Heb je onder de boom een heel vieze parfum gekregen? Of net niet wat je wilde? Gewoon ruilen dus, of jezelf verwennen met een parfum die je wél lekker vindt. In dit artikel vertel ik wat ik vind van Wonderlust van Michael Kors. Een sexy en sensuele geur. Althans, zo wordt deze omschreven. Benieuwd? Lees dan even verder.

MICHAEL KORS

WONDERLUST: PARFUM VAN MICHAEL KORS

Michael Kors kennen we allemaal wel van de handtassen. Ik zou liegen als ik zeg dat ik nooit een tas van Michael Kors heb gehad. Ik heb er zelfs 4 gehad waarvan ik er 1 nog steeds met veel plezier gebruik.
De heer Kors is dan ook van oorsprong een Amerikaans mode designer en zet zich ook vaak in voor de minder bedeelden in de wereld. Zo steunt hij verschillende stichtingen die zich inzetten voor armere mensen, mensen met HIV/AIDS, en een stichting die het hongerprobleem in de wereld aanpakt. Mooi om te weten toch?
Naast tassen vind je ook kleding, schoenen, zonnebrillen en nog veel meer in de collecties. Maar dus ook parfums! Vandaag heb ik het over de Wonderlust parfum.

WONDERLUST

WONDERLUST: PARFUM VAN MICHAEL KORS

Wonderlust is een eau de parfum. Waar ik altijd wel de voorkeur aan geef boven een eau de toilette.
De geur wordt omschreven als boeiend, zelfverzekerd en sexy.
De geur is geïnspireerd door het exotische, het onverwachte en het onbekende. Het is een warme, oosterse geur met een bloemig karakter door de amandel en heliotroop. Denk aan kernaroma’s met houtachtige ondertonen en roze peper die het net iets kruidiger maakt.

WONDERLUST: PARFUM VAN MICHAEL KORS
WONDERLUST: PARFUM VAN MICHAEL KORS

Zelf ben ik niet zo gek van mega bloemige geuren. En dat is deze dan ook gelukkig niet. Hij is wel bloemig maar heeft ook een kruidige toon. Het Oosterse vind je er toch in terug en dat vind ik lekker.
Het doosje en de flacon vind ik supermooi! Door de perzik-achtige kleur komt het heel zacht op me over en bedenk ik er een lieve geur bij.
De geur komt op mij heel sensueel over en ik kan er zelf de hele tijd aan blijven ruiken. Ook mijn vriend vindt de geur echt heel lekker.
Het is een eau de parfum dus de geur is intenser dan een eau de toilette, de geur blijft niet de hele dag hangen. Dat vind ik wel iets jammer. Een tip om de geur toch langer te laten ruiken: spray wat op je kleding en in je haar.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De geuren van Michael Kors zijn onder andere te koop bij Douglas.

Prijs:
Michael Kors Wonderlust Sensual Essence €55 (30ml) €80 (50ml) en €107 (100ml)

Heb jij de geuren van Michael Kors al geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May