Hebben jullie Skyn Iceland al gespot? Het merk is pas in Nederland neergestreken en klinkt heel bijzonder. De producten zijn namelijk natuurlijk, vegan en diervriendelijk maar helpt de gestresste huid weer te ontspannen. Oké, ik word al nieuwsgierig! Check het artikel voor de review en de producten.

SKYN ICELAND

SKYN ICELAND DETOX YOUR FACE

First of all iets over het merk. Skyn Iceland is een merk dat (tegen de verwachting in) uit Amerika komt. Waarom heet het merk dan Skyn Iceland? Omdat alle puur natuurlijke ingrediënten die in de huidverzorging zit uit IJsland komt. Simple as that.
Het merk richt zich vooral op de huid met stress, iedere huid heeft namelijk stress en dit kun je verminderen door de juiste voeding te eten maar ook door de juiste producten te gebruiken.
Sarah, de founder van Skyn Iceland had zelf ook last van een gestresste huid en is daarom gaan zoeken naar een oplossing. Uiteindelijk ontwikkelde ze de producten die nu te koop zijn.

DETOX KIT

SKYN ICELAND DETOX YOUR FACE

De Detox Kit for Stressed Skin is een set met verschillende producten en belooft de huid weer in balans te krijgen binnen 5 dagen! De huid is na die 5 dagen gezonder, gekalmeerd, en glowy. Met de kit kun je een maand doen en bevat een gezichtsreiniger, een oogcrème, de cooling daily lotion en de nachtcrème.

SKYN ICELAND DETOX YOUR FACE
SKYN ICELAND DETOX YOUR FACE

Als eerste kan ik vertellen dat als je het merk eerst wilt proberen dat dit de perfecte optie is. Zo kun je kennismaken met de producten en kijken hoe je huid erop reageert.
Ik vind ten eerste de Glacial Face Wash al heel erg fijn, het maakt mijn gezicht heel schoon en zo voelt het ook na afloop. Een beetje stroef zelfs maar niet droog.
De Daily Cooling Lotion is ook een mega fijn product maar daar kom ik straks op terug. Want in de kit vinden we ook nog de Icelandic Relief Eye Cream in een soort pennetje en de Oxygen Infusion Night Cream in een lief klein potje.
Mijn huid gaat er in ieder geval supergoed op en de producten ruiken stuk voor stuk lekker.

COOLING DAILY LOTION

SKYN ICELAND DETOX YOUR FACE

The ANTIDOTE Cooling Daily Lotion is een heel speciaal product. Ik heb nog nooit eerder zoiets gezien. De lotion is speciaal voor de huid met onzuiverheden of pukkeltjes en hydrateert, kalmeert, detoxed en verkoelt de huid.
Het ideale product voor de chronisch gestresste huid, want van stress krijg je pukkeltjes enzovoort enzovoorts. Je gebruikt deze lotion iedere dag.

SKYN ICELAND DETOX YOUR FACE
SKYN ICELAND DETOX YOUR FACE

Ik vind het dus een redelijk speciaal product. Het voelt namelijk écht heel verkoelend. Heftig wel zelfs. De mint die erin zit zorgt voor dat gevoel en ik vind het heerlijk. Je moet er wel van houden en als je het niet eerder hebt geprobeerd is het ook even wennen. Het doet geen pijn hoor, het voelt meer alsof je je hoofd in een berg sneeuw gooit ;-).
Ook ruikt het erg lekker. Ik gebruik het zelf niet op zich, ik gebruik er graag nog een dagcrème overheen omdat het niet genoeg is voor mijn huid alleen. Dit product zit ook in de detox kit dus je kunt het ook eerst even proberen voor je een full size koopt.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het merk is dus sinds kort in Nederland ook verkrijgbaar. Je kunt alles heel makkelijk vinden en kopen bij de Nederlandse webshop van Skyn Iceland. Hier kun je ook zoeken op jouw type huid of jouw specifieke huidproblemen. Heel makkelijk.
Ik hoor graag ervaringen over andere producten van dit merk, dus kom maar op!

Heb jij Skyn Iceland al gespot?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May