Het is weer unboxing tijd! De Beautybox oktober is weer binnen gekomen en we zijn altijd allemaal heel benieuwd wat erin zit. Zullen er nieuwe merken inzitten? Producten die ik goed kan gebruiken? In dit artikel vind je alles over de nieuwste Beautybox. 

BEAUTYBOX

UNBOXING BEAUTYBOX OKTOBER 2017

Ongeveer in het midden van de maand komt de Beautybox altijd binnen. Elke maand weer ben ik nieuwsgierig naar de inhoud.
Kort even wat praktische informatie over de Beautybox:
De Beautybox bevat, zoals de naam al verklapt, beautyproducten. Iedere maand minimaal 5 producten van verschillende merken en je kan hierbij denken aan make-up, skincare of haarverzorging. Soms vind je er ook een nagellak in.
Het is dus echt heel gevarieerd wat het voor mij leuk maakt.
Een box kost per maand €14,95 en is te bestellen via de Beautybox website. Ik krijg vaak de vraag of deze box ook maandelijks opzegbaar is. Ja dat is ie! Je zit dus niet vast aan een jaarcontract of iets dergelijks. Fijn!

MENUKAART

UNBOXING BEAUTYBOX OKTOBER 2017

Ook vind je in iedere box een kaart. Ik noem het altijd maar een ‘menukaart’ omdat er precies opstaat wat er in de box zit. Zo kun je er informatie vinden over het product, hoe je het kunt gebruiken en hoe duur het product is.
Voor mij altijd heel handig omdat ik dan niet altijd alles hoef op te zoeken voor mijn artikels ?
Voor jullie handig als het product je zo goed bevalt dat je in ieder geval weet waar je het kunt aanschaffen (even het product googlen en voilà).

Shape it up!

Het thema van deze maand is ‘Shape it up!‘. De producten in de box zijn allemaal producten waarmee je kunt ‘shapen’. In de breedste zin van het woord. Je gezicht shapen bijvoorbeeld, maar ook het lichaam.

SMOKEY EYES

UNBOXING BEAUTYBOX OKTOBER 2017

Het eerste product is de Ardency Inn – Punker Eyes Like Fire Shadow ter waarde van €17,51. Het is een zeer gepigmenteerde crème oogschaduw pen met een brush applicator. De crème moet makkelijk te blenden zijn om een intense smokey eye mee te maken. Ook belooft het niet door te kopen of af te geven.
Ik heb de pen natuurlijk even geswatcht. Het duurt trouwens wel eeuwen voordat de crème uit de brush komt in het begin. Dit doe je door aan de onderkant van de pen te draaien. Als het er eenmaal uit is dan zie ik inderdaad dat het echt heel gepigmenteerd is. Het is ook makkelijk te blenden met de vingers, maar ook met een kwastje of een sponsje. De crème droogt uiteindelijk op en geeft daarna inderdaad niet meer af.
Ideaal voor een behoorlijke smokey eye dus. Zeker als je er niet zo behendig in bent is dit een prima tool!

CONTOUR PALETTE

UNBOXING BEAUTYBOX OKTOBER 2017

Het volgende make-up product is een contour palette. Namelijk de Beauty UK – Ultimate Contour Palette t.w.v. €7. Dit palette bevat drie tinten voor bronzing, contouring en highlighting. De tinten zijn een cream to powder formula wat het makkelijk zou moeten maken om te blenden. Zodat je niet met strepen op je gezicht rondloopt 😉
Wat super fijn is, de contour tint is askleurig en heeft dus géén warme ondertoon, wat de bronzer wél weer heeft. Hierdoor kun je heel gemakkelijk diepte creëren in het gezicht. De highlighter is geel/rozig. Niet helemaal mijn smaak wat betreft highlighter. Die mag van mij zelfs nog lichter en geler. Maar voor de meeste huidkleuren zal dit palette te gebruiken zijn. Leuk product!

