Ben je nog op zoek naar een nieuwe parfum, een bloemige geur met muskusnoten. Zoek dan niet verder! Scent of a Dream is een Charlotte Tilbury parfum en got you hooked wanneer je het ruikt. 

CHARLOTTE TILBURY

SCENT OF A DREAM: CHARLOTTE TILBURY PARFUM

De naam van het merk is ook de oprichtster van het merk; Charlotte Tilbury. Een prachtige dame trouwens! Haar missie is om iedere vrouw de mooiste versie van zichzelf te kunnen laten zijn. Love it.
Van oorsprong is Charlotte visagiste en heeft dan ook de nodige ervaring in de make-up wereld. Zo heeft ze haar merk dan ook opgericht, door de ervaring weet zij welke producten een vrouw mooi maken en wat het meest fijne is om te gebruiken. Een merk dat tot één van mijn persoonlijk favoriete merken hoort. Charlotte Tilbury.. Zucht..
Oh en by the way, Charlotte Tilbury test niet op dieren!

SCENT OF A DREAM PARFUM

SCENT OF A DREAM: CHARLOTTE TILBURY PARFUM

Wat de parfum Scent of a Dream zo speciaal maakt is dat het is ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebeid van neurowetenschappen en geur. Dat betekent dus dat het een wetenschappelijk feit is dat deze geur zorgt voor aantrekkingskracht.
De geur wordt omschreven als magisch en combineert extracten van bloemen en muskus met nieuwe psychoactieve ingrediënten. Klinkt nogal interessant hè?

SCENT OF A DREAM: CHARLOTTE TILBURY PARFUM
SCENT OF A DREAM: CHARLOTTE TILBURY PARFUM

Ik moet zeggen dat ik het doosje en het flesje echt prachtig vind. Het doet me inderdaad denken aan iets magisch vanwege de vorm. Als een soort van toverdrankje.
Het geurtype van deze parfum is bloemig, zelf ben ik niet zo van alle bloemengeuren maar deze ruikt vooral lekker fris en toch zwoel door de toevoeging van muskus. Het is geen intense bloemengeur gelukkig, die doen me soms aan oma’s denken namelijk.
Het is een eau de parfum dus de geur blijft ook lekker lang ruiken. Zeker als je een beetje op je kleding of in je haar sprayt. Lekker!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Charlotte Tilbury zijn allemaal te koop bij de Bijenkorf. Online, maar natuurlijk ook in de winkel waar je overal aan kan snuffelen en ook kan proberen en voelen.
De parfum is in drie verschillende maten te koop. De kleinste kost €68,50 (30ml), de middelste €90 (50ml) en de grootste €127 (100ml). En als ik je een tip mag geven als je iets meer budget hebt… Ga dan voor de adventskalender! Die heeft namelijk zó een hoog musthave gehalte. Daar zitten nóg meer heel fijne producten in!!
Happy shopping babes!

Welk geurtype is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May