Ja, de feestdagen zijn alweer over.. Of tenminste, de kerstdagen. Etos heeft namelijk speciaal voor de decemberdagen een limited edition lijn uitgebracht. Spicy Mandarin. Wat je daarbij kan verwachten? Nou, precies wat de naam zegt. Lees je mee?

Etos Spicy Mandarin

Speciaal voor de feestdagen ontwikkelde Etos de luxe, weldadige wellness-lijn: Spicy Mandarin. De producten zijn verrijkt met de delicate en verwarmende geur van mandarijn, vanille en kaneel.
In de lijn vind je onder andere een bodycream, een decolleté fluid, een showerfoam en bad tabletten.

BODYCREAM

ETOS SPICY MANDARIN

Ik begin met de Bodycream. Deze zit in een lekker grote roze met goudkleurige pot. De bodycream bevat shimmers (niet verwarren met glitters, het is namelijk niet zo heftig) en geven je huid daardoor dus een prachtige glans die vooral door de lichtweerkaatsing heel mooi is.

ETOS SPICY MANDARIN
ETOS SPICY MANDARIN

De cream is eigenlijk meer een lotion. Hij is namelijk vloeibaarder dan ik bij een cream zou verwachten. Ik zou het daarom prettiger hebben gevonden als het in een flesje zou zitten. Maar potten zien er eenmaal wel mooier én luxer uit.
De shimmers zijn subtiel en geven echt net dat beetje extra aan je huid. Denk aan je benen (wow) of je schouders met een mooie shimmer.
En dan de geur, ik verwachtte er veel van. Mijn mede Etosfriends zijn er namelijk gek van! Ik niet… Sorry, het is gewoon niet mijn ding. Het ruikt wel lekker fris en ik ruik de mandarijn zeker terug. Maar de combinatie met vanille en kaneel daarbij doen het voor mij gewoon niet.. Jammer wel eigenlijk. Ik kan niet altijd laaiend enthousiast zijn..

SHOWERFOAM

ETOS SPICY MANDARIN

De Enriching Shower Foam is dus natuurlijk een douche schuim. De schuim wordt omschreven als rijk schuimend en romig en zorgt voor een heerlijk gevoel onder de douche.
Deze kleuren wijken wel wat af van de bodycream. De fles is namelijk echt rood. Lekker kerstig.

ETOS SPICY MANDARIN
ETOS SPICY MANDARIN

Ik heb voorzichtig gespoten, uit ervaring weet ik namelijk dat de televisie ook onder kan komen te zitten… Deze foam is inderdaad echt een gel die verandert in een foam wanneer het de fles uitkomt. Ik vind een foam zelf altijd fijner dan een gel. Het voelt zachter en geeft je net dat luxe gevoel.
De geur is exact hetzelfde als de bodycream. Dus voor mij, nee. Ik hou het bij de vorige editie van de Etos Showerfoam.

SPARKLING DECOLLETÉ FLUID

ETOS SPICY MANDARIN

En tot slot is er nog de Sparkling Decolleté Fluid. Een lotion die, inderdaad, bedoeld is voor het decolleté. Heb je dus een laag decolleté dan is het extra mooi als je er wat sparkles/glans aan toevoegt. De lotion is ook nog eens verzorgend dus dat is mooi meegenomen.

ETOS SPICY MANDARIN
ETOS SPICY MANDARIN

Deze lotion lijkt heel erg op de Bodycream. Maar dan ietsje dunner qua structuur. Hier vind je ook de subtiele shimmer in wanneer je het aanbrengt.
Ook deze heeft dezelfde geur als de rest. Deze zou ik nog wel kunnen gebruiken omdat het niet zo overheerst als je alleen je decolleté insmeert. Want het idee zelf vind ik heel erg leuk. Hopelijk komt deze ook nog in andere geurlijnen terecht.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Je zal het vast niet raden, maar al deze producten zijn te koop bij Etos ?
Iedere Etos heeft ze in het assortiment, dus ook de Etos bij jou in het kleine dorp. Via de website van Etos kun je helaas de producten (nog) niet bestellen maar via ah.nl kan dat dan weer wel!

Prijzen:
Etos Shimmering Bodycream Spicy Mandarin €5,99 (200ml)
Etos Sparkling Decolleté Fluid Spicy Mandarin €5,99 (50ml)
Etos Enriching Showerfoam Spicy Mandarin €4,99 (200ml)

Heb jij een favoriete Etos geurlijn? Of juist een minst favoriete?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review
Disclaimer

May