Gek van wimpers. Zonder zie je er naakt uit. Klinkt dat bekend? Voor mij in ieder geval wel. Een look zonder lashes is geen look. Vandaag laat ik mijn nieuwste aanwinst zien. De Battington lashes in Hepburn & Bardot. Ik vind de namen al tof. En wat nog toffer is, de wimpers zijn niet gemaakt van mink. Dus lekker diervriendelijk! In het artikel vind je de wimpers & natuurlijk de looks.

SILK LASHES VAN BATTINGTON + LOOK

BATTINGTON LASHES

Als je dit merk nog niet kent dan is dat niet heel gek hoor. Ik ken het ook pas sinds kort namelijk.
Battington lashes vond het aanbod wimpers te laag. Er was een heleboel synthetisch haar, mensenhaar en nog erger: mink te vinden. Wat ik zo fijn vind aan het merk is dat ze absoluut tegen dierenleed zijn maar wel goede kwaliteit lashes willen leveren. Alsof het je eigen wimpers zijn.
Alle wimpers van het merk zijn dan ook van zijde. 100% silk beloven ze.
De founder van het merk is trouwens een prachtige vrouw. Gewoon een leuk weetje 🙂

BARDOT (3D)

SILK LASHES VAN BATTINGTON + LOOK

HEPBURN (SILK)

SILK LASHES VAN BATTINGTON + LOOK

Zoals je kunt zien zijn de Bardot lashes (3D) heftiger dan de reguliere silk Hepburn lashes. Deze zijn namelijk heel natuurlijk.
Ik heb zelf kleine ogen dus vallen wimpers altijd goed op bij mij, wat ik ook prima vind natuurlijk, maar de Hepburn lashes zijn dus op de meeste ogen echt heel erg natuurlijk met een waaier effect. Terwijl de Bardot wat donkerder zijn en ook wat dikker qua structuur. Hieronder zie je de wimpers op mijn ogen.

BARDOT

SILK LASHES VAN BATTINGTON + LOOK

HEPBURN

SILK LASHES VAN BATTINGTON + LOOK

De verpakking vind ik trouwens erg leuk! Vaak zie je dezelfde soort doosjes. Dit is net even anders met een heel minimalistisch logo. Ik hou er wel van.
De wimpers zelf vind ik lekker zacht aanvoelen en zien er inderdaad helemaal niet nep uit. Ze glanzen niet en ze voelen heel licht aan op de ogen. Ook de plakrand is prima. Niet te dik.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Natuurlijk zijn de Battington lashes gewoon verkrijgbaar in Nederland.
Ze zijn namelijk te bestellen bij de webshop Beautygadgets. Een hele toffe shop om eventjes doorheen te kijken als je van beauty houdt. Want ze hebben een hoop!

Vind jij het belangrijk dat wimpers geen dierenleed bevatten?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May