Estée Lauders Double Wear is een favoriet van een HE-LE-BOEL vrouwen. Ook die van mij. Alleen soms wil je een iets minder dekkende foundation dragen. En guess what? De lijn heeft een nieuwe foundation uitgebracht. Namelijk de Double Wear Nude Water Fresh Foundation en in dit artikel laat ik je precies zien hoe het eruit ziet.

ESTÉE LAUDER

DE NIEUWSTE DOUBLE WEAR NUDE VAN ESTEE

Het merk Estée Lauder heeft echt geen introductie meer nodig. Het merk behoort tot één van mijn favorieten, al voor ik ging bloggen zelfs.
Ze verkopen heerlijke huidverzorgingsproducten én prachtige make-up. Het merk is één van de grootste van de wereld en ik ken niemand die het niet kent of geen fijn merk vindt. Dat zegt al genoeg denk ik.
Ik heb al regelmatig artikels geschreven over Estée Lauder producten en als je nieuwsgierig bent, kun je die hier vinden.
Vandaag het nieuwste product. De Double Wear Nude Foundation.

DOUBLE WEAR NUDE: WATER FRESH MAKE-UP

DE NIEUWSTE DOUBLE WEAR NUDE VAN ESTEE

Daar is ‘ie dan. De nieuwste foundation uit de Double Wear collectie in 18 verschillende tinten. De Double Wear Foundation is één van mijn favoriete foundations. Hij is goed dekkend en heeft een heel mooie matte finish. Ideaal voor de vettere of gecombineerde huid. Voor de droge huid iets minder. Maar daar is de nieuwste foundation wel weer geschikt voor. Ook voor de vette en gecombineerde huid trouwens hoor.
De Double Wear Nude Water Fresh Make-up SPF30 is een ultralichte foundation die een medium dekking geeft maar er toch uitziet alsof je niets draagt.
De foundation bevat anti-oxidanten en SPF30 om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en hydrateert de huid tegelijkertijd door het toegevoegde hyaluronzuur.
De toegevoegde suikerwier zorgt er voor dat de huid niet gaat glimmen (fijn!) en verder is de foundation langhoudend. Tot wel 24 uur.

DE NIEUWSTE DOUBLE WEAR NUDE VAN ESTEE
DE NIEUWSTE DOUBLE WEAR NUDE VAN ESTEE

Ik was rete-enthousiast over deze foundation. Ik heb inmiddels een iets betere huid als een aantal jaar geleden dus een meer natuurlijke foundation vind ik ook wat fijner. Hoewel de foundation wel dekkend moet zijn, want mijn huid is verre van egaal.
De foundation is redelijk dun qua structuur en ik had er eigenlijk wel een pompje bij gewild, volgens mij kun je die los kopen dus dat ga ik maar eens doen. Het flesje is van glas, net als de andere foundations van Double Wear en je moet even onthouden dat je de foundation moet schudden voor je hem gebruikt.
Ik heb hem op de foto’s hieronder opgedaan zonder andere make-up producten zodat je het effect goed ziet.

ZONDER

DE NIEUWSTE DOUBLE WEAR NUDE VAN ESTEE

FOUNDATION

DE NIEUWSTE DOUBLE WEAR NUDE VAN ESTEE

AFGEPOEDERD

DE NIEUWSTE DOUBLE WEAR NUDE VAN ESTEE

Persoonlijk hou ik wat meer van een matte look dus heb ik het ook afgepoederd om te laten zien hoe dat eruit ziet. Er is verder geen concealer of dergelijks gebruikt. Als je van een wat meer glowy look houdt dan kun je de poeder skippen.
De dekking vind ik prima en het voelt inderdaad heel licht aan. Ik heb niet een cakey gevoel en zo ziet het er ook totaal niet uit. Het is inderdaad een heel natuurlijk effect. Voor in de zomer vind ik deze foundation echt super!
Ik ben in ieder geval heel erg blij met het resultaat.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Estée Lauder zijn in vrijwel alle parfumerieën te koop en kun je online ook overal vinden.
Sowieso verkoopt Ici Paris XL, Douglas en Mooi Parfumerie het merk.

Prijs:
Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Make-up SPF30 €47,50 (30ml)

Heb jij de Double Wear Foundation al geprobeerd?

Deze review bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May