Hou je van olie? Dan weet ik het perfecte product voor je. Zelf ben ik gek van face oils. Deze Rejuvenating Face Oil van Babor ziet er super chique uit, voelt het ook chique en fijn? Dat vind je in dit artikel! 

BABOR

FACE OIL VAN BABOR

Ik heb echt al mega veel producten van Babor uitgeprobeerd. Als je benieuwd bent kun je dat hierbekijken. Vooral de ampullen vind ik heel erg fijn en ook de make-up is prachtig.
In dit artikel vind je het allernieuwste product van het merk. Namelijk de Rejuvenating Face Oil. Ik was super excited want ik draag ALTIJD een olie voordat ik ga slapen, sinds ik dat doe is mijn huid zoveel mooier geworden. Dus wilde ik de olie van Babor natuurlijk meteen uitproberen.

REJUVENATING FACE OIL

FACE OIL VAN BABOR

De Rejuvenating Face Oil van Babor komt uit in de winter editie en is dus gelimiteerd, wat ik persoonlijk heel jammer vind. De olie is namelijk al gebombardeerd tot één van mijn favo items en als het op is moet ik dus zonder doen.
Laten we hopen dat het product zo populair is dat deze in de basis collectie komt…
Anyways, de winter lijn is de Skin Protect lijn en deze beschermt de huid tegen droge verwarmingslucht en ijzige temperaturen. Ik ga ervan uit dat dat in Nederland wel zal meevallen maar je weet het maar nooit..

De Babor wintercollectie is gelimiteerd… Uniek dus en jammer!

De Rejuvenating Face Oil is verkrijgbaar voor €50 en wordt omschreven als een lichte, verzorgende gezichtsolie die het lipidenevenwicht van de huid herstelt met behulp van roosextract.
Verder verbetert het de natuurlijke beschermingsmechanismen die de huid heeft tegen de schadelijke milieustoffen en vrije radicalen.
De olie bevat een SkinDefence systeem dat de huid ook beschermt tegen roodkleuringen en irritaties die worden veroorzaakt door kou, wind en luchtdroogte. Perfect voor de winter dus.
een waardevol ingrediënt is de macademia notenolie en de amandelolie die de huid verzorgen en zacht maken.

FACE OIL VAN BABOR
FACE OIL VAN BABOR

Zoals ik al zei is een face olie één van mijn meest favoriete skincare producten. Ik vind het heerlijk om voor het slapen gaan een olie op mijn gezicht aan te brengen. Maar ook op dagen dat ik geen make-up draag.
Het is niet erg handig om te gebruiken voordat je make-up opdoet. Door de olie glijdt je make-up namelijk makkelijker van je gezicht af.
Deze olie is geen uitzondering van hoe lekker ik het vind. De geur is echt heel erg lekker, ik ruik een licht zoetige geur. Ik denk vooral de amandelolie,
Het aanbrengen is ook heerlijk. De olie trekt wel goed in de huid maar er blijft een laagje bovenop liggen wat het ideaal maakt voor je huid als je thuiskomt of voordat je gaat slapen. Hierdoor blijft je huid heerlijk soepel.
Als je je druk maakt om pukkeltjes, ik heb ook snel pukkeltjes en een gecombineerde huid. De olie zorgt niet voor meer pukkeltjes of een vettere huid. Fijn om te weten!
Verder zit de olie in een flesje met een pipetje, zoals ik gewend ben van een gezichtsolie. Dit vind ik ook de meest fijne manier om een olie te gebruiken. Hierdoor kun je heel goed gedoseerd werken en gebruik je niet teveel product, wat weer zonde zou zijn.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Babor zijn niet te koop in je reguliere drogisterij of apotheek. Het merk is namelijk toch wel wat exclusief.
Zo kun je de producten bijvoorbeeld kopen in de salons die het merk gebruiken of via de webshop van Babor zelf.
De olie is voor €50 verkrijgbaar en daarvoor krijg je 30ml. Let op, de winter editie is dus een limited edition. Je moet dus niet te lang wachten als je wat wilt kopen.

Gebruik jij liever een olie of een crème in de nacht?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May