Het merk Perricone MD is nog hageltje nieuw voor mij. Maar ik was zó benieuwd naar de No Make-up Instant Blur. Een primer maar dan met huidverzorging. Een product die belooft om alle onzuiverheden te maskeren. Zelfs rimpeltjes en poriën. Dusssss, let’s go! Ik heb in dit artikel uiteraard ook voor- en na foto’s geplaatst.

NO MAKE-UP LOOK MET PERRICONE MD

PERRICONE MD

Zoals je al hebt gelezen is het merk Perricone MD nog helemaal nieuw voor mij. Ik nam een kijkje op de website van het merk en het ziet er zó mooi uit allemaal! Het merk is Amerikaans en is vooral gespecialiseerd in huidverzorging.
Het uiterlijk van het merk spreekt mij sowieso al ontzettend aan. Ze hebben een holistische aanpak en de producten bevatten geen enkel irriterend ingrediënt.

Het merk heeft huidverzorging, supplementen en make-up zonder schadelijke ingrediënten.

Naast de huidverzorging heeft het merk ook voedingssupplementen en make-up. Over de supplementen ga ik niet veel vertellen, maar dit kun je op de website vinden als je interesse hebt.
De make-up is iets waar ik het vandaag wel over ga hebben.
De No Make-up lijn is namelijk een collectie met een aantal musthaves. De lijn bestaat uit producten waar je een gehele look mee kunt maken, bevat geen schadelijke ingrediënten en is, zoals de naam het al zegt, heel natuurlijk qua uitstraling.

NO MAKE UP INSTANT BLUR

NO MAKE-UP LOOK MET PERRICONE MD

De No Makeup Skincare lijn is bestselling en daar valt deze No Make-up Instant Blur ook onder. Het doosje bevat 10 gram en kost €65.
Dit product kan los worden gebruikt om de ultieme natuurlijke look te creëren of het kan gebruikt worden als je basis voor de make-up.
Het is een soort onzichtbare balm die werkt als een primer en als perfector. Het maskeert namelijk lijntjes, roodheid, verwijde poriën en overmatige glans. Wanneer je dit product als primer gebruikt in combinatie met je foundation dan heb je een ‘no cakey’ natuurlijke huid.

No Makeup Instant Blur is een multitasking product: huidverzorging én primer in één.

De No Makeup Instant Blur bevat Alfaliponzuur dat de imperfecties laat vervagen, een soft-focus effect creëert, en de zichtbaarheid van alle onzuiverheden, lijntjes en roodheid vermindert. Direct, maar ook op langere termijn.
Verder balanceert het de overmatige olie- en talgproductie waardoor je dus minder gaat glimmen. En, handig, het is geschikt voor alle huidtypen én tinten.

NO MAKE-UP LOOK MET PERRICONE MD
NO MAKE-UP LOOK MET PERRICONE MD

Het uiterlijk vind ik echt prachtig. Het is een mooie luxe glanzende doos dat een spiegeltje aan de binnenkant bevat.
Verder zit er nog een sponsje bij dat heerlijk aanvoelt. Hiermee kan ik de balm ook prima egaal aanbrengen op mijn gezicht.
Onderin, apart van het sponsje (wel zo hygiënisch) zit de balm. Deze voelt aan als een soort wax. Het wordt ook wat zachter als het in aanraking komt met de huid.
Eerlijk gezegd was ik in het begin heel sceptisch. Ik verdiep me, voordat ik de producten gebruiken, totaal niet in het merk, de prijzen of de werking. Puur omdat ik mijn eerste indruk wil zien.
Toen ik het voor het eerst gebruikte, dacht ik ach ja. Fijne primer. Tot ik het licht aanzette en ik inderdaad echt verschil zag.

VOOR

NO MAKE-UP LOOK MET PERRICONE MD

NA

NO MAKE-UP LOOK MET PERRICONE MD

Zoals je kunt zien is mijn huid verre van perfect. Ik heb roodheden, glans en redelijk grove poriën in de gebieden rond mijn neus en voorhoofd.
Ik heb ook geen enkel filter of ander ‘mooimakertje’ gebruikt voor de foto’s hierboven.
Het eerste wat me opvalt is dat de glans inderdaad verdwijnt. Op de foto’s heb ik niets anders gebruikt dan de No Make-up Instant Blur. Ten tweede zie ik inderdaad een verkleining van mijn poriën. De huid ziet er over het algemeen wat gladder en zachter uit. Ook de roodheid wordt iets verminderd, maar naar mijn idee niet genoeg. Dus heb ik hier wel nog wat foundation of concealer voor nodig.
Maar als primer, moet ik écht zeggen, wauw. Ik ben echt shocked. Dit is een product wat écht duidelijk doet wat het zegt!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van het merk Perricone MD zijn in Nederland en in België verkrijgbaar bij de betere spa’s en parfumeriespeciaalzaken.
Je kunt uiteraard de producten ook bekijken en bestellen bij de officiële website van het merk maar let op, je betaalt dan wel weer de importkosten/belasting.
Wil je de producten via een Nederlandse webshop kopen, dat kan natuurlijk ook gewoon. Via Babassu!

Wat vind jij belangrijk aan een primer?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May