Overal zag ik het voorbij komen. Bevriende bloggers zijn er gek op. De facial elixir mét goud van By Kelsha. Ik moest het dus zelf ook proberen. Iedereen zweert erbij. Oké, dus kopen die handel en kijken wat er zo magisch aan is. Lees je mee?

BY KELSHA

REVIEW: BY KELSHA 24K GOLD ELIXIR

By Kelsha ken ik al heel lang van naam. We volgen elkaar al een hele tijd op Instagram en ik heb Kelsha zelf ook ontmoet bij een evenement waar ik de producten op mijn pols heb uitgeprobeerd.
Schandalig eigenlijk dat ik pas na zo lang het product écht heb geprobeerd. Het merk is trouwens nog niet eens zo erg lang around zeg maar. En ze hebben inmiddels nog een product gelanceerd. Namelijk de Day & Night White Gold Elixir. Een soort dag- en nachtcrème geloof ik. Maar die heb ik zelf nog niet geprobeerd.
Anyway, de producten bestaan uit anti-aging ingrediënten, vitaminen, mineralen en botanische stoffen. En natuurlijk 24K goud.

24K GOLD FACIAL ELIXIR

REVIEW: BY KELSHA 24K GOLD ELIXIR

Deze 24K Gold Facial Elixir kan gebruikt worden op zich, dus als een soort moisturizer. Maar ook als een primer. De primer bevat rosë extract en uiteraard 24k goud stukjes. Dit zorgt voor meer strakheid, verlicht de rimpels en geeft een jeugdige gloed.
De elixir is het meest geschikt voor een vettige huid. Maar een droge huid kan deze als primer zeker ook wel gebruiken.
Een flesje van 30ml, zoals je in deze review ziet kost €24,95 en een grotere variant bevat 60ml en kost €44,95.

REVIEW: BY KELSHA 24K GOLD ELIXIR
REVIEW: BY KELSHA 24K GOLD ELIXIR
REVIEW: BY KELSHA 24K GOLD ELIXIR

Ik ben een sucker voor het uiterlijk van producten. En het flesje van By Kelsha ziet er echt heel mooi uit. Sowieso houd ik van flesjes met pipetjes. Geeft me altijd een beetje een luxe gevoel. Ook hou ik van rosé- en goud kleuren dus helemaal goed.
De elixir is goudkleurig en wat dikkig van structuur. Het is dus niet een soort olie wat ik in eerste instantie dacht. Het is meer een soort lichte gel-achtige substantie. In de substantie zie je ook de gouden stukjes. Deze verdwijnen wanneer je het uitsmeert over het gezicht. Vervolgens is je gezicht gehydrateerd, yep echt waar. En ruikt het ook super lekker.
Ik ben er nog niet helemaal over uit maar ik associeer het met koekjes ofzo haha. Super lekker in ieder geval!
Ik gebruik de elixir het liefst als een primer. Het is een goede basis voor mijn make-up en de huid wordt voordat je in de make-up gaat nog even verzorgt.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Be Kelsha is (helaas) nog niet verkrijgbaar in een fysieke winkel. Wel kun je de producten aanschaffen via de webshop.

Goud in je huidverzorging ja of nee?

May