Glitter en oud en nieuw passen op elkaar als een pot op een deksel. Dus net een dagje voordat het feest losbarst laat ik je nog even het All-in-One Arctic palette zien van Kiko Milano. Want wat een plaatje is dat!!

KIKO MILANO

KIKO MILANO - ARCTIC HOLIDAY PALETTE

Misschien heel gek, maar Kiko Milano komt uit Italië. Natuurlijk, Milano ;-). In 1997 begon het merk en heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Sinds kort wordt het merk namelijk zelfs in Amerika verkocht.
Het motto van Kiko is om alle vrouwen het gevoel te geven van luxe en schoonheid zonder dat je portemonnee helemaal wordt leeggehaald. Het merk valt dus niet in het hoge segment, maar ook zeker niet in het allerlaagste segment. Het is betaalbare fijne en mooie make-up!
Verder is Kiko lekker dierproefvrij en zijn ze het laatste jaar overal winkels aan het opengooien. Grote kans dus dat er ook een Kiko Milano shop zit in jouw stad!

ARCTIC HOLIDAY ALL-IN-ONE PALETTE

KIKO MILANO - ARCTIC HOLIDAY PALETTE

Het Arctic Holiday All-In-One Palette is het laatste palette in 2017 van het merk. Het is namelijk geïnspireerd op de winter, zoals de naam het al zegt.
Het palette bevat gezichts- en oogmake-up zodat je alles bij de hand hebt. Het bevat namelijk 2 sculpting poeders, een blush, een highlighter en 9 soorten oogschaduw (die je ook nog eens voor je brows kunt gebruiken).
Maar wat voor mij het belangrijkste was om enthousiast te worden was de buitenkant. Yes I am a sucker for glitters. Je ziet het misschien niet zo goed op de foto’s maar de buitenkant is van glitter en die sparkelt echt DIK!

KIKO MILANO - ARCTIC HOLIDAY PALETTE
KIKO MILANO - ARCTIC HOLIDAY PALETTE

De poeders in het palette zijn zacht en hebben weinig last van fall-out. Wat erg fijn is. Ook vind ik het heel fijn dat er keuze is uit matte én glitter oogschaduw. Hierdoor kun je echt een complete look maken en zelfs heel veel verschillende creaties maken.
De kleuren van de oogschaduw vind ik mooi, allemaal warm en de onderste drie kleuren die je ook voor je brows kunt gebruiken zijn ashy-toned.
De oogschaduw met shimmer/glitter zijn mega goed gepigmenteerd! Die vind ik het mooist.
De sculpting poeders zijn in een lichte bronzy kleur en een wat donkerdere kleur. Hierdoor kun je perfect shapen of alleen de kleur gebruiken die je zelf het best bij je huid vind passen.
De highlighter is POPPING, SUPERmooi! Serieus. En de blush vind ik persoonlijk iets te roze. Maar als je het wat mengt met de sculpting poeder dan is het prima te doen.

SWATCHES

KIKO MILANO - ARCTIC HOLIDAY PALETTE
KIKO MILANO - ARCTIC HOLIDAY PALETTE

First of all, the highlighter is LIFE. Die komt in mijn favorietenlijstje. Ik kan me ook wel voorstellen dat je benieuwd bent naar de looks die je ermee kunt maken.
Well, het is een beetje druk de laatste tijd (december hè) maar de looks komen écht voorbij op mijn Instagram heel binnenkort. Volg me dus nog even als je dat nog niet doet!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Kiko Milano is te koop in de winkels van Kiko Milano zelf. Wil je weten of er bij jou een Kiko winkel in de buurt zit? Dat kun je hier even checken. Verder kun je natuurlijk gewoon online shoppen als je lekker thuis wil blijven.

Prijs:
Arctic Holiday All-In-One Palette €19,95

Ga jij voor een glitterlook morgen?

May