Na de kerstdagen en New Years Eve kan je huid wel een boost gebruiken. Al het eten, drankjes en andere gezelligheid zie je toch terug aan je huid. De gouden tip is om de Detox Booster te gebruiken van Clarins. Ideaal als kuurtje of als detox boost de dag na je wilde avondjes. Lees je mee?

CLARINS

Clarins detox boost

Clarins is een heerlijk merk dat van oorsprong uit Frankrijk komt. Het staat bekend om een luxueus en high-end merk dat huidverzorging, make-up en parfum ontwikkeld.
Clarins is een familie bedrijf (zo leuk altijd om te horen) en werd in 1954 opgericht door de student Jacques Courtin-Clarins. Nog niet eens zo heel lang geleden is deze meneer overleden, in 2007 namelijk. Zijn zoon Christian Courtin-Clarins heeft het stokje overgenomen waardoor het merk precies hetzelfde blijft zoals zijn vader dat zou willen. Luxe, kwaliteit en exclusiviteit.
Clarins staat er bekend om dat de producten worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals planten. Daardoor zullen de producten dus nooit zorgen voor een geïrriteerde huid of allergieën. Zelfs de meest gevoelige huid vind Clarins fijn!
Benieuwd naar eerdere reviews/video’s over de producten van het merk? Die vind je hier.

DETOX BOOSTER

Clarins detox boost

De Detox Booster van Clarins is een huid booster, die al na één keer gebruiken resultaat belooft. De booster belooft de verstikte huid weer te laten ademen.
Denk aan een korte nacht, iets teveel glaasjes alcohol of een avond ongezond voer. Je kunt er dan voor kiezen om de booster te gebruiken. Ook kun je ervoor kiezen om het als kuur te gebruiken. Door het een week lang iedere avond te gebruiken. De huid wordt weer frisser en komt weer in balans.

Clarins detox boost
Clarins detox boost

De booster is voor mij een uitkomst als ik slecht heb geslapen, het heel druk heb of als het de tijd van de maand is. Het zorgt er namelijk voor dat ik een veel minder doffe huid heb én heb ik ook minder last van onzuiverheden die ik normaal gesproken wel krijg tijdens de ongesteldheid en drukke periodes.

Clarins detox boost

Ik meng ongeveer drie druppels door mijn crème/olie die ik aanbreng op mijn gezicht voor ik ga slapen. That’s it.
Het extract van groene koffie zorgt ervoor dat de huid wordt ontgift en ook bevat de booster dubbel hyaluronzuur wat zorgt voor een gehydrateerde huid.
De twee oplossingen voor een slechte huid. Ik meen het als ik zeg dat ik erbij zweer. Heerlijk vind ik deze booster.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Clarins is te koop bij verschillende parfumerieën. Zo kun je de producten bij Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie vinden.

Prijs:
Clarins Detox Booster €39,95

Wanneer merk jij dat je huid een boost nodig heeft?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May