Speciaal op eerste kerstdag een artikel over een gezichtsolie waar ik momenteel niet vanaf kan blijven.
Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek van olie en heb ik sinds kort de Clarins Face Oil ontdekt. 100% natuurlijk en de geur is to die for. Genieten dit! Lees even verder om alle informatie te bekijken en te lezen.

CLARINS

CLARINS FACE OIL REVIEW

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

GEZICHTSOLIE

CLARINS FACE OIL REVIEW

Like I said, ik ben dól op gezichtsoliën. Toen ik koffie aan het drinken was met de Clarins PR medewerkster (was heel gezellig trouwens), kwam dit ter sprake en vond ze dat ik de gezichtsolie van Clarins dus ook moest proberen. Obviously.
Bij deze! De officiële naam van de olie luidt: Clarins Huile Lotus: Face Treatment Oil. Deze olie is vochtregulerend en dus geschikt voor de gecombineerde én de vette huid. Zelf heb ik een gecombineerde huid.
De olie heeft een verhelderende werking en reguleert de talgafscheiding, bevat 100% pure plantenextracten en nul komma nul conserveringsmiddelen.
De olie bevat onder andere essentiële olie met rozenhout, geranium en lotusextracten die de poriën reinigt en verkleint en de huidstructuur verfijnt. De toegevoegde hazelnootolie vermindert en kalmeert roodheid in het gezicht en verder voorkomt de olie vochtverlies en de fijne lijntjes.
Hoppa! Klinkt dus enorm goed!

CLARINS FACE OIL REVIEW
CLARINS FACE OIL REVIEW

Oké, wat vind ik? Sowieso vind ik een gezichtsolie bijna altijd wel lekker. Laat je niet misleiden want een gezichtsolie kan gebruikt worden met alle huidtypen. Vroeger dacht ik ook dat je er puistjes van kreeg, dat is absoluut niet waar. Als je tenminste de juiste gezichtsolie gebruikt.
Deze olie bevat alleen maar plantaardige ingrediënten, wat betekent dat je huid er niet op zal reageren in de vorm van overproductie van talg of ontstekingen. Juist niet, want de olie is ook bedoeld voor de gecombineerde en vette huid en zorgt ervoor dat je juist niet teveel talg produceert.

Meng een klein drupje met je foundation voor een glowy effect

Ik snap wel dat je de olie niet overdag wilt gebruiken, dat doe ik zelf ook niet. Hoewel het wel heel mooi is om een klein drupje met je foundation te mengen voor een glowy effect. Zeker met een wat drogere huid is dit fijn.
Ik gebruik de olie in de avond. Als ik mijn gezicht heb gereinigd. Héérlijk. De geur van deze olie is verslavend, hij ruikt zó lekker. Ik ruik de sandelhout en de lavendel het meest, sandelhout overheerst trouwens. Zo lekker!
Ook voelt de olie echt superfijn en voelt mijn huid in de ochtend heel lekker zacht, gehydrateerd en glad.
Dus ben je nog op zoek naar een fijne gezichtsolie? Dan raad ik je deze absoluut aan, op nummer 1!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Clarins is te koop bij verschillende parfumerieën. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie vinden.

Prijs:
Clarins Lotus Face Treatment Oil €48 (30ml)

Gebruik jij wel eens een gezichtsolie?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May