Kennen jullie toevallig het merk 4711? Denk aan vroeger, heel vroeger. Misschien droeg je oma wel deze parfum? Goed nieuws, want het merk heeft lekkere nieuwe jonge geuren. Waaronder deze groene thee & bergamot variant. Ik was natuurlijk heel erg benieuwd. Lees je mee?

4711 COLOGNE MET GROENE THEE EN BERGAMOT

4711 COLOGNE

4711 gaat echt way back. De eerste eau de cologne stamt namelijk uit 1799. Het was bedoeld om je mee te wassen. Er bestonden namelijk nog geen douches of wasbakken waar schoon water uitkwam. Mensen waren toentertijd behoorlijke stinkies, en door het gebruik van een eau de cologne roken ze wel lekker fris.
In de loop der jaren bleef de eau de cologne populair. Totdat het toch een beetje ouderwets begon te worden. Dat vond 4711 zelf denk ik ook, want ze hebben inmiddels een aantal heerlijke vernieuwde en jongere producten uitgebracht. Waaronder de groene thee en bergamot.

AQUA COLONIA GREEN TEA & BERGAMOT

4711 COLOGNE MET GROENE THEE EN BERGAMOT

De Aqua Colonia Green Tea & Bergamot is een van de nieuwe geuren. Zoals de naam al zegt bevat het groene thee en bergamot. Zelf ben ik fan van bergamot geuren dus er kan niet veel misgaan.
De geur heeft een kalmerende werking waardoor je een diepe innerlijke balans creΓ«ert. De groene thee werkt namelijk rustgevend en de bergamot ruikt fris en fruitig en zorgt voor meer energie en een vrolijke stemming.
Een perfecte combinatie dus.

4711 COLOGNE MET GROENE THEE EN BERGAMOT
4711 COLOGNE MET GROENE THEE EN BERGAMOT

Wat ik persoonlijk echt heel leuk vind aan deze geur is dat het uiterlijk er nog steeds net zo authentiek uitziet als vroeger. Heel herkenbaar en het geeft toch wel een luxe uitstraling.
De prijs daarentegen vind ik verbazingwekkend laag. Voor ongeveer €20 zijn de geuren te koop.
Maar het belangrijkste is natuurlijk de geur, ik vind hem heerlijk! Heel fris maar toch ook wel intens. Een ideale geur voor in de zomer om te dragen maar in de winter is het een fijne geur om alles wat luchtiger te maken.
Ik ruik vooral een fruitige geur die niet zoet aandoet maar juist lekker fris. En ook blijft de geur echt heel lang ruiken. Zeker als je ook een beetje op je kleding spuit πŸ˜‰

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van 4711 zijn te koop bij Douglas. Niet alleen vind je hier deze geur maar een heleboel andere nieuwe geuren, de originele geur maar ook zeepjes en andere fijne hebbedingetjes.
Ook superfijn om weg te geven, omdat er voor iedereen wel wat tussenzit qua geur.

Ken jij het merk 4711 nog van vroeger?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf
Disclaimer

May