Divaderme: Als je niet gezegend bent met volle wenkbrauwen of als je lekker fanatiek bent gaan plukken in de jaren ’90 dan loop je momenteel de trends een beetje mis. Volle wenkbrauwen is namelijk hip & happening. Divaderma brow extended is een product die geschikt is voor mensen met weinig wenkbrauwen maar toch een natuurlijke brow willen zonder heftig getekende brows. Benieuwd? In dit artikel vertel ik je er alles over + zie je voor- en na foto’s. 

MEER WENKBRAUW HAAR MET DIVADERME BROW EXTENDER. REVIEW!

DIVADERME

Divaderma is gecreëerd door Noreen Leuzzi en is van oorsprong een Amerikaans merk dat natuurlijke producten gebruikt volgens Italiaanse formules. Zo is te lezen op de website. Alle producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten totaal geen kunstmatige of chemische ingrediënten.
Ook is het merk dierproefvrij. Klinkt allemaal dus erg goed.
Het merk verkoopt wimper en brow producten, maar ook lip producten. Meer informatie kun je vinden op de website zelf. De producten zijn ook gewoon te koop in Nederland (hierdoor omzeil je alle extra kosten) en die vind je onderin het artikel bij ‘Verkrijgbaarheid’.

BROW EXTENDER II

MEER WENKBRAUW HAAR MET DIVADERME BROW EXTENDER. REVIEW!

De Brow Extender II is een wenkbrauw extender met vezels. Ik hou van dit soort producten. Je kunt deze goodie krijgen voor €35,95 en is in verschillende kleuren te koop. Voor de blonde dames en voor de donkere dames dus.
De Brow Extender is semi-permanent en bevat natuurlijke Italiaanse Sea Mineral Clay die zorgt voor de kleur. Verder dekt het product grijze haartjes, bevat het moisturizers en kruiden-extracten, die ervoor zorgen dat de wenkbrauw haartjes worden versterkt, geconditioneerd en wordt de haargroei gestimuleerd in 4-6 weken lang. In deze review vind je de kleur Cappuccino-Brown. De kleur Ash-Blonde is ook te koop en deze is meer geschikt voor de blonde/grijze haren.

MEER WENKBRAUW HAAR MET DIVADERME BROW EXTENDER. REVIEW!
MEER WENKBRAUW HAAR MET DIVADERME BROW EXTENDER. REVIEW!

Zoals je op de foto hierboven kunt zien (klik om in te zoomen) is de brow extender dus geen vloeistof zoals we gewend zijn maar echt een soort gekleurde poeder met vezels.
De poeder is ontzettend gepigmenteerd, de swatch die ik rechtsboven heb heb gemaakt is in één veeg gedaan. Dus ik vermoed dat je ook heel zuinig doet met het product.
Natuurlijk heb ik het ook op mijn wenkbrauwen geprobeerd:

VOOR

MEER WENKBRAUW HAAR MET DIVADERME BROW EXTENDER. REVIEW!

NA

MEER WENKBRAUW HAAR MET DIVADERME BROW EXTENDER. REVIEW!

Zoals je ziet hou ik wel van een lekkere strakke brow. Ook dit kun je met de Brow Extender gerust voor elkaar krijgen. Ik heb ervoor mijn wenkbrauw kwastje gebruikt omdat het kwastje wat in het flesje zelf zit daar iets te dik voor is.
Je kunt ook kiezen voor een heel natuurlijke look en dan vul je dus gewoon je eigen brow in.
Ook de gaatjes worden goed opgevuld. Op de ‘voor’ foto kun je zien dat ik wat openingen heb in mijn wenkbrauw die op de ‘na’ foto mooi zijn ingevuld.
Super handig dus! Semi-permanent wilt zeggen dat het langer blijft zitten dan één dag, maar niet voor altijd. Ik moet zeggen dat na het reinigen van mijn make-up het meest donkere toch wel verdwijnt maar ik zie wel nog dat de gaatjes nog steeds onzichtbaar zijn. Leuk product dus!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Divaderme Brow Extender is in Nederland te koop bij de webshop Beautygadgets.com. Ook vind je daar de mascara van dit merk en nog meer leuke beauty hebbedingetjes.

Hou jij van een natuurlijke brow of meer een insta brow?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May