HAARPARFUM

UNBOXING BEAUTYBOX OKTOBER 2017

Door naar het haar. De Paul Yacomine – Parfum de Coiffeur ‘Amber’ t.w.v. €31,89 voor 25ml is een haar parfum. Wat grappig is, want ik heb pas een artikel geschreven over haar parfum. En had er toen nog nooit eerder van gehoord.
Dit merk ben ik eerder tegengekomen in de Beautybox en ik moet zeggen dat ik fan ben geworden. Ze ruiken ontzettend lekker. Ik vind de flesjes mooi, maar niet heel handig. Deze parfum zou een spray zijn, dat staat in de menukaart. Het is bij mij gewoon een olie textuur. Prima ook trouwens. Zo kan ik het goed in mijn haar verdelen.
De geur is Amber en komt uit rijke Amber olien. En serieus, HEMELS. Ik vind deze geur zó lekker. Ik had het even op mijn pols gedaan en ik bleef maar ruiken. Voor in het haar perfect! Love it!

DOUCHE CRÈME

UNBOXING BEAUTYBOX OKTOBER 2017

Het eerste lichaamsverzorgingsproduct dat ik vind is de Louis Widmer – Douche Crème (100ml) t.w.v. €7. Dit merk is nieuw voor mij. Het is een merk uit Zwitserland en dat land staat bekend om haar goede dermatologisch onderzoek en producten. De douchegel belooft de huid grondig schoon te maken, de huid te voeden en soepel te maken.
De crème is samengesteld uit plantaardige bestanddelen waardoor de crème de pH-waarde van de huid niet aantast. Hij ruikt in ieder geval heerlijk en voelt lekker zacht aan. De crème verandert in een soort olie-achtige substantie wanneer het met de huid in aanraking komt en daardoor voelt het zo zacht aan vermoed ik.

BODYLOTION

UNBOXING BEAUTYBOX OKTOBER 2017

Van hetzelfde merk vind ik een bodylotion. De Louis Widmer – Lichaamsemulsie is een sample size van 25ml ter waarde van €3.
De geur zit in dezelfde lijn en ruikt dus hetzelfde als de douche crème. Lekker zacht. De lotion is geschikt voor ieder huidtype: de normale- en de droge huid. Ook als deze geïrriteerd of schilferig is. De lotion hydrateert en beschermt de huid, maakt het weer soepel, elastisch en zijdezacht.

AFVAL BEHANDELING CADEAUBON

UNBOXING BEAUTYBOX OKTOBER 2017

Tot slot zit er een cadeaubon in de box. De Diet Couture – Cadeaubon Easy Shape Trainer ter waarde van €59 kan je helpen om in shape te komen. Bij Size Zero zeggen ze dat je verantwoord kunt afslanken zonder er veel moeite voor te doen. Het Easy Shape Trainer systeem werkt met lichaamseigen trillingen waardoor je direct waarneembare en meetbare resultaten ervaart.Een vermindering van 8 tot en met 28cm direct na de eerste behandeling is gebruikelijk. Nou, dat vind ik nogal wat ja! Met deze bon heb je dus een gratis kennismakingsbehandeling.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Denk je nu ‘Hey, ik wil precies deze box’? Dat kan! Je kunt de box bestellen op http://www.beautybox.nl.
Ik vond deze box best leuk, hoewel ik niet alles zal gebruiken. De cadeaubon is voor mij niet weggelegd en de smokey eye pen zal ik ook niet snel pakken denk ik. Maar mocht het wel jouw ding zijn dan is het leuk om in de box te krijgen. Het meest fijne product uit de box vind ik de haar parfum. Deze ga ik helemaal opmaken. Ben er nu al aan verslaafd! Haha.
De box is nog beperkt te bestellen. Tot een aantal dagen na dit artikel. Bestel je daarna een box? Dan krijg je de november box toegestuurd de volgende maand!

Welk product vind jij het fijnst uit dit artikel?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May