Een superbooster voor je huid? Het nieuwste product van Paula’s Choice belooft je een dikke vette shot Vitamine C te geven. Want als je dacht dat Vitamine C alleen in pilletjes en sinaasappelen zit dan heb je het fout. Vitamine C op de huid doet wonderen. In dit artikel vertel ik je wat het doet en wat ik van deze Super booster vind.

PAULA'S CHOICE

WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW

Paula’s Choice is een geweldig skincare merk waar ik al wat ervaring mee had. Wellicht ken je het merk wel al.
Dit merk specialiseert zich door heel ingewikkelde namen maar producten die vaak écht werken. Voor ieder probleem hebben ze een product en voor ieder huidtype is er ruimschoots keuze. Niet onbelangrijk: Paula’s Choice test niet op dieren. Groot voordeel!
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden. Maar vandaag staat het nieuwste product in de spotlights. Namelijk de  Super Booster!

WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW

SUPER BOOSTER

Vorige maand kondigde ik al aan dat Paula’s Choice met dit nieuwe product naar Nederland kwam. Het is de Amerikaanse bestseller Resist Anti-Aging C15 Super Booster. Een flesje bevat 20ml en is verkrijgbaar voor €53.
Het wordt omschreven als letterlijk een super boost voor je huid die je kunt gebruiken op zich, in combinatie met een serum of bijvoorbeeld onder je dagcrème.
De booster zit vol met Vitamine C wat een super krachtig ingrediënt is dat heel veel voordelen heeft voor de huid. Het verheldert een doffe huid, beschermt de huid tegen ontstekingsreacties en milieu vervuiling, zorgt het ervoor dat je huid er langer jong en fris uitziet, ondersteunt het de werkzaamheid van een zonneproduct en biedt hydratatie en een egale teint. Dat belooft dus een heleboel.
De formule in deze booster is speciaal omdat het een sterk geconcentreerde vorm van Vitamine C bevat en krachtige anti-oxidanten (Vitamine E en ferulinezuur) en huidherstellende ingrediënten (hyaluronzuur).

WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW
WEG MET DIE GROTE PORIEN: REVIEW

De Booster zit in een flesje met een pipetje. Een glazen flesje mét een pipet geeft mij altijd meteen al een luxe gevoel. Ik hou ervan!
De booster wordt makkelijk door het pipetje opgezogen en je hebt daarom maar één keer knijpen in het pipetje nodig om de booster over het hele gezicht aan te brengen.
De geur is anders dan ik had verwacht. Ik verwachtte namelijk een hele frisse fruit geur (vitamine c en sinaasappelen koppel ik aan elkaar). Het is inderdaad een frisse geur maar niet echt fruitig. Op zich best lekker hoor.
De substantie is een soort van water maar ook weer niet omdat het na aanbrengen niet meteen oplost. Het geeft een gehydrateerd gevoel. Hoewel ik erna liever nog wel een crème gebruik.
Ik draag boosters en serums het liefste in de avond voordat ik naar bed ga, zo kan het namelijk de hele nacht goed haar werk doen. De volgende ochtend zie ik een frisse huid. Zonder gekke rode vlekken of donkere kringen onder mijn ogen. Ik denk dat na langer gebruik mijn huid zeker gaat opknappen.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Paula’s Choice is verkrijgbaar via de webshop van Paula’s Choice zelf. Waar je heel gemakkelijk ook kunt kiezen voor producten speciaal gericht op jouw huidproblemen of huidtype.
De Super Booster is echt net nieuw en is vanaf vorige maand (september) te koop.

Gebruik jij al vitaminen voor je huid?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May