Als je vaak last heb van je rug, armen, benen of als je energie niveau niet helemaal is wat het hoort te zijn, kun je kiezen voor een traditionele Thaise massage. Ik merk om mij heen dat veel mensen nog niet helemaal weten wat een Thaise massage is en waar het jou mee kan helpen. Ik ben in ieder geval helemaal hooked en ik vertel in dit artikel waarom! 

WAAROM JE EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE MOET NEMEN
WAAROM JE EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE MOET NEMEN

WAT IS EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE?

De traditionele Thaise massage wordt omschreven als ’s werelds oudste geneesmethode. Het bestaat namelijk al 2500 jaar, en dat is inderdaad heel erg lang.
Een Thaise massage is heel anders dan een massage die we kennen zoals in een schoonheidssalon of een spa. Het is namelijk redelijk intensief. Het lichaam wordt in yoga posities gebracht en door middel van het kneden van de spieren, het gebruiken van drukpunten en het strekken en uitrekken van het lichaam wordt het lichaam zogezegd in balans gebracht.
Wat uniek is aan een Thaise massage is dat de fysieke aspecten en de energetische aspecten worden  gecombineerd waardoor ziektes kunnen worden verhinderd, het een hulpmiddel kan zijn voor fysieke en/of geestelijke klachten en het verhogen van de flexibiliteit.
Je krijgt meer energie en gaat onder andere Chronische vermoeidheid, rug- en
nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding tegen.

MIJN ERVARING

WAAROM JE EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE MOET NEMEN

Inmiddels ben ik al een aantal keer naar Amandan Pearl gegaan. Dit is een Traditionele Thaise Massagesalon in Alkmaar. Een heel nette salon waarbij je niet hoeft te denken aan ‘happy ending’ zoals alle mannen over lijken te grappen. Heel grappig, not. Anyway, de salon is van Kai en zij heeft mij ook gemasseerd.
De eerste keer dat ik gemasseerd werd vroeg ik me de eerste 10 minuten werkelijk af waar ik aan was begonnen. Dit was niet zo ontspannen eigenlijk, vooral heel intensief voor mijn lijf.
Maar na een minuut of 20 begon mijn lichaam te wennen aan al het rekken en strekken en kon ik er wat van genieten. Die nacht heb ik 15 uur geslapen.. Yep, het heeft dus echt wat met mijn lichaam gedaan. Dat merkte ik trouwens ook de dag erna toen ik overal spierpijn had.. Haha.

Die nacht sliep ik 15 uur en ik had de volgende dag overal spierpijn..

Dat het iets met mij gedaan heeft is dus wel zeker, ik hoopte alleen dat ik dit niet na iedere massage zou hebben. En dat was gelukkig niet zo. De tweede keer koos ik voor een langere variant. Namelijk de 90 minuten versie.
Ik werd weer gemasseerd, er werd aan mijn benen getrokken, mijn tenen werden gekraakt en ook mijn rug maar mijn hoofd werd ook gemasseerd. De 90 minuten waren zó om en ik heb volop genoten. Het was minder heftig dan de keer ervoor.
De derde keer had ik een duo massage met mijn moeder, zij ging zich ook voor de eerste keer aan een Thaise massage wagen. Weer heerlijk, ik kan er niets van maken. Mijn spieren waren volledig ontspannen na de massage.
Mijn moeder gaf aan dat ze niet meer naar de fysio gaat maar vaker naar de salon. Haar onderrug, waar ze veel last van heeft voelde direct na de massage veel beter aan.

WAAROM JE EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE MOET NEMEN
WAAROM JE EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE MOET NEMEN

De salon Andaman Pearl zit in Alkmaar en is hier te boeken. Mocht je nu niet in de buurt van Alkmaar wonen en een betrouwbare salon vinden? Dan kun je via de website van Treatwell alle salons in jouw buurt bekijken. Hier vind je trouwens ook andere beauty salons zoals schoonheidssalons, kapsalons en onder andere nagelstylisten.
Alle salons onder bovenstaande link zijn Top Rated, wat inhoudt dat ze als de meest betrouwbare en goede salons worden gezien vanuit de ervaringen van klanten. Heel handig dus zodat je zeker weet dat je bij een fijne en betrouwbare salon komt. Op dit website vind je trouwens ook alle recensies van de klanten.
Andaman Pearl heeft een score van 4.7 en dat is heel goed! De maximum score is namelijk 5. En by the way, ik ben vaste klant geworden bij ze. I am hooked!

WAAROM JE EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE MOET NEMEN
WAAROM JE EEN TRADITIONELE THAISE MASSAGE MOET NEMEN

Heb jij wel eens een traditionele Thaise massage gehad?

Dit artikel bevat diensten die zijn aangeboden door een bedrijf
Disclaimer

May