Hét masker voor de gecombineerde- en vette huid. Het Rose Clay Masker van Origins belooft je zichtbare poriën te laten verdwijnen en onzuiverheden weg te werken. Ik ben gek van maskers en van Origins. De combinatie zou dus perfect moeten zijn. Ik probeerde het masker gelijk uit om te kijken wat ik ervan vind. Lees je mee?

ORIGINS

Origins roze klei masker

Origins is een huidverzorgingsmerk dat al bestaat sinds eind jaren ’80. Toentertijd was het een heel uniek merk omdat de producten vooral plantaardige ingredienten bevatte.
Niet alleen zagen zij de voordelen van planten voor de huid maar waren zij ook al heel bewust met het milieu bezig tijdens het proces van het maken van de producten.
Zo zijn ze de eerste die een recycle programma programma hadden voor de verpakkingen van de producten en werkten zij samen met stichtingen die veel voor het milieu doen.
Inmiddels 25 jaar later is het merk zo groot gegroeid dat het in bijna alle landen te koop is. En wij kennen het ook allemaal wel denk ik. Een merk met zo min mogelijk chemische toevoegingen en de huid helpen herstellen en verzorgen.
Meer ervaringen met producten van dit merk vind je hier.

ROSE CLAY MASKER

Origins roze klei masker

Het Rose Clay Mask van Origins is een zogezegd 2-in-1 masker. Het masker bevat roze klei uit de Middellandse Zee, Canadees Wilgenkruid en Jojoba kralen.
Hierdoor verhelpt het masker op een zachte manier de onzuiverheden en verfijnt het de huid. Verder worden de poriën verkleind waardoor ze niet meer te zien zijn en krijg je er meteen een stralende huid van. Yep, klinkt goed.

Origins roze klei masker
Origins roze klei masker

Het masker zit in een mooie roze tube en is echt een klei masker qua textuur. Lekker dik en goed aan te brengen op de huid. Het is de bedoeling dat je een redelijk dun laagje aanbrengt. Fijn, want hierdoor kun je het masker dus vaker gebruiken.
De geur is best verrassend. Een klei masker ruikt normaal gesproken niet zo lekker. Ook hier ruik je een zweempje klei maar het ruikt vooral lekker fris. Ik ruik denk ik het wilgenkruid. Geen idee, maar de geur is goed.
Het masker droogt snel op en je krijgt dat echte klei-effect. Namelijk een trekkerig gevoel. Vervolgens laat je na 15 minuten het masker wat schuimen met water en spoel je het vervolgens af.
Ik merk wel degelijk wat verschil als het gaat om de structuur van mijn huid. Het ziet er inderdaad wat gladder uit. Goed masker dus om te gebruiken voordat je je make-up aanbrengt. Voor een feestje, date of gewoon zomaar, omdat je eventjes me-time wilt.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Origins zijn te koop bij onder andere Douglas. Je kunt ze natuurlijk onlineaanschaffen maar je kunt er ook voor kiezen om even naar de winkel te gaan. De medewerkers kunnen je eventueel helpen met het uitzoeken van het juiste product.
Je kunt daar ook altijd even smeren en ruiken, dat vind ik zelf altijd wel fijn Dan weet ik ook hoe iets voelt en ruikt.

Prijs:
Rose Clay Mask €25,50 (100ml)

Gebruik jij wel eens een maskertje vóórdat je je make-up aanbrengt?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May