Eerder zagen jullie al een aantal artikels over de make-up van Bobbi Brown. Maar wisten jullie dat het merk ook huidverzorging heeft? In dit artikel ga ik de Soothing Cleansing Oil laten zien en vertel ik jullie ook wat ik ervan vind!

BOBBI BROWN

BOBBI BROWN CLEANSING OIL REVIEW

Bobbi Brown is één van mijn favoriete high-end merken en ik heb al aardig wat producten van dit merk in mijn stash.
De producten van Bobbi bevallen mij altijd heel goed en in dit artikel laat ik jullie een héérlijk huidverzorgings-product zien van het merk.
Ben je benieuwd naar eerdere reviews? Die kun je hier vinden. Vandaag heb ik het over de Soothing Cleansing Lotion.

SOOTHING CLEANSING OIL

BOBBI BROWN CLEANSING OIL REVIEW

Ik word altijd heel blij van de make-up van Bobbi Brown. Maar ik ben net zo gek van huidverzorging en de skincare van Bobbi Brown laat mijn hart ook iets sneller slaan.
Het uiterlijk is al prachtig maar ze hebben ook echt heel fijne producten voor de huid.
De Soothing Cleansing Oil is een reiniging voor het gezicht die de make-up en vuil doen laten smelten en verwijderen van de huid. De olie is verrijkt met jasmijn extract en plantaardige oliën en tasten daardoor niet het natuurlijke evenwicht van de huid aan.

BOBBI BROWN CLEANSING OIL REVIEW
BOBBI BROWN CLEANSING OIL REVIEW

Ik ben dus echt een skincare groupie. Het reinigen van mijn huid, het verzorgen van mijn huid, ik doe het nog steeds iedere ochtend én avond met heel veel plezier.
Ik kon ook niet wachten om deze olie te proberen. Als eerste is de geur echt mega lekker! Ik ruik de jasmijn en het geeft me een luxe gevoel en het ruikt naar natuurlijke producten. Geen enge geurstoffen dus.
Ook vind ik olie altijd superfijn. Zeker voor in de avond.
Als eerste breng je de olie aan op het gezicht met je handen en masseer je de huid lekker in, overal. Dat is al een klein ontspan momentje 🙂 Vervolgens spoel je de olie af met warm water en spoel je dus al het vuil van de huid.
Wat ik zelf graag doe is het aanbrengen van de olie (twee pompjes) op mijn huid om het vervolgens met vochtige wattenschijfjes te verwijderen. Hierdoor zie je dan ook echt het vuil wat van je huid afkomt en kom je ook bij ieder plekje, zelfs bij de kleinste hoekjes.
Mijn make-up wordt inderdaad allemaal verwijderd en als ik geen make-up heb gedragen zie ik ook vuil op mijn wattenschijfje zitten. Het product doet dus wat het zegt én het is heerlijk in gebruik!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Bobbi Brown is verkrijgbaar bij alle bekende parfumerieën zoals bijvoorbeeld Douglas en Ici Paris XL.
Ook kun je het merk vinden bij de Bijenkorf en Hudson’s Bay waar je ook een counter vindt met Bobbi Brown specialisten. Als je dus niet precies weet welk product je nodig hebt of je advies nodig hebt bij het aanschaffen van een product of simpelweg even wilt snuffelen aan de skincare items, dan zou ik eventjes langs één van de counters gaan!
De Soothing Cleansing Oil heb je voor gemiddeld €45.

Heb jij de huidverzorging van Bobbi Brown al een keer geprobeerd?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May