Heb jij de Cosmania Beauty Clutch al gespot? Bomvol met de allernieuwste musthaves voor de feestdagen. Cosmania is sowieso al een heerlijke winkel dus ik verwachtte niet anders dan een heerlijke box vol fijne producten. Ben je ook benieuwd? In dit artikel unbox ik de Beauty Clutch! 

Cosmania beauty box 2017

COSMANIA BEAUTY CLUTCH

Na het succes van de eerdere Cosmania Beauty box collecties hebben ze besloten om het jaar af te sluiten met een feestelijke, bomvolle beauty set. In de doos vind je alle persoonlijke favorieten en ook de veelbelovende nieuwkomers.
Deze box is dus ideaal om van alles lekker uit te testen en de merken en producten te leren kennen.
In de eerste plaats vind je uiteraard de ‘Beauty Clutch‘. Een prachtige diep paarse fluwelen clutch die je kunt gebruiken om je make-up in op te bergen maar ook gewoon als chique clutch tijdens de feestdagen. De inhoud van de box vind je hieronder. Super excited!

PAULA'S CHOICE - EYE GEL

Cosmania beauty box 2017

Allereerst een heel fijn merk. Paula’s Choice. Hier heb ik al redelijk wat producten van verslonden. Dit is de Resist Anti-Aging Eye Gel en zorgt voor een gehydrateerde huid rondom de ogen en het verzacht fijne lijntjes en rimpels.
Hoppa, frisse blik gegarandeerd.

MARIO BADESCU - FACIAL SPRAY

Cosmania beauty box 2017

Niet gelogen, één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken. Mario Badescu. Hier heb ik al vaker over geschreven en ook over dit specifieke product. Ook een volledige review van de Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea vind je op maycate.com.
Deze mist is heerlijk verfrissend omdat er aloë, komkommer en groene thee in zit. Je kunt de spray trouwens ook gebruiken als setting spray om je make-up op zijn plaats te houden. Hij ruikt ook erg lekker trouwens!

THIS WORKS - PRIMER/MOISTURIZER/MASKER

Cosmania beauty box 2017

Voor de perfecte selfie gebruik je de In Transit Camera Close-up van This Works. Een merk dat ik nog niet heb gebruikt maar waar ik heel nieuwsgierig naar ben.
Dit product is een 3-in-1 item, namelijk een primer, een moisturizer en een masker in één. Het maakt je huid super glad en verbergt de kleine oneffenheden. Dus perfect voor een close-up!

COWSHED - SHOWERGEL

Cosmania beauty box 2017

Cowshed is ook een mega fijn merk. Deze Showergel bevat essentiële oliën, citroengras, gember en rozemarijn. Daardoor ruikt de showergel superlekker fris. Mocht je moeite hebben om ’s morgens uit bed te stappen dan krijg je vast energie van deze showergel.

MALIN + GOETZ - GEZICHTSREINIGING

Cosmania beauty box 2017

Ik hou van flesjes met letters erop! Het merk Malin + Goetz kende ik nog niet dus erg leuk om in de box te vinden. Dit is de Grapefruit Face Cleanser die lief en zacht is voor je huid. Het is een milde reinigingsgel die schuimt en geschikt is voor elk huidtype. Hij ruikt inderdaad ook erg zacht naar grapefruit. Lekker! Niet te overheersend.

LIVING PROOF - DROOGSHAMPOO

Cosmania beauty box 2017

Ook dit merk is nieuw voor mij. De Living Proof – Full Dry Volume Blast is een droogshampoo dat futloos en slap haar voorgoed laat verdwijnen. Het product heeft zelfs een award gewonnen (hoe kan ik dit dan nog niet kennen? Shame on me!). De droogshampoo ruikt overigens heel erg lekker, niet te zoet maar gewoon naar net gewassen haar in de kapsalon.

PETER THOMAS ROTH - REINIGER

Cosmania beauty box 2017

Dit is een product wat helemaal nieuw voor mij is qua concept. Namelijk een gezichtsreiniger met modder. De Irish Mood Mud Cleanser van Peter Thomas Roth is een cleanser met 9000 jaar oude Ierse modder die belooft alle onzuiverheden te verwijderen. Het ruikt niet zo lekker en is inderdaad zwart van kleur maar het werkt als een tierelier! 9000 jaar oude Ierse modder, hoe komen ze er eigenlijk op vraag ik me af…

NAILBERRY - NAGELLAK

Cosmania beauty box 2017

Nailberry heeft prachtige potjes nagellak. Deze L’Oxygéné die verkrijgbaar is in 26 kleuren is een nagellak die ‘ademt’. Superfijn als je gezonde nagels wilt. Ook zit er een minimum aan chemicaliën in. Er is veel vraag naar dit soort producten dus vind het heel tof dat deze nagellak in de box is te vinden.

