Hey! Een artikel dat niet echt over beauty gaat, hoewel het wel beauty’s zijn waar ik je over ga vertellen. Deze Stylish phone items zijn dΓ© musthaves voor jouw telefoon. Niet alleen ziet je telefoon er tof uit, maar zit je nooit met een lege telefoon Γ©n voor de dames die hun telefoon vaak kwijt zijn heb ik ook een SUPER oplossing. Check het artikel!Β 

GET IT COVERED

GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS

Als blogger ben ik veel onderweg, worden er veel foto’s van me gemaakt en hou ik natuurlijk zelf ook van mooie spullen.
In dit artikel vind je dan ook Β mijn musthaves voor mijn telefoon, en niet alleen musthaves hoor. Ze zijn ook nog eens very fotogeniek. Toevallig heb ik deze keer geen telefoonhoesje besteld, je kunt namelijk ook zelf je iPhone 6 hoesje ontwerpen, of een ander model natuurlijk. Maar ik heb het deze keer gelaten bij de absolute ‘DEZE-ITEMS-HEB-JE-NODIG’.

STYLISH PHONE ITEMS

#1 MARBLE POWERBANK

GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS

Mijn grootste ergernis, een lege batterij… Ik moet eerlijk zeggen dat het me vaak is overkomen want ik zit echt vastgeplakt aan mijn telefoon. Zeker op evenementen maak ik 10000 foto’s en gaat het snel.
Ik heb altijd een powerbank gehad maar die waren praktisch, niet mooi. Nu vond ik dus een marmeren powerbank en ik was IN LOVE!

GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS
GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS

Wat ik trouwens ook echt mega fijn vind aan deze powerbank, is dat je niet een apart snoer nodig hebt. Deze zit namelijk gewoon in het apparaatje zelf. Er is een uitgang voor een Android en een iPhone πŸ˜‰
Ook is ‘ie lekker klein en kan het makkelijk in je handtas maar zelfs ook in je jas- of broekzak.

#2 LADERS

GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS

Wanneer je vaak on the road bent zijn deze laders ook een musthave. Zeker de autolader! Want je kunt hiermee je telefoon lekker opladen tijdens je reis. Ik moet bekennen dat ik dit ook altijd in mijn tas heb zitten. Niet alleen voor mijn eigen auto maar ook als ik met iemand mee rijd πŸ™‚ Handig!

#3 ACTIVITY TRACKER

GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS
GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS

Een Activity Tracker hoeft helemaal niet duur te zijn. Je hebt ze in heel simpele varianten maar ook in uitgebreidere varianten.
Deze is best uitgebreid en heb je al voor €29.95. Valt echt mee dus. Ik ben er gek van! Want, je kunt er niet alleen je stappen, calorieΓ«n en hartslag mee meten.. Nee, ook geeft het horloge trillingen af wanneer je een whatsappje of telefoontje binnen krijgt. Het is zelfs te synchroniseren met Instagram en Facebook. Ook zit er een sleep tracker op en een alarm. Nog wel meer trouwens maar deze dingen gebruik ik zelf heel graag. Super super fijn ding is dit. En in verschillende kleuren verkrijgbaar trouwens!
Oh, en ben je je telefoon wel eens kwijt? Er zit zelfs een optie op het horloge waarmee je je telefoon geluid kan laten maken. Super handig!

#4 OORDOPJES

GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS
GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS

Ook dit zijn beauty’s! Deze Happy Plugs hebben een marmeren en koperen kleur. Just how I like it! In de verpakking vind je trouwens meerdere opzet stukjes voor in je oren. Fijn, want ik heb kleine oren en vaak doen oordopjes dus ook pijn bij mij. Maar ik heb de kleinste silliconen opzet stukjes gekozen en het voelt prima.
Handig is ook dat er een microfoontje en knopje bijzit waarmee je je telefoontjes kan afhandelen. Maar over het algemeen gebruik ik hem toch voor mijn muziek in de trein πŸ™‚

#5 FUN THINGS

GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS
GET IT COVERED MET STYLISH PHONE ITEMS

Tot slot moet mijn telefoon er ook een beetje leuk uitzien. Tegenwoordig heb je van alles, hoesjes, pop sockets en dus ook stickers. Superleuk deze Fashionchick stickers want ze zitten helemaal in mijn genre en je kunt zelf weten wat en waar je ze plakt.
Op je telefoon, laptop of van mijn part op je hoofd. Super cute in ieder geval!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Alle items die je hierboven ziet heb ik bij Smartphonehoesjes.nl vandaan. Je vind daar natuurlijk nog veel meer accessoires, hoesjes en andere dingen die met je telefoon te maken hebben. Ook een leuk idee om sint of kerst cadeautjes uit te zoeken daar trouwens.
Happy shopping!

Wat zijn jouw favoriete phone items?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf $
Disclaimer

May