Ben jij al in Hudson’s Bay geweest? Het warenhuis dat sinds dit jaar in Nederland is gevestigd heeft namelijk een groot aantal van mijn favoriete merken in hun assortiment! Zo is er ook een Jo Malone counter en heb ik daar een heerlijke hand- & arm massage mogen ontvangen. Ideaal om zo te weten te komen wat jouw favoriete geur is. Lees je mee?

JO MALONE

JO MALONE HAND MASSAGE & HUDSON'S BAY

Ik ben echt mega fan van Jo Malone. Maar natuurlijk heb ik nog lang niet alles geprobeerd want de producten zijn best wel prijzig..
Maar toch, kan ik het niet laten om zo nu en dan een Jo Malone product te kopen. En lucky me, want mijn PR agency doet Jo Malone *doet even een vreugdedansje*. Enige tijd geleden heb ik al een artikeltje geschreven over de shower gel/handsoap in de geur English Pear & Fresia, de Soap Bar , de Cologne van Jo Malone en heb ik laatst een hand- & arm massage gehad bij de counter in Hudson’s Bay. Zodat je precies jouw favoriete geur kunt uitkiezen.

HAND- & ARM MASSAGE

JO MALONE HAND MASSAGE & HUDSON'S BAY

Bij de Jo Malone counters kun je ervoor kiezen om een hand- & arm massage te nemen. Zeker een aanrader als je voor een (nieuwe) geur gaat.
Het idee is namelijk om de hand en de arm te ‘layeren’ met verschillende geuren van Jo Malone. Er worden dus verschillende laagjes geuren aangebracht want alle geuren van Jo Malone kun je samen gebruiken.
Zo wordt eerst je arm gewassen met een geur die jij hebt uitgekozen om vervolgens gemasseerd te worden met een lotion in een andere geur. Ten slotte wordt de arm ingespoten met een andere geur.

JO MALONE HAND MASSAGE & HUDSON'S BAY
JO MALONE HAND MASSAGE & HUDSON'S BAY

De massage zelf was heerlijk en het was ook erg gezellig met Valery, de Jo Malone advisor. Ze liet mij verschillende geuren ruiken waaruit ik kon kiezen en heeft beide armen in verschillende geuren behandeld.
Uiteindelijk kwamen we uit bij de parfum die ik het lekkerst vond en dat is de English Oak & Hazelnut. Een lekkere houtige geur.
Ook nam ik nog een geurkaars mee, die zijn verslavend lekker! Ik koos voor de Oud & Bergamot.

JO MALONE HAND MASSAGE & HUDSON'S BAY

De geur English Oak & Hazelnut wordt omschreven als een ‘betoverende wandeling’. De geur bevat groene hazelnoot en de kruidigheid van elemi. De geur is houtig, waar ik persoonlijk veel van hou. Aards, verleidelijk en betoverend.
Het is een redelijk zware geur die makkelijk kan doorgaan voor unisex. Hoewel ik het een tikkie vrouwelijker vind. Het houtige maakt het voor mannen namelijk ook goed bruikbaar.
Er zijn verder zóveel verschillende geuren, van bloemig tot fruitig en van zwaar tot licht. Als je jouw perfecte geur(en combinatie) wilt weten dan raad ik je aan om een bezoekje te brengen aan de counter van Jo Malone 🙂

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Zelf kijk ik altijd even bij de webshop van Douglas voor een Jo Malone product. Maar ook ik heb de plank wel eens mis geslagen door er eentje te kopen die me heerlijk leek maar uiteindelijk toch niet zo lekker was. Ik vond hem naar oude vrouwen ruiken. Maar goed dat is persoonlijk haha.
Als je dus nog niet bekend met de geuren bent dan zou ik zeker eventjes naar de winkel gaan om te ruiken. Want het is een hoop geld en je wilt dan wel tevreden zijn.
Bij Douglas verkopen ze dus Jo Malone maar bij Hudson’s Bay (sowieso die in Amsterdam) zit een Jo Malone counter en de medewerkers kunnen jou helemaal adviseren door dingen te laten ruiken en je in te smeren. Dus go for it!

Wat voor type parfum vind jij het lekkerst? Houtig, bloemig of fruitig?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May