De favoriete parfum van veel vrouwen is Angel van Thierry Mugler. Toch? En raad eens? Mugler heeft een nieuwe parfum uitgebracht! Namelijk ‘Aura’. Wordt dit dit de nieuwe hype? Hij ruikt in ieder geval net zo intens als Angel en Alien. In het artikel van vandaag vind je meer informatie!

THIERRY MUGLER

Thierry Mugler is van oorsprong een fashion designer. Natuurlijk komt hij uit Frankrijk. Geboren in Strassburg en om zijn droom achterna te reizen is hij op zijn 20e naar Parijs verhuisd.
Na een aantal prachtige en succesvolle fashion jaren is hij begonnen met het ontwerpen van parfums. De eerste parfum was Angel, ontstaan in 1992. En volgens mij kent iedereen deze parfum wel. De uitgesproken geur. Wanneer iemand deze geur draagt dan herken ik het direct.
Momenteel is hij nog steeds fashion designer, parfum ontwerpen en óók fotograaf. Een bezig mannetje dus. In dit artikel laat ik jullie het allernieuwste parfum van het merk zien en vertel ik jullie precies wat de geur is en hoe ik deze vind.

AURA

DE NIEUWSTE MUGLER GEUR: AURA

Volgens Mugler belichaamt de geur Aura, de drang naar het leven. De geur is verkrijgbaar in drie varianten, namelijk in een 30ml (€71,74), 50ml (€96,99) en 90ml (€127,30). Mocht je de geur bij Douglas kopen dan krijg je 25% korting op het moment. Yay! Dat scheelt.
De geur staat voor vrouwen die klaar zijn om het avontuur te beleven en hun verlangens te verkennen. Alle vrouwen die op zoek zijn naar hun authenticiteit, die op hun instinct vertrouwen om uitzonderingen te worden in een uitzonderlijke wereld.

DE NIEUWSTE MUGLER GEUR: AURA
DE NIEUWSTE MUGLER GEUR: AURA

De flacon is natuurlijk ontworpen door de heer Mugler zelf. Zoals hij alle flesjes heeft ontworpen uit zijn collectie.
Het parfum bestaat uit drie harten, het kloppende hart van het instinct: Tijgerliaan is de basis van het hart. Het plantaardige hart is de rabarberblad en de oranjebloesem waar de frisheid van de geur vandaan komt. En tot slot het dierlijke hart: warm en katachtige sensualiteit door bourbonvanille en wolfwood.
De kleur van de flacon is groen, dit staat voor energie, leven, geluk, hoop en intuïtie. Maar is ook de kleur van harmonie tussen lichaam en geest.
De parfums van Mugler zijn vrijwel altijd hervulbaar. Wat ontzettend fijn is, want zo bespaar je een hoop centjes. Ook deze fles is weer te vullen wanneer het op is.

DE NIEUWSTE MUGLER GEUR: AURA
DE NIEUWSTE MUGLER GEUR: AURA

Ik heb zelf alle geuren van Mugler al gehad. Angel, Alien en Womanity. En nu dus ook de allernieuwste Aura. De Mugler geuren spreken mij juist zo aan omdat ze intens zijn én ze blijven écht de hele dag ruiken. Ik ruik het ook altijd bij andere mensen als ze een geur van Mugler dragen. Heerlijk!
Met deze geur is dat niet anders. Hij ruikt totaal anders dan de rest maar de intensiteit en de houdbaarheid is precies hetzelfde.
Misschien is het wel een mindf*ck maar ik vind de parfum ook echt ‘groen’ ruiken. Het ruikt namelijk frisser dan de Angel en de Alien maar heeft toch die herkenbare Mugler geur die ik niet goed kan uitleggen.
Ook deze blijft de hele dag goed ruiken. En een tipje: als je het in je haar of op je shirt aanbrengt dan ruik je het de volgende dag nog 🙂

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De geuren van Mugler en ook deze nieuwe geur Aura is verkrijgbaar bij Douglas. Je  kunt kiezen voor de geur alleen in verschillende maten. Ik heb zelf de 30ml gebruikt in dit artikel. En is dus navulbaar. Heel fijn.
Ook kun je kiezen voor een setje waarin je een 50ml krijgt en een gratis 5ml flesje. Om weg te geven bijvoorbeeld.

Heb jij een favoriete Mugler geur?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May