé de ‘beauty’ kant van huidverzorging. De producten mochten alleen worden verkocht bij gecertificeerde schoonheidssalons en ze zorgde ervoor dat alle  gangbare irriterende ingredienten weg werden gelaten uit de producten.
Het is geen ‘schattig, mooi of luxueus’ merk maar een no-nonsense merk dat zich volledig richt op de gezonde huid. De producten bevatten daarom geen minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. En wat ik zelf echt supertof van het merk vind is dat ze hun verkoop in China hebben stop gezet sinds deze bij wet verplicht zijn om op dieren te testen.
GO Dermalogica. Hier heb ik echt mega veel respect voor! Diervriendelijk all the way dus! Ook staan zij op de animal friendly lijst van PETA en Proefdier vrij!

PRECLEANSE BALM

NIEUWSTE DERMALOGICA PRODUCT + GIVE AWAY!

De PreCleanse lijn is al jaren het pareltje van Dermalogica. Het is dus ook de bestseller van het merk en daarom besloten zij om de lijn uit te breiden met de PreCleanse Balm. Deze is vanaf 5 oktober te koop voor €49,99.
De balm is geschikt voor alle huidtypen maar met name voor de normale tot droge huid.
Het nieuwe product is een twee stappen reinigingsmethode. Je gebruikt namelijk eerst de PreCleanse Balm met de handschoen en vervolgens reinig je je gezicht met een facewash.

NIEUWSTE DERMALOGICA PRODUCT + GIVE AWAY!
NIEUWSTE DERMALOGICA PRODUCT + GIVE AWAY!

De PreCleanse Balm breng je aan op een droge huid om make-up en ander vuil goed te verwijderen. Na het aanbrengen verandert de balsem in een olie die werkt vanuit het principe ‘soort zoekt soort’. Vervolgens voeg je water toe zodat de balsem transformeert tot een romige, melkachtige substantie en spoel je alles af.
Op dit moment heb je de huid grondig gereinigd van binnenuit. Als je de handschoen gebruikt die je er gratis bij krijgt dan wordt de huid helemaal goed gereinigd.
Vervolgens ga je met een face wash je gezicht wassen zoals je bent gewend. En als het goed is heb je nu dus een mega schoon gezicht.

NIEUWSTE DERMALOGICA PRODUCT + GIVE AWAY!
NIEUWSTE DERMALOGICA PRODUCT + GIVE AWAY!

Ja, en nu mijn mening natuurlijk.
Ik gebruikte de balm met de handschoen, want hij zit er niet voor niets bij natuurlijk. Ik deed een beetje balsem vanuit de tube op de handschoen en ging er vervolgens mee (op een droge huid) over mijn gezicht.
De handschoen heeft siliconen puntjes die heel zacht aanvoelen op de huid maar me toch het gevoel geven dat mijn huid zachter wordt en ook tussen alle lijntjes komt.
De balm ruikt SUPER lekker, hoewel er dus geen kunstmatige geuren in zitten. Dit komt door de ingredienten: abrikozenpitolie, lavendel, grapefruit, mandarijn, citroengras en eucalyptische oliën.
Het voelt inderdaad als een olie wanneer ik het heb aangebracht en na het afspoelen merk ik dat mijn meeste make-up er al af is. Na het gebruiken van een face wash is mijn gezicht inderdaad schoon! Ik test het door met een wattenschijfje over mijn gezicht te gaan en nada…
Als ik het alleen met een facewash was dan merk ik dat er toch nog restjes achterblijven. Dus ja, ik ben blij met deze balm. Het doet precies wat het zegt.

WIN WIN WIN

NIEUWSTE DERMALOGICA PRODUCT + GIVE AWAY!

Ik mag dus een setje ter waarde van €49,99 weggeven!
Hoe maak je kans?

– Volg mij ( May Cate ) op Facebook
– Tag 3 vriendinnen onder deze foto die ook wel willen winnen
– Voor extra kans (niet verplicht) deel je deze actie op je eigen tijdlijn!

Heel veel succes dames! De actie sluit op maandag 9 oktober. De winnaar wordt dezelfde week nog bekend gemaakt.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Dermalogica, en natuurlijk het nieuwste product de PreCleanse Balm €49,99 zijn vanaf 5 oktober te koop bij de Bijenkorf en natuurlijk via de webshop van Dermalogica zelf.
Wil je het nu echt helemaal compleet maken dan raad ik aan om ook de Precleanse Cleanser aan te schaffen. Maar dat is jouw eigen voorkeur. Met de face wash die je nu gebruikt kan het natuurlijk ook gewoon.

Doe jij al mee met de winactie? En waarom?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May