Heb jij je kerst wishlist nog niet ingeleverd? Dan MOET-JE-DEZE box er echt bij zetten! Want dit moet je echt hebben. Koop hem desnoods voor jezelf. De Beauty Icons box van Charlotte Tilbury. Alle musthaves van dit mooie merk bij elkaar. Check het artikel om te kijken wat je allemaal in deze box vindt én waar je hem kan kopen!

CHARLOTTE TILBURY

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort. Charlotte Tilbury.. Zucht..
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren!

BEAUTY ICONS

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

Laten we beginnen met het uitpakken van de box! Want in deze speciale Beauty Icons set zitten maar liefst 5 van de best verkochte en meest bekroonde producten van Charlotte Tilbury. Niet alleen make-up maar zelfs ook gezichtsverzorging.  De producten zijn allemaal hele fijne producten die je moet hebben geprobeerd. Mocht je dat nog niet hebben gedaan dan is deze set ideaal om kennis te maken met de producten. Ken je ze wel al? Dan is dit natuurlijk het perfecte cadeau voor jezelf.

CHARLOTTE'S MAGIC CREAM

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

Als eerste vinden we Charlotte’s Magic Cream (15ml) in de set. De bestverkochte crème van het merk die de huid hydrateert en ervoor zorgt dat het lijkt alsof je 8 uur hebt geslapen. Halleluja, I love it!
De crème is heerlijk romig en ruikt ook mega lekker. Het hydrateert je huid als geen ander en ja, dit is echt één van mijn favoriete crèmes. Ook als basis voordat je je make-up aanbrengt.

WONDERGLOW

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

De Wonderglow (15ml) creëert de definitie van een jonge gezonde huid. Glanzend, gehydrateerd en bruisend. Je kunt hem gebruiken op zich, zodat je een mooie glow creëert op het gezicht of onder je foundation om óók die glow te creëren maar dan met wat meer dekking op het gezicht.

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY
BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

Zoals je kunt zien geeft de Wonderglow een prachtige subtiele glow aan de huid waardoor je er meteen frisser en stralender uitziet. De liquid vloeistof heeft een gouden ondertoon en weerkaatst het licht wanneer je je beweegt.

FULL FAT LASHES

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

De Full Fat Lashes Mascara is nog zo een bestseller. Het bevat namelijk ingrediënten voor het ultieme valse wimper effect. De mascara belooft je ogen gesepareerde wimpers te geven met krul, volume, lengte én drama.

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY
BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

K.I.S.S.I.N.G. LIPSTICK

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

Hoe ongelooflijk cute is deze lipstick?!? Het is de mini variant van de K.I.S.S.I.N.G. Lipstick in de kleur Penelope Pink. De formule van de lipstick heeft een UV-bescherming waardoor je lippen het hele jaar door beschermd zijn voor UV-straling en ervoor zorgt dat je lippen het hele jaar zacht blijven. De lipstick belooft bovendien nooit uit te lopen en de lippen voller te maken.

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY
BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

LIP CHEAT

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

Tot slot dé Lip Cheat in de kleur Pillow Talk. Deze is mega populair en ik snap ook wel waarom. Het is de perfecte nude kleur.  Het is een fluweelachtige lip potlood met een matte finish en is long-lasting. Check de swatch hieronder!

BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY
BEAUTY ICONS VAN CHARLOTTE TILBURY

Dit is al eeuwen mijn favoriete lip pencil. Voor mij is dit de perfecte nude kleur en vrijwel alle huidtinten kan deze kleur hebben. Daarom is het ook een heel populair product natuurlijk.
Ik gebruik het potlood over mijn hele lippen en blijft urenlang goed zitten. Wat ook prettig is aan dit potlood is dat het de lippen niet uitdroogt en aanvoelt alsof je een soort lichte balsem hebt aangebracht op je lippen!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
De Beauty Icons set is te koop voor €72. En als ik je een tip mag geven als je iets meer budget hebt… Ga dan voor de adventskalender! Die heeft namelijk zó een hoog musthave gehalte. Daar zitten nóg meer heel fijne producten in!!
Happy shopping babes!

Wat is jouw favoriete Charlotte Tilbury beauty icon?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May