De nieuwste foundation van Vichy is Dermablend. Een dekkende en corrigerende foundation. Perfect voor mensen met acné, roodheden en hyperpigmentatie. Belooft een heleboel dus. Ik was zó benieuwd. Zelf heb ik wat last van roodheden door een lichte vorm van rosacea. Dus ik neem de proef op de som en laat jullie zien wat bij mij het resultaat is.

VICHY

VICHY DERMABLEND FOUNDATION REVIEW

Iedereen kent Vichy wel denk ik? In de apotheek is dit altijd hetgeen waar ik naar kijk als ik moet wachten en staat het bekend om haar heerlijke producten.

Vichy bevat thermaal water wat een therapeutische werking heeft

In alle producten van Vichy zit thermaal water uit (hoe raad je het zo) het dorp Vichy verwerkt. Dit mineraal water komt uit een vulkanisch gebied en het zit vol met 15 mineralen en sporen-elementen.
Dit thermaal water is door dokter Haller gevonden en verwerkte therapeutische water in cosmetica producten. En Vichy was born!
Ben je benieuwd naar andere producten van Vichy (huid- en haarverzorging)? Hier vind je de vorige artikels.

DERMABLEND

VICHY DERMABLEND FOUNDATION REVIEW

Dermablend bestaat uit een hele collectie. Denk aan concealers, poeders en foundations. Speciaal voor de problematische huid. Of als je gewoon van een goede dekkende foundation houdt.
De foundation van Dermablend is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. De kleur in deze review is de 25. Nude. Voor mij perfect in de winter.
De foundation belooft een 16 uur lange perfecte dekking die voelt als een ‘blote’ huid. Heb je last van donkere vlekken (zoals hyperpigmentatie), rode vlekjes, oneffenheden, acné, littekens en donkere kringen dan is dit de foundation voor jou.
Wat de foundation nog meer bijzonder maakt is dat het een hypoallergene formule heeft met een hoge huidtolerantie. Is het product dermatologisch getest op de gevoelige huid, is niet-comodogeen en bevat SPF35. Ook zorgt de foundation voor 24 uur hydratatie.

VICHY DERMABLEND FOUNDATION REVIEW
VICHY DERMABLEND FOUNDATION REVIEW

Ik swatch altijd eerst op mijn hand en ik was redelijk impressie. Hoewel het op de hand toch altijd anders uitpakt dan op het gezicht.
Ik zag wel meteen dat de foundation goed dekkend is. Ook vind ik de textuur prettig. Het is een romige crème die niet té vloeibaar is en ook niet zo dik. Hierdoor brengt het prettig aan. Ik doe dit met mijn vingers om de meeste dekking te creëren. Je kunt natuurlijk ook een blender of kwast gebruiken, wat je zelf prettiger vindt.
Toen ik het op mijn gezicht deed was ik echt heel blij verrast! Wat een goede dekking en hoe egaal! Serieus! Ik was positief verrast. Ook de finish bevalt me heel goed, want het is heel dekkend maar totaal niet cakey. Dit soort foundations zijn er niet veel.
Ik gebruik deze foundation het liefst in de winter, maar als je last hebt van een probleemhuid kun je deze foundation ook prima in de zomer gebruiken. Want het voelt namelijk prettig aan, het geeft geen cakey gevoel en zo ziet het er dus ook niet uit.

Op de foto’s hieronder zie je het voor- en na resultaat. Ik heb de foto niet bewerkt of aangepast met photoshop. Zoals je ziet is het een heel natuurlijk effect en dekt het echt mega goed.
Ik heb voor de duidelijkheid geen enkel ander make-up product gebruikt dan de dermablend foundation voor de foto’s.

BEFORE

REVITALASH GIFT COLLECTION VOOR MEGA LANGE WIMPERS

AFTER

REVITALASH GIFT COLLECTION VOOR MEGA LANGE WIMPERS

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Vichy zijn vaak verkrijgbaar bij je eigen apotheek. Hier kunnen ze je ook goed adviseren welke producten voor jou het beste werken met jouw specifieke huidtype.
Voor een heel gevoelige huid kun je beter kiezen voor La Roche Posay maar daar komt later deze maand nog een artikel over.
Wil je de producten online bestellen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Via de Nederlandse website van Vichy. Om direct naar de pagina te gaan van de foundation klik je hier.

Prijs:
Vichy Dermablend Corrigerende Foundation €22,95

Gebruik jij een dekkende of een natuurlijke foundation?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May