The Flat Brush van The Insiders is eigenlijk een goedkopere versie van de (mega dure) Mason Pearson borstel. Jullie kennen het vast wel. Is de borstel net zo fijn of valt ‘ie toch tegen? Ik probeerde het uit na jaren een MP. borstel te hebben gebruikt. In het artikel vind je wat ik ervan vond.

THE INSIDERS

THE FLAT BRUSH: BESTE BRUSH OOIT?

The Insiders is een professioneel haarmerk die is gevormd door verschillende haarspecialisten. Kapsters, catwalk stylisten, kleur specialisten en gezond-haar-specialisten.
Ieder product van het merk is ontwikkeld, gevormd en getest door deze professionals die iedere dag met haar te maken krijgen. Het testen van de producten wordt ook door de specialisten zelf gedaan en als het niet goed genoeg is dan sturen ze het gewoon terug naar het laboratorium.
Verder bevatten de producten veel natuurlijke ingredienten waardoor er geen parabenen in de producten zitten én ook is het merk volledig dierproefvrij.
Al eerder heb ik de producten van The Insiders geprobeerd en die vind je allemaal hier. Maar vandaag heb ik het over de Flat Brush.

THE FLAT BRUSH

THE FLAT BRUSH: BESTE BRUSH OOIT?

De Flat Brush is één van de nieuwe producten van The Insiders en is ontworpen van speciaal geselecteerde borstelharen die de hoofdhuid stimuleren en een boost geven aan je haar. Hallo glans!
In de borstel vind je everzwijnharen, deze verhogen de glans door de buitenste laag van je haar af te sluiten en de natuurlijke oliën die vaak op de hoofdhuid aanwezig zijn worden tot naar de punten geborsteld. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de kwaliteit en de elasticiteit van je haar beter wordt.
Naast de everzwijnharen vind je ook nylon borstelharen, deze zijn extra lang en zorgen daardoor voor extra grip zonder te blijven haken.
Tot slot heeft de borstel een zacht kussen dat zorgt voor je hoofdhuid. Je doorbloeding wordt beter, en het vermindert haarbreuk.

De borstel is te koop voor €74,95, en nu denk je waarschijnlijk WOAH wat een hoop geld voor een borstel. Ja, dat is het ook. Ik heb ooit met pijn in mijn hart een haarborstel gekocht van boven de €100 en ik heb er nooit spijt van gehad. Want het is écht een investering. Deze lijkt heel erg op de Mason Pearson borstels maar is goedkoper. Ook een investering? Jazeker!

THE FLAT BRUSH: BESTE BRUSH OOIT?
THE FLAT BRUSH: BESTE BRUSH OOIT?

Ja, ik geef het eerlijk toe. Het is een hoop geld voor een borstel. Maar als je het hebt dan is het wel een aanrader. Sinds ik een borstel van everzwijnenhaar heb wil ik niet anders meer.
Het borstelt heel prettig, haalt klitten uit het haar zonder dat het pijn doet en je haar gaat er écht meer van glanzen. Helemaal als je de borstel in combinatie met de föhn of een stijltang gebruikt.
Zoals ik al aangaf lijkt de borstel dus heel erg op de borstels van Mason Pearson en ik moet eerlijk zeggen dat ik vrijwel geen verschil in kwaliteit zie, wel in prijs. En daar ben ik blij om!
Mijn MP borstel staat nu al 8 jaar aan mijn zijde, en hoewel ik hem wel heb schoongemaakt begint ‘ie toch wat af te raken. Deze is dus de perfecte vervanger. Ik ga ervan uit dat ook deze borstel wel een aantal jaren mee gaat.
Als je hem eens in de zoveel tijd schoonmaakt met een milde shampoo en warm water dan is de borstel weer als nieuw en gaat hij ook veel langer mee.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Deze borstel en ook de andere borstels en producten van dit merk zoals shampoos en hairstyling producten vind je bij de webshop Salon B.
Ook kun je de producten natuurlijk kopen bij alle Salon B’s in Nederland. Wil je weten waar een Salon B in jouw buurt zit? Dit kun je ook checken op de website. Voer je postcode in en de dichtstbijzijnde salon staat meteen in je beeld!

Geef jij veel geld uit aan haarproducten of liever zo goedkoop mogelijk?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May