Joehoe, hier is weer één van je favoriete maskers. Namelijk de Oranje Glamglow variant. Een brightening mask die de huid sexy en stralend belooft te maken. Kom maar op! 

GLAMGLOW

Glamglow flashmud brightening masker

Glamglow bestaat nog niet eens zo erg lang. Opgericht vanaf 2010 en te koop voor consumenten vanaf 2011. Het merk is opgericht door Glenn & Shannon Dellimore en het ziet er op de website allemaal heel glamoureus uit. Er wordt gestrooid met Hollywood en daarbij behorende termen en de founders zien er ook lekker Hollywood-ish uit.
Het merk is vooral gericht op huidverzorging in de vorm van maskers en ‘treatments’ voor ieder huidtype en iedere wens maar heeft ook een lip product beschikbaar.
Het merk test in principe niet op dieren, behalve als dat ‘required by law’ is. Wat inhoudt dat de producten wel worden getest op dieren in bepaalde landen waar dat verplicht is. Zoals in China.
Benieuwd? Al eerder probeerde ik het Supermud Masker en deze keer het Flashmud Brightening masker.

FLASHMUD BRIGHTENING MASK

Glamglow flashmud brightening masker

Allright, de oranje variant dus van Glamglow. Leuk! Het Flashmud Brightening Mask is ten eerste verkrijgbaar vanaf €15,25. Daar heb je een 15gram variant voor zodat je het eerst even kan uittesten. De fullsize die je hier op de foto’s ziet bevat 50gram en kost €50.
Sexy in a Flash! Is de lijfspreuk van dit masker en is een verlichtende behandeling en een verfrissende sensatie voor de huid.
In het masker zit een voorbehandeling ingebouwd met kleine scrubdeeltjes dat ervoor zorgt dat de ingrediënten nog beter worden geabsorbeerd door de huid.

Glamglow flashmud brightening masker
Glamglow flashmud brightening masker

De ingrediënten zorgen voor een boost tegen oneffenheden en geeft de huid een gelijkmatige uitstraling.
Toen ik voor het eerst een Glamglow masker gebruikte moet ik eerlijk bekennen dat ik verbaasd was over het kleine potje in de grote doos. Inmiddels wist ik dit van tevoren. Ik gooi dan ook geen kwakken masker op mijn gezicht maar doe het toch een beetje zuinig aan.
De oranje variant vind ik eerlijk gezegd toch wat fijner dan de witte. De witte is wat heftiger voor de huid vanwege de toegevoegde acids. Die vind je niet in dit masker. Het witte masker is ook meer bedoeld voor de probleemhuid met acné en dergelijke.

Glamglow flashmud brightening masker
Glamglow flashmud brightening masker

Qua geur trekt deze mij ook wat meer aan. De Flashmud ruikt naar fruit en het is ook prettig spul om aan te brengen. Het ziet eruit, en voelt als een vers masker omdat er wat brokjes inzitten, dat kan er misschien een beetje gek uitzien maar dat went hoor! Ik vind dat juist heerlijk.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Glamglow maskers zijn wel wat prijzig maar ik kan ze absoluut aanraden. Ze zijn heerlijk en doen ook echt wat ze zeggen. Er kan een tijdje overheen gaan maar dit masker werkt bijvoorbeeld heel goed tegen hyperpigmentatie!

Er zijn verschillende maskers voor verschillende huidtypes. Je kunt ze allemaal bekijken én shoppen op de website van Douglas.

Welke Glamglow variant is jouw favoriet?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May