Het is bijna kerst en je kunt er niet omheen. Eerder zag je al een aantal superleuke kerst goodies van The Bodyshop op maycate.com en ik heb er nog een aantal voor jullie. Enjoy!

KERST GOODIES

CHRISTMAS BODY BUTTERS

NOG MEER KERST GOODIES VAN THE BODYSHOP

In mijn vorige artikel zag je ook al een aantal body butters voorbij komen die je in de winkel zelfs kunt personaliseren!
Deze body butters zijn al helemaal in de kerstsfeer.
Op de foto zie je de Frosted Berries Body Butter, (de rode pot) een heerlijke fruitige en zoete bodybutter met rode bessen, vanille, witte bloemen en cranberrypitolie.
Ook zie je de Frosted Plum Body Butter (de paarse pot), dit is een special edition en is verrijkt met pruimen uit Turkije en heerlijke bloemen. En tot slot de Vanilla Chai Body Butter (de gele pot) en dit is mijn favoriet. Deze butter bevat rijke en romige vanille en heeft tonen van warme kruiden. Liefde!
De body butters zijn te koop voor €6 (50ml) en €17 (200ml).

SHIMMER MIST

NOG MEER KERST GOODIES VAN THE BODYSHOP
NOG MEER KERST GOODIES VAN THE BODYSHOP

Deze Shimmer Mist is ook een special edition en laat de huid sprankelend en fris achter. De geur van de mist is ook ontzettend lekker. Je kunt hem het beste combineren met de body butter in dezelfde geurlijn voor het meest intense resultaat.
Wat de shimmer mist ook doet is een subtiele glitter achterlaten op de huid. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je als glamour dolly door gaat  na het sprayen van de mist maar denk aan zachte sprankelende glittertjes die oplichten wanneer de lichten erop weerkaatsen. Ik vind het zelf in ieder geval prachtig! Zeker voor feestjes en al helemaal voor de kerst! De shimmer mists zijn verkrijgbaar voor €19.

Heb jij al kerst inkopen gedaan?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May