Heb je al eens van AHA gehoord? In de Smoothing Treatment van Paula’s Choice zit een mix van 4 verschillende AHA’s. In dit artikel vertel ik je wat dat precies inhoudt en waarom zoveel mensen zweren bij dit product. Lees je mee?

PAULA'S CHOICE

SMOOTHING TREATMENT VAN PAULA'S CHOICE

Paula’s Choice is een geweldig skincare merk waar ik al wat ervaring mee had. Wellicht ken je het merk wel al.
Dit merk specialiseert zich door heel ingewikkelde namen maar producten die vaak écht werken. Voor ieder probleem hebben ze een product en voor ieder huidtype is er ruimschoots keuze. Niet onbelangrijk: Paula’s Choice test niet op dieren. Groot voordeel!
Eerdere artikels over het merk kun je hier vinden. Maar vandaag staat het nieuwste product in de spotlights. Namelijk de  Smoothing Treatment met 10% AHA exfoliant!

WAT IS AHA

Eerst kort wat informatie over wat AHA nu precies inhoudt. Anders heb je echt geen idee wat dit product precies doet. AHA staat voor Alpha Hydroxy Acid. Dit zorgt ervoor dat de huid sneller vernieuwt doordat het oude huidcellen losmaakt. In huidverzorgingsproducten vind je vaak de volgende AHA varianten; glycolzuur en melkzuur.
Naast dat AHA’s de huid vernieuwen, helpt het ook om vocht vast te houden waardoor ze goed zijn te gebruiken bij een droge huid (BHA is effectiever voor een vette huid).
Wanneer je AHA’s gebruikt, zorg dan voor een goede SPF verzorging om de huid te beschermen, deze kan namelijk wat gevoeliger worden door het gebruik van AHA’s.

RESIST ANTI-AGING 10% AHA EXFOLIANT

SMOOTHING TREATMENT VAN PAULA'S CHOICE

Door naar het product. De Resist Anti-Aging Advanced Smoothing Treatment 10% AHA Exfoliant van Paula’s Choice is het nieuwste holy grail product van het merk.
Het is een soort lotion dat vier verschillende AHA’s bevat (glycol- melk- appel- en wijnsteenzuur) en 0,5% BHA bevat dat de huid kalmeert.
De lotion verwijdert dode huidcellen grondig, maar wel op milde wijze. Hierdoor gaat de huid weer stralen en wordt de huidtint egaler. Verder zorgt de lotion ook voor hydratatie van de huid.
Tot slot zitten in het product ook huidherstellende peptiden die de zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen en anti-oxidanten die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.

SMOOTHING TREATMENT VAN PAULA'S CHOICE
SMOOTHING TREATMENT VAN PAULA'S CHOICE

Allright, wat vind ik ervan. Ik ben sowieso al fan van het merk want het werkt echt. Het merk werkt met ingrediënten die ook worden gebruikt bij dermatologen en huidbehandelings-centra. Alleen dan in de mate dat het voor thuisgebruik mag worden verkocht.
Zo is 10% AHA echt heel hoog en werkt het ook écht.
Het product doet me een beetje denken aan een soort serum qua structuur, het is inderdaad melkachtig en is geurloos. Het is de bedoeling dat je dit product dagelijks of wekelijks (afhankelijk van het resultaat dat je wil en de gevoeligheid van je huid) gebruikt. 2 tot 3 druppels aanbrengen over het gezicht waarbij je de huid rond de ogen vermijdt (die is namelijk erg dun). Zelf gebruik ik het ongeveer 4 keer per week in de avond voordat ik mijn nachtcrème / olie aanbreng.
Na een aantal weken zie je echt al resultaat als het gaat om een egalere huid.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Paula’s Choice is verkrijgbaar via de webshop van Paula’s Choice zelf. Waar je heel gemakkelijk ook kunt kiezen voor producten speciaal gericht op jouw huidproblemen of huidtype.

Prijs:
Resist Anti-Aging Advanced Smoothing Treatment 10% AHA Exfoliant €40 (30ml)

Gebruik jij al Anti-Aging huidproducten?

Deze review bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May