AURELIA - MOISTURISER

Cosmania beauty box 2017

Een MEGA lekker merk is Aurelia. Al eerder schreef ik een review over de producten van dit merk. De Cell Revitalise Day Moisturiser had ik dan niet eerder uitgeprobeerd. Maar ik was echt heel tevreden met de andere producten dus dat kon niet fout gaan. En inderdaad, hij is heerlijk. Deze dagcrème bevat probiotische peptiden en 100% bio-organische ingrediënten. En weet je, ze ruiken écht heel fijn!

NEAL'S YARD REMEDIES - MASKER

Cosmania beauty box 2017

Het kleimasker van Neal’s Yard Remedies is een intensief voedende treatment om het vochtgehalte van de huid te herstellen, de huid voller te maken en ook de lijntjes te verminderen. Het masker heet White Tea Enriching Facial Mask en ruikt superlekker als je van kleimasker geur houdt. Ik in ieder geval wel. Het merk kende ik hiervoor nog niet maar ik ga hier zeker wat van aanschaffen. Lekker zeg!

KORRES - LIP BUTTER

Cosmania beauty box 2017

Voor de lipjes natuurlijk ook een product. Zeker in de winter moet je je lippen goed verzorgen. De Lip Butter van Korres is in zes verschillende tinten verkrijgbaar en ruikt en smaakt heerlijk! Ik heb de mango variant, lekker fruitig! Bijkomend voordeel: je lippen gaan er ook van glanzen. En als tip geef ik mee dat je de lip butter ook kunt gebruiken onder je matte lipstick om velletjes te voorkomen. Aanbrengen, de overtollige butter afdeppen met een tissue en daarna je lipstick eroverheen!

FIRST AID BEAUTY - PRIMER

Cosmania beauty box 2017

Van dit merk ben ik ook fan. Al eerder schreef ik een artikel over First Aid Beauty. Deze Hello Fab – Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer is de perfecte primer voor mij. Het zorgt er niet alleen voor dat je make-up beter blijft zitten en mooier oogt maar het verzorgt je huid ook. Er zitten namelijk superfoods in verwerkt, het hydrateert je huid en geeft je een subtiele glowy look. Sexy!

ELEMENTAL HERBOLOGY - SHEET MASK

Cosmania beauty box 2017

In deze tijd mag een Sheet Mask niet meer ontbreken in een beauty box. Dit is de Nutrition Infusion Sheet Mask van Elemental Herbology. Dit masker zorgt voor een heldere huid en hydrateert je huid intens. Het masker zit boordevol vitaminen, rijke ingrediënten en enzymen. Heerlijk om lekker mee op de bank te hangen. Ik ken het merk overigens niet maar de naam klinkt super interessant! Vind je ook niet?

SQUALAN PURE - GEZICHTSOLIE

Cosmania beauty box 2017

Oke! Voor mij is het nu echt compleet. Ik ben gek van gezichtsoliën, dat heb ik al zo een 300 keer verteld. Deze Facial Oil van Squalan Pure is een olie met 100% zuivere squalaan. Dat is een hele fijne huidbeschermer. Wat ik sowieso ook erg leuk vind is dat er een rollerball bovenin zit in plaats van een pipet. Hierdoor is deze olie (in ieder geval de kleine versie) heel geschikt om mee te nemen in je tas voor on the go.

LEBON - TANDPASTA

Cosmania beauty box 2017

Ik rook de hele tijd al een lekkere geur. Het doet me denken aan pepernoten.. Het is dus de Tandpasta van Lebon! Het ruikt in ieder geval heerlijk. Naar pepernoten maar toch met een vleugje mint. Ik heb nog niet eerder zoiets geroken in een tandpasta. Deze pasta is gemaakt van pure, organic ingrediënten en is vrij van slechte synthetische ingrediënten. Fijn product om te leren kennen!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De Cosmania Beauty Clutch is natuurlijk te koop bij Cosmania.
Het is de ideale manier om producten te leren kennen en ook om even lekker wat tijd voor jezelf te maken. Pak de box erbij, kaarsjes aan en ga heerlijk ontspannen met de producten uit de doos.
Er komt ook een soort ‘menukaart’ bij waarop precies staat welke producten je vindt in de doos, waar ze goed voor zijn en hoeveel ze kosten. Mocht je een product dus toch echt erg lekker vinden dan kun je ze heel makkelijk terugvinden op de website van Cosmania.nl.

Wat vind jij van zo een natuurlijke, beauty box?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May