Een serum dat ervoor zorgt dat je wimpers gaan groeien? I’m in! Het serum van Komorebi Beauty komt oorspronkelijk uit Scandinavië maar wordt gewoon verkocht via Nelly.com en belooft je na 30 dagen langere en vollere wimpers te geven. Kom maar op!

KOMOREBI BEAUTY LASH SERUM

LET THAT LASHES GROW! KOMOREBI LASH SERUM

Een serum dat je wimpers langer en voller maakt. Komorebi Beauty Eyelash Serum zegt het binnen 30 dagen te doen. Het merk komt oorspronkelijk uit Zweden en wordt daarom natuurlijk ook verkocht op één van de grootste Scandinavische webshops Nelly.com.
Het serum is te koop voor €19,95 en gebruik je iedere avond voor je gaat slapen. Na 4 weken zou je al enorm resultaat moeten zien. Uiteraard ben ik dus mega benieuwd! Langere wimpers zijn zeer welkom!

LET THAT LASHES GROW! KOMOREBI LASH SERUM
LET THAT LASHES GROW! KOMOREBI LASH SERUM

Ik ben meteen begonnen en ben echt ontzettend enthousiast. Daarom besloot ik alvast een artikel te plaatsen over het serum en er later nog na-foto’s bij te plaatsen. Dus over precies 4 weekjes zie je hier ook de na-foto’s. Uiteraard deel ik dit ook nog op mijn social media dus je hoeft het niet iedere keer zelf op te zoeken, je ziet het vanzelf voorbij komen.

Anyways, het serum wordt dus aangebracht op gereinigde ogen voordat je gaat slapen. Eerst dacht ik dat ik het serum over mijn wimpers moest strijken met het kwastje maar dat is dus niet de bedoeling.
Het serum breng je aan als een soort eyeliner. Dus echt op het ooglid waar de wimpers beginnen.

VOOR

LET THAT LASHES GROW! KOMOREBI LASH SERUM
LET THAT LASHES GROW! KOMOREBI LASH SERUM

NA

Omdat ik te ongeduldig was om dit met jullie te delen worden de na foto’s eind november geplaatst. Dan heb ik het serum een maand lang onafgebroken gebruikt!

INGREDIËNTEN

Petrolatum, Ricinus Communis Seed Oil, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Acetylated Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polysorbate 20, Tocopheryl Acetate, Aqua, Panthenol, Biotinoyl Tripeptid-1

VERKRIJGBAARHEID

Heb jij wel eens een wimper serum gebruikt?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May